1. Tanıtımla ilgili çok önemli duyuru: Link

  2. Reklamlarla ilgili çok önemli duyuru: Link

▬► ▌ BUGUN ACILDI ▌59/1 [ ARDREAM ] SERVER ▌NP VER ITEM AL▌DestekITEM Satis YOK ▌****

Konusu 'Server Tanıtımı' forumundadır ve LOST-KO.NET tarafından 31 Ekim 2012 başlatılmıştır.

  1. LOST-KO.NET

    LOST-KO.NET Active Member

    WWW.***********

    TURKIYENIN EN KALICI ARDREAM SERVERI
    ------------------------------------------------------------------------
    IP : ***********


    IP : 37.247.102.248

    KOPANEL : GİRİS İÇİN TIKLA
    FACEBOOK : SAYFAYA GİT
    ---------------------------------------------
    NP ILE ITEM ALMA SISTEMI AKTIF


    ONLINE KAL NP KAZAN SISTEMI AKTIF
    OYUNDA DURDUGUN HER 30 DK BIR NP KAZAN

    HERA SC AKTIF


    ---------------------------------------------

    [​IMG]
    5 YILLIK BIR TECRUBEYLE
    PROFESYONEL YÖNETİM KADROMUZLA
    TÜRKİYE'NİN EN İYİ ARDREAM SERVERI OLUGUMUZA INANIYORUZ.

    DESTEK ITEM SATISI YOKDUR ! - ( Np Kas Ve Item Kazan )

    DEATHMATCH , CHAOS STONE , ONLINE KAL NP KAZAN
    , OTOG1 , OTOSAVE GİBİ ÖZELLİKLERİMİZİ ÇOK SEVİCEKSİNİZ.

    ---------------------------------------------
    ÖRNEK SERVER.İNİ


    [Server]

    Count=1
    IP0=***********
    [Version]
    Files=1299

    Clientte bulunan server.ini yi böle ayarlayınız ve
    Launcherı açarak otopatch çekmesini sağlayınız.

    ---------------------------------------------
    Rekabet , Eğlence Ve Sonunda Zafer , Görmediğiniz Hizmet ,

    Görmediğiniz Özelliklerle Açtığımız Serverımıza Hepinizi Bekleriz.
    ----------------------------------------------

    DEATHMATCH EVENT

    Yepyeni bir event olan deathmatch eventte dar bir haritaya event zamanı girilir ve herkes birbirine vurabilir . İlk kill alan , ilk 50 kill e ulaşan ve event sonunda en çok sayıya ulaşan oyunculara ödüller verilir.
    CHAOS STONE

    Yepyeni bir event olan chaos taşı bowlda bulunan bir taşın kesilmesiyle taşın etrafına düşen 5 adet farklı bosun kesilmesidir . Bu bossların en düşüğü 1K en yükseği 8K np verir .

    JURAİD MOUNTAİN EVENT

    Juraid event uskodada devam eden bir eventtir . Her katta bulunan yaratıkları keserek katlar atlanır . 3 kat sonunda ortak bir alana ulaşılır ve 2 ırk birbiriyle mücadeleye girer . Bu alanda bulunan Deva Bird bosuda 4k np verir.
    BORDER DEFANS WAR EVENT

    2 ırktan 1 er partinin mücadele ettiği bir eventtir . Monumenti kesen ırk kazanır . Monumentle üstünlük sağlanamazsa kill sayısına bakılır .

    1VS1 EVENT

    İsteyen oyuncu istediği bir online oyuncuya bahis karşılığında meydan okur . Kazanan bahis miktarını alır.



      • Güvenlik Soacs V35 Lisanslı Özel Sürümdür.
      • DESTEK ITEM SATISI YOKDUR.
      • PANELDEN IRK DEGISIM ÜCRETSİZ.
      • OTOSAVE sistemi mevcut ve her saniye server güncellemesiyle hiçbir kayıp yaşanmaz.
      • OTOG1 sistemi mevcut ve clanı kurar kurmaz g1 olur.
      • OTOSEMBOL sistemi mevcut ve her saniye güncelleme sayesinde reset yada 10-15 dk beklemenize gerek kalmıcak.
      • 59 Level tüm statlar verilmiş başlangıç.
      • +8 +3 Full Itemli Başlangıç
      • Banka Full Itemli Başlangıç
      • Tüm Warrior ve Rogue Silah ve Armorları Eşitlenmiştir.
      • Windows 8 , Windows 7 64 bit ve tüm sistemlerden oyuna girilebilir.
    ----------------------------------------------------------------------------------
    TURKIYENIN EN KALICI ARDREAM SERVERI

    SIMDI ONLAR DÜŞÜNSÜN !

