1. İyi bayramlar!

TCK 20. Madde ile 5651 Sayılı Kanun'un 4. maddesinin 2. fıkrasına göre Ko-Cüce Server Tanıtım forumumuzdaki mesajlardan dolayı doğacak tüm sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Tüm hukuksal şikayetler için buradan bizimle iletişime geçmeniz halinde en geç 1 hafta içinde gerekli işlem yapılıp tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.

1TurkK

Konusu 'Diğer' forumundadır ve TrayhopeR tarafından 26 Ağustos 2009 başlatılmıştır.

  1. AlbertDeDazo

    AlbertDeDazo Well-Known Member

    Cevap: 1TurkK

    Csde benı qıcık eden ağa hö
  2. ChakaL

    ChakaL Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: 1TurkK

    çalar saat :D
  3. TheZipiR

    TheZipiR Member

    Cevap: 1TurkK

    dengesis tosun:D pis aşıq:D
  4. ßilizard-Online

    ßilizard-Online New Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: 1TurkK

    Kavga Etmez Sever Beni Romeo Romeo Romeo :D Sevmem ağa hö
  5. SaX0

    SaX0 <b><hr><font color="orange"> Natural Born Aga </fo

    Cevap: 1TurkK

    oda bir agadir severim kendilerini son zamanlarda konusamasakta.. :rock:
  6. Rig

    Rig Administrator Yönetici Administrator

    Cevap: 1TurkK

    o bir kurallarından taviz vermeyen sert agahö aga's of the aga lardan :rock:
  7. TheMYA

    TheMYA ♥Rul3n1s√♥Usta Player;)

    Cevap: 1TurkK

    Aşk Adamı :D
  8. 4Lord.

    4Lord. Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: 1TurkK

    Sancakko da pk atarken 1.30 saat priest yok diye beklediğimiz iyi bir şahıs. :p
  9. qaRx

    qaRx Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: 1TurkK

    Aşk Adamı hö Sert aGa Konuştugum yok oLamazda :D
  10. corteZ_

    corteZ_ New Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: 1TurkK

    herşeye atlıyan aga:D
  11. EphiNoiA

    EphiNoiA New Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: 1TurkK

    Can'ı Kim Sevmezki.:rock:
  12. qaRx

    qaRx Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: 1TurkK

    Tanımam Etmem hö :D:D
  13. asdemre10

    asdemre10 Well-Known Member

    Cevap: 1TurkK

    En sevdiğim yönetici , insanlara " insan " gibi muamele yapıyor...
  14. ComeLy

    ComeLy Member

    Cevap: 1TurkK

    KArdeşim Gibi Sevdigim Aga hö
  15. beetle_juice

    beetle_juice New Member

    Cevap: 1TurkK

    adam ask adamı o bir ferhat, o bir mecnun, o bir can x))
  16. 4ChinG ..

    4ChinG .. New Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: 1TurkK

    can aga ;)

Sayfayı Paylaş