1. İyi bayramlar!

TCK 20. Madde ile 5651 Sayılı Kanun'un 4. maddesinin 2. fıkrasına göre Ko-Cüce Server Tanıtım forumumuzdaki mesajlardan dolayı doğacak tüm sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Tüm hukuksal şikayetler için buradan bizimle iletişime geçmeniz halinde en geç 1 hafta içinde gerekli işlem yapılıp tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.

▬► ▌ BUYUK AÇILIŞ BUGUN ▌ DESTEK ITEM SATISI YOK, Edit Yok, ▌ESIT PK ▌ 59/ 1 ARDREAM

Konusu 'Server Tanıtımı' forumundadır ve ugur1x tarafından 8 Ocak 2014 başlatılmıştır.

  1. ugur1x

    ugur1x Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    WWW.LOST-KO.NET



    [​IMG]

    NP ILE ITEM ALMA SISTEMI AKTIF !

    ------------------------------------------------------------------------
    IP : LOST-KO.NET

    IP :
    37.247.102.248


    KOPANEL : [Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register]
    FACEBOOK : [Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register]
    ---------------------------------------------
    5 YILLIK BIR TECRUBEYLE
    PROFESYONEL YÖNETİM KADROMUZLA
    TÜRKİYE'NİN EN İYİ ARDREAM SERVERI OLUGUMUZA INANIYORUZ.

    DESTEK ITEM SATISI YOKDUR ! - ( Np Kas Ve Item Kazan )


    DEATHMATCH , CHAOS STONE , ONLINE KAL NP KAZAN
    , OTOG1 , OTOSAVE GİBİ ÖZELLİKLERİMİZİ ÇOK SEVİCEKSİNİZ.


    ---------------------------------------------
    ÖRNEK SERVER.İNİ


    [Server]
    Count=1
    IP0=Lost-ko.net
    [Version]
    Files=1299



    Clientte bulunan server.ini yi böle ayarlayınız ve
    Launcherı açarak otopatch çekmesini sağlayınız.



    ---------------------------------------------
    Rekabet , Eğlence Ve Sonunda Zafer , Görmediğiniz Hizmet ,
    Görmediğiniz Özelliklerle Açtığımız Serverımıza Hepinizi Bekleriz.

    ----------------------------------------------


    DEATHMATCH EVENT
    Yepyeni bir event olan deathmatch eventte dar bir haritaya event zamanı girilir ve herkes birbirine vurabilir . İlk kill alan , ilk 50 kill e ulaşan ve event sonunda en çok sayıya ulaşan oyunculara ödüller verilir.

    CHAOS STONE

    Yepyeni bir event olan chaos taşı bowlda bulunan bir taşın kesilmesiyle taşın etrafına düşen 5 adet farklı bosun kesilmesidir . Bu bossların en düşüğü 1K en yükseği 8K np verir .


    JURAİD MOUNTAİN EVENT
    Juraid event uskodada devam eden bir eventtir . Her katta bulunan yaratıkları keserek katlar atlanır . 3 kat sonunda ortak bir alana ulaşılır ve 2 ırk birbiriyle mücadeleye girer . Bu alanda bulunan Deva Bird bosuda 4k np verir.

    BORDER DEFANS WAR EVENT
    2 ırktan 1 er partinin mücadele ettiği bir eventtir . Monumenti kesen ırk kazanır . Monumentle üstünlük sağlanamazsa kill sayısına bakılır .


    1VS1 EVENT
    İsteyen oyuncu istediği bir online oyuncuya bahis karşılığında meydan okur . Kazanan bahis miktarını alır.








    • Güvenlik Soacs V35 Lisanslı Özel Sürümdür.
    • DESTEK ITEM SATISI YOKDUR.
    • PANELDEN IRK DEGISIM ÜCRETSİZ.
    • OTOSAVE sistemi mevcut ve her saniye server güncellemesiyle hiçbir kayıp yaşanmaz.
    • OTOG1 sistemi mevcut ve clanı kurar kurmaz g1 olur.
    • OTOSEMBOL sistemi mevcut ve her saniye güncelleme sayesinde reset yada 10-15 dk beklemenize gerek kalmıcak.
    • 59 Level tüm statlar verilmiş başlangıç.
    • +8 +3 Full Itemli Başlangıç
    • Banka Full Itemli Başlangıç
    • Tüm Warrior ve Rogue Silah ve Armorları Eşitlenmiştir.
    • Windows 8 , Windows 7 64 bit ve tüm sistemlerden oyuna girilebilir.







    ----------------------------------------------------------------------------------



    TURKIYENIN EN KALICI ARDREAM SERVERI

    SIMDI ONLAR DÜŞÜNSÜN !


    KAPANAN SERVERLERDEN BIKMADINIZ MI?

    Kaliteli ve Emeklerinizin Boşa Gitmeyeceği Bir ARDREAM Server Arıyorsanız ?


    Buyrun Sizde Aramıza Katılın...