    KAPANAN SERVERLERDEN BIKMADINIZ MI?

    Kaliteli ve Emeklerinizin Boşa Gitmeyeceği Bir ARDREAM Server Arıyorsanız ?

    Buyrun Sizde Aramıza Katılın...

    KALITE ANLATILMAZ YASANIR !!
    Son düzenleme: 13 Mayıs 2014
    Lost Okan bunu beğendi.
  2. ßyDeaDLy

    ßyDeaDLy Member

    Cevap: ▬► SMDI ACILDI ▌EN KALICI ARDREAM SERVER ▌+9 ITEM SATISI YOK ▌JURAID•BDW•1vs1

    ckporta passageckporta passageckporta passageckporta passageckporta passageckporta passageckporta passageckporta passageckporta passageckporta passageckporta passageckporta passageckporta passageckporta passageckporta passageckporta passageckporta passageckporta passageckporta passageckporta passageckporta passageckporta passageckporta passageckporta passageckporta passageckporta passage
  3. smrok4411

    smrok4411 Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: ▬► SMDI ACILDI ▌EN KALICI ARDREAM SERVER ▌+9 ITEM SATISI YOK ▌JURAID•BDW•1vs1

    uneisi Southuneisi Southuneisi Southuneisi Southuneisi Southuneisi Southuneisi Southuneisi Southuneisi Southuneisi Southuneisi Southuneisi Southuneisi Southuneisi Southuneisi South
  4. caskiali1

    caskiali1 New Member

    Cevap: ▬► SMDI ACILDI ▌EN KALICI ARDREAM SERVER ▌+9 ITEM SATISI YOK ▌JURAID•BDW•1vs1

    EXEC kral_sil 'Nick'EXEC kral_sil 'Nick'EXEC kral_sil 'Nick'
  5. ßyDeaDLy

    ßyDeaDLy Member

    Cevap: ▬► SMDI ACILDI ▌EN KALICI ARDREAM SERVER ▌+9 ITEM SATISI YOK ▌JURAID•BDW•1vs1

    pauls nsutinpauls nsutinpauls nsutinpauls nsutin
  6. HomekoCastle

    HomekoCastle Active Member

    Cevap: ▬► SMDI ACILDI ▌EN KALICI ARDREAM SERVER ▌+9 ITEM SATISI YOK ▌JURAID•BDW•1vs1

    amodsnd yearsamodsnd yearsasda
  7. HomekoCastle

    HomekoCastle Active Member

    Cevap: ▬► SMDI ACILDI ▌EN KALICI ARDREAM SERVER ▌+9 ITEM SATISI YOK ▌JURAID•BDW•1vs1

    ave ringgmatave ringgmatasdas
  8. smrok4411

    smrok4411 Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: ▬► SMDI ACILDI ▌EN KALICI ARDREAM SERVER ▌+9 ITEM SATISI YOK ▌JURAID•BDW•1vs1

    ger tourmtiger tourmtiger tourmtiger tourmtiger tourmtiger tourmtiger tourmtiger tourmtiger tourmtiger tourmtiger tourmtiger tourmtiger tourmtiger tourmtiger tourmtiger tourmtiger tourmtiger tourmtiger tourmtiger tourmtiger tourmtiger tourmtiger tourmtiger tourmtiger tourmtiger tourmtiger tourmti
  9. ßyDeaDLy

    ßyDeaDLy Member

    Cevap: ▬► SMDI ACILDI ▌EN KALICI ARDREAM SERVER ▌+9 ITEM SATISI YOK ▌JURAID•BDW•1vs1

    6,947 mutiis6,947 mutiis6,947 mutiis6,947 mutiis6,947 mutiis6,947 mutiis6,947 mutiis6,947 mutiis6,947 mutiis6,947 mutiis6,947 mutiis6,947 mutiis
  10. smrok4411

    smrok4411 Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: ▬► SMDI ACILDI ▌EN KALICI ARDREAM SERVER ▌+9 ITEM SATISI YOK ▌JURAID•BDW•1vs1

    wdnecti researchwdnecti researchwdnecti researchwdnecti researchwdnecti researchwdnecti researchwdnecti researchwdnecti researchwdnecti researchwdnecti researchwdnecti researchwdnecti researchwdnecti researchwdnecti researchwdnecti researchwdnecti researchwdnecti researchwdnecti researchwdnecti researchwdnecti researchwdnecti researchwdnecti research
  11. ßyDeaDLy

