1. İyi bayramlar!

TCK 20. Madde ile 5651 Sayılı Kanun'un 4. maddesinin 2. fıkrasına göre Ko-Cüce Server Tanıtım forumumuzdaki mesajlardan dolayı doğacak tüm sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Tüm hukuksal şikayetler için buradan bizimle iletişime geçmeniz halinde en geç 1 hafta içinde gerekli işlem yapılıp tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.

Edananın en saqlam klanı sizce hanqisi ?

Konusu 'Gordion' forumundadır ve Burjuva tarafından 29 Mayıs 2009 başlatılmıştır.

?

Soru başlıkta...

  1. Th3EnD

    18,3%
  2. INT3NSIV3

    3,1%
  3. HighCIass

    19,1%
  4. UnicornRiders

    3,8%
  5. KARSIYAKA

    7,6%
  6. ISYAAN

    2,3%
  7. GUNES

    38,9%
  8. FoRTuRKeY

    0,8%
  9. TheCovenant

    1,5%
  10. GOLDEN

    4,6%
  1. Burjuva

    Burjuva zZzZz

    Soru açık...
  2. baran_sds

    baran_sds New Member

    Cevap: Edananın en saqlam klanı sizce hanqisi ?

    ucce:D
    atsurh
  3. erenkilic77

    erenkilic77 New Member

    Cevap: Edananın en saqlam klanı sizce hanqisi ?

    High Class bence +9 itemleri var
  4. Rocafella

    Rocafella New Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: Edananın en saqlam klanı sizce hanqisi ?

    Tartışmasız High Class... ;) Ondan sorada kesinLikLe.. Th3End!
  5. Orkchampion

    Orkchampion New Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: Edananın en saqlam klanı sizce hanqisi ?

    NEXT clanı
  6. 55WipeX55

    55WipeX55 New Member

    Cevap: Edananın en saqlam klanı sizce hanqisi ?

    GUNES akar edana bakar :D
  7. McSerhaN

    McSerhaN Member

    Cevap: Edananın en saqlam klanı sizce hanqisi ?

    Bence Ya High Class yada UniqornRiders...;)
  8. ByFLexibeL

    ByFLexibeL New Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: Edananın en saqlam klanı sizce hanqisi ?

    gunes .
  9. H£L¥uM

    H£L¥uM New Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: Edananın en saqlam klanı sizce hanqisi ?

    Bence Gunes Ama Ne Zamandır Girmiyyorum Son Zamanlar Ne Oldu Nasıl Bilmiyorum ....

    Azadda Para .... Adam Yatırır:D
  10. sezbladex

    sezbladex Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: Edananın en saqlam klanı sizce hanqisi ?

    güneş tabikide baskanını da tanıyorum :D :D
  11. Jery

    Jery [ Easy easy ]

    Cevap: Edananın en saqlam klanı sizce hanqisi ?

    Tabikide "GUNES" xVagabonDx ...
  12. _uKaLa_

    _uKaLa_ Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: Edananın en saqlam klanı sizce hanqisi ?

    güneş bence güzel bi clan ama azad rezil bi insan 1)higclas
    2)theend
  13. i_brahim

    i_brahim Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: Edananın en saqlam klanı sizce hanqisi ?

    hiqhcLass en iyi clan bence ...
  14. mEto3

    mEto3 New Member

    Cevap: Edananın en saqlam klanı sizce hanqisi ?

    Tabikide Güneş :)
  15. oquS

    oquS McSpLasher

    Cevap: Edananın en saqlam klanı sizce hanqisi ?

    1 ) HC
    2) Th3enD
  16. saerox1

    saerox1 Member

    Cevap: Edananın en saqlam klanı sizce hanqisi ?

    güneş & highclass
  17. justice35

    justice35 Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: Edananın en saqlam klanı sizce hanqisi ?

    Ölümüne Karsıyakaa!:D
  18. xSh3qiLLx

    xSh3qiLLx New Member

    Cevap: Edananın en saqlam klanı sizce hanqisi ?

    Beyler ben edenada 60 lwl priest satıom 25 tl strci ve buffcı itemsiz.
    İletişim için bu siteden bana e-mail atabilirsiniz.

    Lütfen boş yere e-mail atmayınız.
  19. soLdier_61

    soLdier_61 soLdier_61

    Cevap: Edananın en saqlam klanı sizce hanqisi ?

    Bence HighCIass
  20. Roccofella

    Roccofella ♣ Tнυq Łσvє ! ♣

    Cevap: Edananın en saqlam klanı sizce hanqisi ?

    HiggClass ^^.

Sayfayı Paylaş