1. İyi bayramlar!

TCK 20. Madde ile 5651 Sayılı Kanun'un 4. maddesinin 2. fıkrasına göre Ko-Cüce Server Tanıtım forumumuzdaki mesajlardan dolayı doğacak tüm sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Tüm hukuksal şikayetler için buradan bizimle iletişime geçmeniz halinde en geç 1 hafta içinde gerekli işlem yapılıp tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.

CoMoLok_KO YEniden SizlerLE KESNTİSİZ PK DB !! ÖZEL DBSİYLE AÇILIŞŞ 19.30 26.06.2010

Konusu 'Server Tanıtımı' forumundadır ve StunnerKillah tarafından 26 Haziran 2010 başlatılmıştır.

  1. StunnerKillah

    StunnerKillah Banlanmış Kalemi Kırıldı!

  2. enes_10

    enes_10 Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: CoMoLok_KO YEniden SizlerLE KESNTİSİZ PK DB !! ÖZEL DBSİYLE AÇILIŞŞ 19.30 26.0

    şşşşşşşşşşşşsssssssssssssaaaaaaaaaaa
  3. enes_10

    enes_10 Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: CoMoLok_KO YEniden SizlerLE KESNTİSİZ PK DB !! ÖZEL DBSİYLE AÇILIŞŞ 19.30 26.0

    ++++++++

    ++++++++++
  4. enes_10

    enes_10 Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: CoMoLok_KO YEniden SizlerLE KESNTİSİZ PK DB !! ÖZEL DBSİYLE AÇILIŞŞ 19.30 26.0

    52525252525242542542
  5. enes_10

    enes_10 Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: CoMoLok_KO YEniden SizlerLE KESNTİSİZ PK DB !! ÖZEL DBSİYLE AÇILIŞŞ 19.30 26.0

    43243242qq22
  6. enes_10

    enes_10 Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: CoMoLok_KO YEniden SizlerLE KESNTİSİZ PK DB !! ÖZEL DBSİYLE AÇILIŞŞ 19.30 26.0

    222222222222222333333333333
  7. enes_10

    enes_10 Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: CoMoLok_KO YEniden SizlerLE KESNTİSİZ PK DB !! ÖZEL DBSİYLE AÇILIŞŞ 19.30 26.0

    312222222222222222222
  8. StunnerKillah

    StunnerKillah Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: CoMoLok_KO YEniden SizlerLE KESNTİSİZ PK DB !! ÖZEL DBSİYLE AÇILIŞŞ 19.30 26.0

    +++++++++++++
  9. enes_10

    enes_10 Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: CoMoLok_KO YEniden SizlerLE KESNTİSİZ PK DB !! ÖZEL DBSİYLE AÇILIŞŞ 19.30 26.0

    123333333333333333
  10. StunnerKillah

    StunnerKillah Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: CoMoLok_KO YEniden SizlerLE KESNTİSİZ PK DB !! ÖZEL DBSİYLE AÇILIŞŞ 19.30 26.0

    konu gncelll 1 11 1 1
  11. enes_10

    enes_10 Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: CoMoLok_KO YEniden SizlerLE KESNTİSİZ PK DB !! ÖZEL DBSİYLE AÇILIŞŞ 19.30 26.0

    41222222222
  12. StunnerKillah

    StunnerKillah Banlanmış Kalemi Kırıldı!

  13. enes_10

    enes_10 Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: CoMoLok_KO YEniden SizlerLE KESNTİSİZ PK DB !! ÖZEL DBSİYLE AÇILIŞŞ 19.30 26.0

    1233333333333333333333333333
  14. enes_10

    enes_10 Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: CoMoLok_KO YEniden SizlerLE KESNTİSİZ PK DB !! ÖZEL DBSİYLE AÇILIŞŞ 19.30 26.0

    2311111111111
  15. enes_10

    enes_10 Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: CoMoLok_KO YEniden SizlerLE KESNTİSİZ PK DB !! ÖZEL DBSİYLE AÇILIŞŞ 19.30 26.0

    243111111111
  16. StunnerKillah

    StunnerKillah Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: CoMoLok_KO YEniden SizlerLE KESNTİSİZ PK DB !! ÖZEL DBSİYLE AÇILIŞŞ 19.30 26.0

    TÜRKİYENİN EN İYİ PK SERVERİ


    İP Adresi: 95.130.172.38
    PANEL: 95.130.172.38

    ESIT CLASS,SÜPER TASARIM,MÜKEMMEL DATABASE
    *Tüm Joblar Usko Tarzi Esittir.Archer,Str-Paper Mage,Asas,Warrior,Str-Int Priest Farketmez.
    *Server Açilmadan 1 AY ÖNCE Db Ko Panel Hazirliklari Yapildi Ve Knight Online Private Oyunculari Için En Kaliteli Yönetim Ve Ortam Hazirlandi.

