1. İyi bayramlar!

TCK 20. Madde ile 5651 Sayılı Kanun'un 4. maddesinin 2. fıkrasına göre Ko-Cüce Server Tanıtım forumumuzdaki mesajlardan dolayı doğacak tüm sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Tüm hukuksal şikayetler için buradan bizimle iletişime geçmeniz halinde en geç 1 hafta içinde gerekli işlem yapılıp tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.

BaCKKo.Net DATABASE SIFIRLIYOR ! 13 Mayıs Sali Günü 19:00' BEKLİYORUZ!

Konusu 'Server Tanıtımı' forumundadır ve BacKKO.Net tarafından 21 Aralık 2013 başlatılmıştır.

  1. BacKKO.Net

    BacKKO.Net Active Member

    BaCKKO.Net YENI ACILDI !!

    DESTEK ve benzeri SATIS YOK !

    83/1 PK SERVER!

    BEKLİYORUZ!

    +8 / +3 Sorunsuz Databasesi ile Harika bir server!

    IP : 109.235.252.46
    IP : 109.235.252.46
    IP : BaCKKo.Net
    ____________________________________________
    OKCU AKTIF!!!
    OKCU AKTIF!!!
    Özel
    VIP Makine , Rival sistemi , Chaos stone (Bos TAŞI ) , Deatchmach Event , Lastman Event ,Border Defance war ,Juraid MOUNTAİN , 8 Çeşit Hera , SoacS koruma , HİLE BUG YOK ! 1 vs 1 , Clanlar Direk G1 , USKO CZ,
    Online kal np ver, Kill event
    İHTİYACINIZ OLAN TÜM ITEMLER BANKANIZDADIR

    Irk & Job & Ncs Panelden ÜCRETSİZ!
    ____________________________

    Facebook sayfamızdan gelişmeleri takip ediniz ;https://www.facebook.com/pages/Backk...46281175430099
    ________________________________
    Koxp , Bug , hile kesinlikle yok.Özel koruma sistemleri , DEDİCATED Makinemiz ile saldırılardan % 100 korunma!
    _________

    YES YENİ BİR SERVER DA YENİ BİR GELECEĞE NE DERSİN!?

    BEKLİYORUZ!

    UNUTMA SEN YOK İSEN 1 KİSİ EKSİGİZ!
    Son düzenleme: 14 Mayıs 2014
  2. BacKKO.Net

    BacKKO.Net Active Member

    Cevap: BacKKO.Net 83/1 PK SERVER GELİYORUZ ! 28.12.2013 - 15:00 !

    Bekliyoruz . Sen yok isen 1 kişi eksik olacağız unutma.
  3. BacKKO.Net

    BacKKO.Net Active Member

    Cevap: BacKKO.Net 83/1 PK SERVER GELİYORUZ ! 28.12.2013 - 15:00 !

    Cumartesi günü bekliyoruz.
  4. BacKKO.Net

    BacKKO.Net Active Member

    Cevap: BacKKO.Net 83/1 PK SERVER GELİYORUZ ! 28.12.2013 - 15:00 !

    cumartesİ gelİyoruz!
  5. JohnCorleone

    JohnCorleone Member

    Cevap: BacKKO.Net 83/1 PK SERVER GELİYORUZ ! 28.12.2013 - 15:00 !

    Bekliyoruz kardeş.
  6. BacKKO.Net

    BacKKO.Net Active Member

    Cevap: BacKKO.Net 83/1 PK SERVER GELİYORUZ ! 28.12.2013 - 15:00 !

    BacKKO.Net 83/1 PK SERVER GELİYORUZ
  7. JohnCorleone

    JohnCorleone Member

    Cevap: BacKKO.Net 83/1 PK SERVER GELİYORUZ ! 28.12.2013 - 15:00 !

    up up upupupupu
  8. BacKKO.Net

    BacKKO.Net Active Member

    Cevap: BacKKO.Net 83/1 PK SERVER GELİYORUZ ! 28.12.2013 - 15:00 !

    BEKLİYORUZ.
  9. JohnCorleone

    JohnCorleone Member

    Cevap: BacKKO.Net 83/1 PK SERVER GELİYORUZ ! 28.12.2013 - 15:00 !

    upppppppppppppppp
  10. BacKKO.Net

    BacKKO.Net Active Member

    Cevap: BacKKO.Net 83/1 PK SERVER GELİYORUZ ! 28.12.2013 - 15:00 !

    BaCKKO.Net CUMARTESİ GÜNÜ 15:00 DA ACILIYOR !
  11. JohnCorleone

    JohnCorleone Member

    Cevap: BacKKO.Net 83/1 PK SERVER GELİYORUZ ! 28.12.2013 - 15:00 !

    28.12.2013 - 15:00 !
  12. BacKKO.Net

    BacKKO.Net Active Member

    Cevap: BacKKO.Net 83/1 PK SERVER GELİYORUZ ! 28.12.2013 - 15:00 !

    BacKKO.Net 83/1 PK SERVER GELİYORUZ ! 28.12.2013 - 15:00 !
  13. JohnCorleone

    JohnCorleone Member

    Cevap: BacKKO.Net 83/1 PK SERVER GELİYORUZ ! 28.12.2013 - 15:00 !

    28.12.2013 - 15:00 !
  14. BacKKO.Net

    BacKKO.Net Active Member

    Cevap: BacKKO.Net 83/1 PK SERVER GELİYORUZ ! 28.12.2013 - 15:00 !

    Cevap: BacKKO.Net 83/1 PK SERVER GELİYORUZ ! 28.12.2013 - 15:00 !
  15. JohnCorleone

    JohnCorleone Member

    Cevap: BacKKO.Net 83/1 PK SERVER GELİYORUZ ! 28.12.2013 - 15:00 !

    BaCKKO.Net CUMARTESİ GÜNÜ 15:00 DA ACILIYOR !
  16. BacKKO.Net

    BacKKO.Net Active Member

    Cevap: BacKKO.Net 83/1 PK SERVER GELİYORUZ ! 28.12.2013 - 15:00 !

    ! 28.12.2013 - 15:00 !
  17. JohnCorleone

    JohnCorleone Member

    Cevap: BacKKO.Net 83/1 PK SERVER GELİYORUZ ! 28.12.2013 - 15:00 !

    upupupupupup
  18. BacKKO.Net

    BacKKO.Net Active Member

    Cevap: BacKKO.Net 83/1 PK SERVER GELİYORUZ ! 28.12.2013 - 15:00 !

    28.12.2013 - 15:00 !
  19. önder:D

    önder:D New Member

    Cevap: BacKKO.Net 83/1 PK SERVER GELİYORUZ ! 28.12.2013 - 15:00 !

    upupupupupupupup
  20. BacKKO.Net

    BacKKO.Net Active Member

    Cevap: BacKKO.Net 83/1 PK SERVER GELİYORUZ ! 28.12.2013 - 15:00 !

    BaCKKO.Net CUMARTESİ GÜNÜ 15:00 DA ACILIYOR !