1. Ziyaretçi sitemize reklam vermek mi istiyorsun? İlgili konu burada!

Baba Sözler / Bitirim Sözler (Aşık'ların , Delikanlıların Mekânı.)

Konusu 'Muhabbet' forumundadır ve EphiNoiA tarafından 19 Nisan 2010 başlatılmıştır.

  1. EphiNoiA

    EphiNoiA New Member Kalemi Kırıldı!

    Adına aşk diyoruz. Hep üzenleri seviyoruz. Gitselerde arkalarına bakmadan. Hala onların hayaliyle yaşıyoruz. Oysa hiç düşünmüyoruz; biz onlarsız yol alamasak da, onlar başka kollarda yolu yarıladılar. Teselli arıyoruz göz yaşında. Dilimiz sevmiyorum diyor, yürek uğrunda ölürüm diyor. Galiba biz kendimizi kandırıyoruz...!!
  2. Joe*

    Joe* Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: Baba Sözler / Bitirim Sözler (Aşık'ların , Delikanlıların Mekânı.)

    hö Şaşırdım çok güzel olmuş gerçekten ellerine sağlık .
  3. 1TurkK

    1TurkK <b><hr><font color="red"> Y.Admin </font><hr></b> Emektar

    Cevap: Baba Sözler / Bitirim Sözler (Aşık'ların , Delikanlıların Mekânı.)

    Terkedip gidişin herşeyin sonu değil, yeni bir hayata başlangıçmış meğer.. ~

    Seviyorum deyip dudağından öpen değil, helalimsin deyip alnından öpendir aşk..

    ~~..DαLgαsız Deиize Heяkez Kαpταи **,)

    Facebook'ta paylaştığım hoşuma giden sözlerin bir kısmı sadece..
  4. 1TurkK

    1TurkK <b><hr><font color="red"> Y.Admin </font><hr></b> Emektar

    Cevap: Baba Sözler / Bitirim Sözler (Aşık'ların , Delikanlıların Mekânı.)

    Terkedip gidişin herşeyin sonu değil, yeni bir hayata başlangıçmış meğer.. ~

    Seviyorum deyip dudağından öpen değil, helalimsin deyip alnından öpendir aşk..

    ~~..DαLgαsız Deиize Heяkez Kαpταи **,)

    Facebook'ta paylaştığım hoşuma giden sözlerin bir kısmı sadece..
  5. Timati

    Timati New Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: Baba Sözler / Bitirim Sözler (Aşık'ların , Delikanlıların Mekânı.)

    Bursa merkez kafasına göre herkez birader , hani ne biliyim yanlış olmasın yani :sakalli:
  6. EphiNoiA

    EphiNoiA New Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: Baba Sözler / Bitirim Sözler (Aşık'ların , Delikanlıların Mekânı.)

    Kaderimizde Varsa Genç Yaşta Kefen Giymek Geri Vites Nedir Bilmez Bu Yürek..
  7. AgentDwarF

    AgentDwarF Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: Baba Sözler / Bitirim Sözler (Aşık'ların , Delikanlıların Mekânı.)

    Dağları Bayırları Gezdim
    Kırlardan Türlü Çiçek Dizdim
    Yürekli Olda Çık Karşıma
    De ki ''Seni Kalbime Yazdım''
  8. TheMYA

    TheMYA ♥Rul3n1s√♥Usta Player;)

    Cevap: Baba Sözler / Bitirim Sözler (Aşık'ların , Delikanlıların Mekânı.)

    Bir gün titreyerek uyanirsan bil ki resmini optügüm gündür. Ama bir gün sebebsiz yere gozyaslarin akarsa, bil ki oldügüm gündür.

    Bir kar tanesi kadar beyaz ol ama ; onun kadar soğuk olma bitanem...

    Bilmesekte Zengin çocukları gibi parlak taşların üzerinde dans etmeyi elbette biliriz Allah'ına Kadar Delikanlı Gibi Sevmeyi!!

    NE ORHAN NE FERDI KIMSE BILMEZ BENDEKI DERDI SEN SÖYLE MÜSLÜM BABA ""NEREDEN SEVDIM O ZALIMI!"

    SENI BIRAKIYORUM BIR ELVEDA BILE DIYEMEDEN, SENI SEVIYORUM, SENI BILE GOREMEDEN..
    CÜMLE ALEM SANATÇI OLMUŞ SOKAKLAR SAHNE,
    BİR KIZ SEVDİM O DA OLMUŞ KAHPE.

    Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
    Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..


    Son düzenleme: 29 Nisan 2010
  9. EphiNoiA

    EphiNoiA New Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: Baba Sözler / Bitirim Sözler (Aşık'ların , Delikanlıların Mekânı.)