    KALITE ANLATILMAZ YASANIR !!
  2. sukenya11

    sukenya11 Active Member

    Ko-Cuce.Net

    Cevap: -> ? BUYUK AÇILIŞ BUGUN ? DESTEK ITEM SATISI YOK, Edit Yok, ?ESIT PK ? 59/ 1 Aasdsadsad131232131
  3. sukenya11

    sukenya11 Active Member

    Ko-Cuce.Net

    Cevap: -> ? BUYUK AÇILIŞ BUGUN ? DESTEK ITEM SATISI YOK, Edit Yok, ?ESIT PK ? 59/ 1 Aasdsad23xxxx
  4. sukenya11

    sukenya11 Active Member

    Ko-Cuce.Net

    qwklejklwqeklwqnewqasdCevap: -> ? BUYUK AÇILIŞ BUGUN ? DESTEK ITEM SATISI YOK, Edit Yok, ?ESIT PK ? 59/ 1 A
  5. sukenya11

    sukenya11 Active Member

    Ko-Cuce.Net

    knokpkypokpokrtpkgttgmpCevap: -> ? BUYUK AÇILIŞ BUGUN ? DESTEK ITEM SATISI YOK, Edit Yok, ?ESIT PK ? 59/ 1 A
  6. sukenya11

    sukenya11 Active Member

    Ko-Cuce.Net

    qwlapsdkpokpokypom3m3n4n123213123sdsssaCevap: -> ? BUYUK AÇILIŞ BUGUN ? DESTEK ITEM SATISI YOK, Edit Yok, ?ESIT PK ? 59/ 1 A
  7. sukenya11

    sukenya11 Active Member

    Ko-Cuce.Net

    Cevap: -> ? BUYUK AÇILIŞ BUGUN ? DESTEK ITEM SATISI YOK, Edit Yok, ?ESIT PK ? 59/ 1 ** q0w e95wq 9e5 123sdxx111
  8. sukenya11

    sukenya11 Active Member

    Ko-Cuce.Net

    Cevap: -> ? BUYUK AÇILIŞ BUGUN ? DESTEK ITEM SATISI YOK, Edit Yok, ?ESIT PK ? 59/ 1 A2xzc12xz102c1xz2c1018510831012 a0
  9. sukenya11

    sukenya11 Active Member

    Ko-Cuce.Net

    Cevap: -> ? BUYUK AÇILIŞ BUGUN ? DESTEK ITEM SATISI YOK, Edit Yok, ?ESIT PK ? 59/ 1 Alqmlşmqweşlmlş1m23şl123
  10. sukenya11

    sukenya11 Active Member

    Ko-Cuce.Net

    Cevap: -> ? BUYUK AÇILIŞ BUGUN ? DESTEK ITEM SATISI YOK, Edit Yok, ?ESIT PK ? 59/ 1 A123l12*3*12d*12*41f924*
  11. sukenya11

    sukenya11 Active Member

    Ko-Cuce.Net

    1op23p123poıpoıpCevap: -> ? BUYUK AÇILIŞ BUGUN ? DESTEK ITEM SATISI YOK, Edit Yok, ?ESIT PK ? 59/ 1 A
  12. sukenya11

    sukenya11 Active Member

    Ko-Cuce.Net

    Cevap: -> ? BUYUK AÇILIŞ BUGUN ? DESTEK ITEM SATISI YOK, Edit Yok, ?ESIT PK ? 59/ 1 Aiasdsadsadqwe5tvbbbbbbbbbbb
  13. sukenya11

    sukenya11 Active Member

    Ko-Cuce.Net

    Cevap: -> ? BUYUK AÇILIŞ BUGUN ? DESTEK ITEM SATISI YOK, Edit Yok, ?ESIT PK ? 59/ 1 A3as3dsa3ds3ad3sa3d321c1xv1xc1v1cxv
  14. sukenya11

    sukenya11 Active Member

    Ko-Cuce.Net

    Cevap: -> ? BUYUK AÇILIŞ BUGUN ? DESTEK ITEM SATISI YOK, Edit Yok, ?ESIT PK ? 59/ 1 Aasdsadsad131232131
  15. sukenya11

    sukenya11 Active Member

    Ko-Cuce.Net

    Cevap: -> ? BUYUK AÇILIŞ BUGUN ? DESTEK ITEM SATISI YOK, Edit Yok, ?ESIT PK ? 59/ 1 Aasdsad23xxxx
  16. sukenya11

    sukenya11 Active Member

    Ko-Cuce.Net

    qwklejklwqeklwqnewqasdCevap: -> ? BUYUK AÇILIŞ BUGUN ? DESTEK ITEM SATISI YOK, Edit Yok, ?ESIT PK ? 59/ 1 A
  17. sukenya11

    sukenya11 Active Member

    Ko-Cuce.Net

    knokpkypokpokrtpkgttgmpCevap: -> ? BUYUK AÇILIŞ BUGUN ? DESTEK ITEM SATISI YOK, Edit Yok, ?ESIT PK ? 59/ 1 A
  18. sukenya11

    sukenya11 Active Member

    Ko-Cuce.Net

    qwlapsdkpokpokypom3m3n4n123213123sdsssaCevap: -> ? BUYUK AÇILIŞ BUGUN ? DESTEK ITEM SATISI YOK, Edit Yok, ?ESIT PK ? 59/ 1 A
  19. sukenya11

    sukenya11 Active Member

    Ko-Cuce.Net

    Cevap: -> ? BUYUK AÇILIŞ BUGUN ? DESTEK ITEM SATISI YOK, Edit Yok, ?ESIT PK ? 59/ 1 ** q0w e95wq 9e5 123sdxx111
  20. sukenya11

    sukenya11 Active Member

    Ko-Cuce.Net

    Cevap: -> ? BUYUK AÇILIŞ BUGUN ? DESTEK ITEM SATISI YOK, Edit Yok, ?ESIT PK ? 59/ 1 A2xzc12xz102c1xz2c1018510831012 a0