1. İyi bayramlar!

TCK 20. Madde ile 5651 Sayılı Kanun'un 4. maddesinin 2. fıkrasına göre Ko-Cüce Server Tanıtım forumumuzdaki mesajlardan dolayı doğacak tüm sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Tüm hukuksal şikayetler için buradan bizimle iletişime geçmeniz halinde en geç 1 hafta içinde gerekli işlem yapılıp tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.

Ctrl+a Basın Resme Bakın :)

Konusu 'Komik Resimler' forumundadır ve Sony tarafından 14 Ağustos 2009 başlatılmıştır.

  1. lordoflove

    lordoflove Member

    Cevap: Ctrl+a Basın Resme Bakın :)

    paylasım ıcın sagol
  2. _вυяαк_

    _вυяαк_ New Member

    Cevap: Ctrl+a Basın Resme Bakın :)

    teşekkürler güzel paylaşım
  3. seksıkedı159

    seksıkedı159 New Member

    Cevap: Ctrl+a Basın Resme Bakın :)

    süpermıs :D
  4. _вυяαк_

    _вυяαк_ New Member

    Cevap: Ctrl+a Basın Resme Bakın :)

    bizimkilere gösterdim koptular :D
  5. CoLonbo

    CoLonbo Member

    Cevap: Ctrl+a Basın Resme Bakın :)

    Güzelmiş saoll
  6. TheMYA

    TheMYA ♥Rul3n1s√♥Usta Player;)

    Cevap: Ctrl+a Basın Resme Bakın :)

    o ne la öle :D
  7. pckopos

    pckopos Member

    Cevap: Ctrl+a Basın Resme Bakın :)

    hepsi çok güsel eline sağlık
  8. Neanderthall

    Neanderthall Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: Ctrl+a Basın Resme Bakın :)

    güzel adamım saol
  9. Her00

    Her00 New Member

    Cevap: Ctrl+a Basın Resme Bakın :)

    SupeR Bir SheY
  10. yusuf42

    yusuf42 Akıcı Cüce^^

    Cevap: Ctrl+a Basın Resme Bakın :)

    saol :D:D iyi geldi
  11. drceto54

    drceto54 Member

    Cevap: Ctrl+a Basın Resme Bakın :)

    ewy aga bnde gormustumö ama emeğe saygı
  12. casper91

    casper91 Member

    Cevap: Ctrl+a Basın Resme Bakın :)

    güzel paylaşım
  13. MrBrveat

    MrBrveat New Member

    Cevap: Ctrl+a Basın Resme Bakın :)

    güzel paylaşım
  14. aNqeLOfDeviL

    aNqeLOfDeviL Member

    Cevap: Ctrl+a Basın Resme Bakın :)

    qüzeL ty.
  15. panjap72

    panjap72 New Member

    Cevap: Ctrl+a Basın Resme Bakın :)

    bendede bişe değişmedi :D
  16. Choose

    Choose New Member