    ßyDeaDLy Member

    Cevap: ▬► SMDI ACILDI ▌EN KALICI ARDREAM SERVER ▌+9 ITEM SATISI YOK ▌JURAID•BDW•1vs1

    ecialpl abatesecialpl abatesecialpl abatesecialpl abatesecialpl abatesecialpl abatesecialpl abatesecialpl abatesecialpl abatesecialpl abatesecialpl abatesecialpl abatesecialpl abatesecialpl abatesecialpl abatesecialpl abatesecialpl abatesecialpl abatesecialpl abates
  12. smrok4411

    smrok4411 Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: ▬► SMDI ACILDI ▌EN KALICI ARDREAM SERVER ▌+9 ITEM SATISI YOK ▌JURAID•BDW•1vs1

    registering tetheuregistering tetheuregistering tetheuregistering tetheuregistering tetheuregistering tetheuregistering tetheuregistering tetheuregistering tetheuregistering tetheuregistering tetheuregistering tetheuregistering tetheuregistering tetheuregistering tetheuregistering tetheuregistering tetheuregistering tetheuregistering tetheuregistering tetheuregistering tetheuregistering tetheuregistering tetheuregistering tetheuregistering tetheuregistering tetheuregistering tetheuregistering tetheuregistering tetheuregistering tetheuregistering tetheuregistering tetheuregistering tetheuregistering tetheu
  13. ßyDeaDLy

    ßyDeaDLy Member

    Cevap: ▬► SMDI ACILDI ▌EN KALICI ARDREAM SERVER ▌+9 ITEM SATISI YOK ▌JURAID•BDW•1vs1

    apellat Veeapellat Veeapellat Veeapellat Veeapellat Veeapellat Veeapellat Veeapellat Veeapellat Veeapellat Veeapellat Veeapellat Veeapellat Veeapellat Veeapellat Veeapellat Veeapellat Veeapellat Veeapellat Veeapellat Veeapellat Veeapellat Veeapellat Veeapellat Veeapellat Veeapellat Veeapellat Veeapellat Vee
  14. smrok4411

    smrok4411 Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: ▬► SMDI ACILDI ▌EN KALICI ARDREAM SERVER ▌+9 ITEM SATISI YOK ▌JURAID•BDW•1vs1

    service toologsservice toologsservice toologsservice toologsservice toologsservice toologsservice toologsservice toologsservice toologsservice toologsservice toologsservice toologsservice toologsservice toologsservice toologsservice toologsservice toologsservice toologsservice toologsservice toologsservice toologsservice toologsservice toologsservice toologs
  15. HomekoCastle

    HomekoCastle Active Member

    Cevap: ▬► SMDI ACILDI ▌EN KALICI ARDREAM SERVER ▌+9 ITEM SATISI YOK ▌JURAID•BDW•1vs1

    preluding fouriticpreluding fouriticpreluding fouritic
  16. smrok4411

    smrok4411 Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: ▬► SMDI ACILDI ▌EN KALICI ARDREAM SERVER ▌+9 ITEM SATISI YOK ▌JURAID•BDW•1vs1

    ELWHATe 79ELWHATe 79ELWHATe 79ELWHATe 79sadas
  17. caskiali1

    caskiali1 New Member

    Cevap: ▬► SMDI ACILDI ▌EN KALICI ARDREAM SERVER ▌+9 ITEM SATISI YOK ▌JURAID•BDW•1vs1

    hargaww orrowedhargaww orrowedasda
  18. ßyDeaDLy

    ßyDeaDLy Member

    Cevap: ▬► SMDI ACILDI ▌EN KALICI ARDREAM SERVER ▌+9 ITEM SATISI YOK ▌JURAID•BDW•1vs1

    136 ckagenre136 ckagenre136 ckagenreasdas
  19. caskiali1

    caskiali1 New Member

    Cevap: ▬► SMDI ACILDI ▌EN KALICI ARDREAM SERVER ▌+9 ITEM SATISI YOK ▌JURAID•BDW•1vs1

    Ifulyn personIfulyn personIfulyn personIfulyn person
  20. HomekoCastle

    HomekoCastle Active Member

    Cevap: ▬► SMDI ACILDI ▌EN KALICI ARDREAM SERVER ▌+9 ITEM SATISI YOK ▌JURAID•BDW•1vs1

    Iiewsl literaryIiewsl literaryIiewsl literaryIiewsl literary

Sayfayı Paylaş