1. İyi bayramlar!

TCK 20. Madde ile 5651 Sayılı Kanun'un 4. maddesinin 2. fıkrasına göre Ko-Cüce Server Tanıtım forumumuzdaki mesajlardan dolayı doğacak tüm sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Tüm hukuksal şikayetler için buradan bizimle iletişime geçmeniz halinde en geç 1 hafta içinde gerekli işlem yapılıp tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.

AaA Ko-Cuce.Net :)

Konusu 'Kendini Tanıt!' forumundadır ve JosonAnanas. tarafından 26 Aralık 2010 başlatılmıştır.

  1. JosonAnanas.

    JosonAnanas. New Member Kalemi Kırıldı!

    meRhaba ;

    Adım:Ensar
    Yaşım:17
    İkamet:İstanbul/Bagcılar

    Ko-cuce.Net Bir Tutkum Oldu Artık :) 3Senedir Aynı Forumda Güzel İnsanlar İle Vakit Geçiriyorum ..
    Knight Online'yi Pvp'de Öğrendim Usko'da Bir Geçmiş Yaşamadım . 10 Yaşından Beni Knight'a Tutkuluğum Var :)

    Hayatta 3 Kişiyi Sevdim :) Ailemi,Sevgilimi,Ko-cuce'mi :)
    AiLem'Le Aram Kötü :( SevgilimLe Ayrıldım :[ CücemLe YanLz Başıma KaLdım Ondanda Ayrılmak Çok Koyar Bu Saatten Sonra Bana :)

    Okul Hayatım Bitti Zehir Gibi Aklım Var HerŞeye Basar Ama Derse Gelince Durur :) Lise2'den Terkettim Zaten Çift Dikiştim Son Senemdi KaLacağımı bLdigim İçin masrafa Sokmak Istemedım Ailemi.

    Çalış Diye Çok Baskı Yaptılar BEnde Kolay Yoldan Para Kazanmak Ve Geleceğimi Kurtarmak Icın Film Ajansına Başvuruda Bulundum Ve Başvurum Kabuledildi .
    - Kendimi Övmek Gibi Olmıyım ama Allah Var Yakışıklıyım :p Hemen Gidip Ajansa Fotoğraf Çekimlerine Girdim 5-6Tane DoğaL Poz Vede Klasik Bir ÜstLe Fotoğraf Çektiler.
    - 2Gün Sonra Evin teLefonu ÇaLdı :) Bir Sinema Yönetmeni Tarafından Arandım Tabiki HeycanLandım Biraz :) 2Hafta Sonra Bir Sinema Çekimi İçin Oyuncu Aradıklarını Söyledi Tabi Bende Hemen Kabulettim . Bu HeycanLa Hayattan Koparken Tekrar BağLandım Anlıyacağınız 2Hafta Sonra Ensar Kardeşniz ÜnLü Oluyor :)

    Sosyal Hayatla Pek Bağlantım Var Sayılmaz Hafta Sonları Arkadaşlarla TurLamaya Cıkarız. Sinemaya Gideriz,Adlara Gideriz Yani Aklınıza Gelecek Herşeyi Yapıyoruz :)

    Ve CücedeKi Geniş aiLeme GeLince Tanıdığım Veya Tanıdımağım Sonucta Bu Forumda Vakit Geçiren Arkadaslar Hepsi Kardeşimdir . Büyüklerimi Abim Küçüklerimi Kardeşim Olarak Görüyorum . Ayrım Yapmak Veya Küçüğüme,Büyüğüme Saygısızlıkta Bulunmadım Şu Vakite Kadar. Eğer HerHangi Birinize Bilmeden Bir Kusurda Bulunduysam Özürdilerim :)

    Evet Buda Benim HiKayem Arkadaşlar , Şu zamanlarda En Zoruma Giden aŞk Acısıdır :) Allah Kimsenin Başına Vermesin.




    Son düzenleme: 25 Mart 2011
  2. 2sese

    2sese Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: AaA Ko-Cuce.Net :)

    Menmun Oldum Ensar (abi). Osman ben.
  3. Levni

    Levni <b><font color="red"><marquee>Sabrı öğütler zaman Emektar

    Cevap: AaA Ko-Cuce.Net :)

    Memnun oldum , Ensar kardeşim.

    Aynen, Aşk acısı Allah kimseye vermesin ; çekenler iyi bilirhö
  4. JosonAnanas.

    JosonAnanas. New Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: AaA Ko-Cuce.Net :)

    Bende Memnun Oldum Kardeşim :) Umarım Güzel Vakitler Geçiririz

    Çekitrenler Utansın Nediyelim :)
  5. 1TurkK

    1TurkK Emektar Üye Emektar

    Cevap: AaA Ko-Cuce.Net :)

    Aah ah insanların hayatında olmazsa olmaz denilen birşey varsa oda aşktır bence. Memnun oldum bende Can. Yeni görevinde başarılar dilerim. :)
  6. JosonAnanas.

    JosonAnanas. New Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: AaA Ko-Cuce.Net :)

    TeşekkürEderim Can :)
    Haklışın ee Nedemişler ; Aşkın Gelişi Aklın Gidişidir ..
  7. DeadLyTurk

    DeadLyTurk Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: AaA Ko-Cuce.Net :)

    Bende Sefa menmun oldum ..
  8. JosonAnanas.

    JosonAnanas. New Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: AaA Ko-Cuce.Net :)

    Bende Memnun Oldum :)
  9. Olivie

    Olivie Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: AaA Ko-Cuce.Net :)

    Mehmet Bende.:rock:
  10. FLoЯa

    FLoЯa <marquee behavior="alternate"><marquee width="150" Emektar

    Cevap: AaA Ko-Cuce.Net :)

    nerden tanıdım seni :sakalli:
  11. JosonAnanas.

    JosonAnanas. New Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: AaA Ko-Cuce.Net :)

    Pişmanmı Oldun :D
  12. FLoЯa

    FLoЯa <marquee behavior="alternate"><marquee width="150" Emektar

    Cevap: AaA Ko-Cuce.Net :)

    makalede içimi kararttın pişman oldum tabi :sakalli:
  13. JosonAnanas.

    JosonAnanas. New Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: AaA Ko-Cuce.Net :)

    Aşkım niye böyle diyosun üzülüyorum ama :( :S