1. İyi bayramlar!

TCK 20. Madde ile 5651 Sayılı Kanun'un 4. maddesinin 2. fıkrasına göre Ko-Cüce Server Tanıtım forumumuzdaki mesajlardan dolayı doğacak tüm sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Tüm hukuksal şikayetler için buradan bizimle iletişime geçmeniz halinde en geç 1 hafta içinde gerekli işlem yapılıp tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.

_WuRuCu_

Konusu 'Diğer' forumundadır ve EphiNoiA tarafından 29 Eylül 2009 başlatılmıştır.

  1. EphiNoiA

    EphiNoiA New Member Kalemi Kırıldı!

    Gökhan aGa'mız FireDrake Skin Yapan aGa..Seviyoruz aGa'mızı.:rock:
  2. Terry

    Terry Cüce Of Cüce's

    Cevap: _WuRuCu_

    Gökhan AGA Skin'ci Aga.

    V4 Skin'i İçin Tonlarca Küfür Yiyen ve Çekiştirilen AGA.

    Sevdiğim AGA..
  3. Myth

    Myth Member Emektar

    Cevap: _WuRuCu_

    WRC-TeaM Administratör Aga :)
  4. Rig

    Rig Administrator Yönetici Administrator

    Cevap: _WuRuCu_

    gözümüz yollarda v4 ü bekleten agahö
  5. 1TurkK

    1TurkK Emektar Üye Emektar

    Cevap: _WuRuCu_

    Hiç sevmem keratayı :hıh:
  6. RoTrKO

    RoTrKO New Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: _WuRuCu_

    Kankam hö Bulasani Duman ederim hö
  7. DatabaseEditör

    DatabaseEditör New Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: _WuRuCu_

    RoTrKo aman bulaşma :D
  8. Ganks

    Ganks Well-Known Member

    Cevap: _WuRuCu_

    Sevmem :eek:
  9. _WurucU_

    _WurucU_ New Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: _WuRuCu_


    Bende seni sevmiyorum zaten :hıh:



    Teye beni seven herkeze , bende sizi seviyorum sanırım hö
  10. asdemre10

    asdemre10 Well-Known Member

    Cevap: _WuRuCu_

    MalaWurucu :D

    beni sevmesede ben onu severim.
  11. 4MaTaDoR_

    4MaTaDoR_ Member

    Cevap: _WuRuCu_

    O Beni Tanımasada İYİ Bi "aGa" Olduğunu Biliyorum. :D
  12. drakrogue

    drakrogue Uzman Cuce :)

    Cevap: _WuRuCu_

    Sexy Aga xD
  13. MrSabotage

    MrSabotage Member

    Cevap: _WuRuCu_

    hö Hmm :haha:
  14. H£L¥uM

    H£L¥uM New Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: _WuRuCu_

    Vısual Basıc 6 And Vısual Basıc 2008 DeveLoper Aga Bana Arada YArrdım Eden Elektronıkcı
  15. qaRx

    qaRx Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: _WuRuCu_

    Devlerin Dev Agasıdır. Codlamayı Sanki Doğuştan Bilen Biridir.
  16. 4Lord.

    4Lord. Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: _WuRuCu_

    İyi biri, v4 ü 4 gözle bekliyoruz fakat gelmiyor. :D
  17. _WurucU_

    _WurucU_ New Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: _WuRuCu_

    Bu kadar sevildiğimi bilmiodum :eek::
  18. IronWarrioR

    IronWarrioR Tuhaf CüCe

    Cevap: _WuRuCu_

    Hiç Sevmem Keratayı:hıh:
  19. Zîstâtni

    Zîstâtni Member

    Cevap: _WuRuCu_

    Kim Dio Seviliyorsun Die :rock:
  20. _WurucU_

    _WurucU_ New Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: _WuRuCu_

    "Gökhan aGa'mız FireDrake Skin Yapan aGa..Seviyoruz aGa'mızı."

    Okuma yazman mı yok ? yoksa kafa mı basmıyor :eek::

Sayfayı Paylaş