    Ufak ufak kırdılar
    Kalın kalın sardılar
    İnce ince çektiler
    Bir köşede öldüler

    Esrardır içtikleri
    Dumandır çektikleri
    Çok hoşuma gidiyor
    Yapışşştır! dedikleri

    Kız ne bakıyon ordan
    Mest olmuşum dumandan
    Ağzım dilim kurumuş
    Esrardan...Esrardan...
  10. 1TurkK

    1TurkK <b><hr><font color="red"> Y.Admin </font><hr></b> Emektar

    Cevap: Baba Sözler / Bitirim Sözler (Aşık'ların , Delikanlıların Mekânı.)

    Sanki bana hayatında kaç kere içtiyse terbiyesiz..

    * Kötü günümde yanımda olmayan, iyi günümdede hiç zahmet etmesin !.. ~

    * Sevgi bizim için yok artık, yok artık bir daha sevmek.. Ee ne demişler, yolcu yolunda gerek.. ~

    * Karıştırma sayfaları yangın söner közden önce.. Üzülmem mi sanıyosun? Yürek ağlar gözden önce.. ~

    * Ne kadar da soğudu hava, demek kar yağıyor bahara.. Şu uçup giden umutlar mı?.. ~

    * Düğünlerde yanı gelip seni dürterek ''sıra sana geldi'' diyen yaşlılardan sıkıldıysan sende aynısını cenazede onlara yap :D
  11. TheMYA

    TheMYA ♥Rul3n1s√♥Usta Player;)

    Cevap: Baba Sözler / Bitirim Sözler (Aşık'ların , Delikanlıların Mekânı.)

    şu söze bittim :D
  12. TheMYA

    TheMYA ♥Rul3n1s√♥Usta Player;)

    Cevap: Baba Sözler / Bitirim Sözler (Aşık'ların , Delikanlıların Mekânı.)

    Aşk dudaktan çıkan bir kelimde değil gözlerden akan yaştır.Maksat bir sevgili uğruna ölmek değil uğrunda ölünecek bir sevgili bulmaktır...

    biz her ne kadar loş ışık altında mini etekli kızlarla dans etmeyi bilmesekte mahalle köşelerinde yağmur altında delikanlınca sewmesini herkesten daha iyi biliriz...

    Harbi Adam Olmak Zordur, Dost Seçmek elma seçmek gibidir, Yalan Olup Tatlı Olucağına, Harbi Olucaksın Acının Tadına Varıcaksın..

    Rüzgara hakim olamıyorsan yelkenlerini ona göre ayarla ve unutma ki hayat karşılaştığın güçlüklerle değil gemiyi limana getirip getiremediğinle ilgilenir

    Biz Sosyetik yerlerden geLmedik Karşına Güzelim, Biz Harbi Sokakların Delikanlı Adamlarıyız Cebimizde Çay paramız Gönlümüzde Aşk yaramız Vardır..
  13. EphiNoiA

    EphiNoiA New Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: Baba Sözler / Bitirim Sözler (Aşık'ların , Delikanlıların Mekânı.)

    Çekerim Zulmünü Deplasman Yolunun ; Her Mevzuda Öndeyim Önemi Yok Sonumun..
  14. TheMYA

    TheMYA ♥Rul3n1s√♥Usta Player;)

    Cevap: Baba Sözler / Bitirim Sözler (Aşık'ların , Delikanlıların Mekânı.)

    benı kaybetmeyı secenı ben kazanmaya ugrasmam

    bizim rahat etmediğimiz yerde kimse istirahat edemez.keyfe keder kralına deil alayına giderr

    hakedenı hayatıma sokarım haketmeyenın hayatına sokarım
  15. DıkandımHa!

    DıkandımHa! Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: Baba Sözler / Bitirim Sözler (Aşık'ların , Delikanlıların Mekânı.)

    "Varsa Şekliniz Bursa'Ya Bekleriz" ;)
  16. EphiNoiA

    EphiNoiA New Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: Baba Sözler / Bitirim Sözler (Aşık'ların , Delikanlıların Mekânı.)

    Sevgi Neydi? Sevgi Emekti.. Elimi Uzatsam Benimle Gelir mi? Elini Tuttum Sımsıcacıktı, Yüreği Elinde Gibi.Seninim İşte Alıp Götüsene Beni...
  17. Rottmayer

    Rottmayer Emekli Emektar

    Cevap: Baba Sözler / Bitirim Sözler (Aşık'ların , Delikanlıların Mekânı.)

    Haddini Bilmek , Az Sonra Ölecekmiş Gibi Yaşamaktır :p
  18. EphiNoiA

    EphiNoiA New Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: Baba Sözler / Bitirim Sözler (Aşık'ların , Delikanlıların Mekânı.)

    "Ben Ölünce Bir Elimi Tabutumun Dışına Atın; İnsanlar Görsünler ki Padişah Bile Bu Dünyadan Eli Boş Gitmiştir.".!!!
  19. DıkandımHa!

    DıkandımHa! Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: Baba Sözler / Bitirim Sözler (Aşık'ların , Delikanlıların Mekânı.)

    "Gemlik Merkez Akilli Olsun Herkez"

Sayfayı Paylaş