    7/24 PK | Soacs v29| %100 Eşit Joblar | Hergün 2 Savaş |

    OYUN DİREK CZ ŞEKLİNDEDİR 74 LVL BAŞLANGIÇ İTEMLİ [9] Worm İYİ OYUNLAR

    [Server]
    Count=1
    IP0=95.130.172.38
    [Version]
    Files=1299

    OTO PATCH VARDIR VERSİYONU 1299 YAPIN VE OTO PATCH CEKER

    Databasemizin Özellikleri:

    *+10 İtemLi , +5 Takılar ile Full İtem Başlangıç,
    *Guard Tower'Ler %100 Sorunsuz,[1,800 | 2,600 aRası Damage Vurmaktadır]Nt Keyiflen Yapabilirsiniz :)
    *USKO Pelerin Eklidir,
    *Oto Üyelik,
    *Oto MasteR,
    *Potlar Sınırsız,
    *IlIlI Gibi İllegal Nickler Fixli,
    *Castle Siege War Sorunsuzdur,[1. Clan'ın Bayrağı Delos'a Asılır.]
    *Magelerin 75 Skilleri Çalışmaktadır,(Defans verir.)

    *Armor & Weapon Enchant Scrollar Çalışmaktadır,
    *50 KareLi & 50 Karesiz oLamak Üzere 100 Adet Simge EkLidir,
    *Oyun İçi KraLLık SeçimLeri Vardır,(King Prize Fixlidir.)
    *Stat SıfırLama Sorunsuzdur,[34 Stat Point verir Ama ReLoq'Da Düzelir],
    *DB MaGe Karekteri Üzerine Kuruludur, [Staff 1k 2k Arası Değişmektedir | Nowa 2,300 | 2.400 aRası Vurmaktadır.]
    *Seri R Fix,
    *Bütün Joplar İş Görür ÖzeLLikle (Asas Mage) Ama Warior Damageleri Artırılmıştır
    *Şimdiden Herkese İyi Oyunlar Dilerim


    WPS ÖZELLKLERİ ve Eklenen özellikler

    .) TELEPORT SC EKLENMİŞTİR WORMDAN ALABLRSNZ !!
    .) GÜNDE 2 SAWAŞ DÜŞÜNÜLMEKTEDİR
    .) PANELİMİZ AÇIKKTIR
    .) 7/24 KESİNTİSSİZ Bİ SERVERDIR
    .) 1 SENELİK WPS ÜCRETİ ÖDENMİŞTİR
    .)450 USER 0 laq !!
    .) ilk Gün için az laq olablr !
    .) maqeler stafla 1 k nowa ile 1,5 -2 k vurmakyadr
    .) wariorlar magelere 1.1 k yada 1,2 k vurmaktadır
    .)AsasLar Ciritic Spike m20 3,5 4 k girmekte .)
    .) KESİNTİSİZ BİR PK İSTYOSANIZ SİZİ BEKLİORUZ



    .) KESİNTİSİZ BİR PK İSTYOSANIZ SİZİ BEKLİORUZ .)


  17. StunnerKillah

    StunnerKillah Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: CoMoLok_KO YEniden SizlerLE KESNTİSİZ PK DB !! ÖZEL DBSİYLE AÇILIŞŞ 19.30 26.0

    +++++++++++++++++1+1+1+1++1+1+1+1+1
  18. enes_10

    enes_10 Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: CoMoLok_KO YEniden SizlerLE KESNTİSİZ PK DB !! ÖZEL DBSİYLE AÇILIŞŞ 19.30 26.0

    13222222222224222222
  19. StunnerKillah

    StunnerKillah Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: CoMoLok_KO YEniden SizlerLE KESNTİSİZ PK DB !! ÖZEL DBSİYLE AÇILIŞŞ 19.30 26.0

    1111111111111111111222222222
  20. enes_10

    enes_10 Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: CoMoLok_KO YEniden SizlerLE KESNTİSİZ PK DB !! ÖZEL DBSİYLE AÇILIŞŞ 19.30 26.0

    53444444446644444

Sayfayı Paylaş