1. İyi bayramlar!

TCK 20. Madde ile 5651 Sayılı Kanun'un 4. maddesinin 2. fıkrasına göre Ko-Cüce Server Tanıtım forumumuzdaki mesajlardan dolayı doğacak tüm sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Tüm hukuksal şikayetler için buradan bizimle iletişime geçmeniz halinde en geç 1 hafta içinde gerekli işlem yapılıp tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.

FashionCoLor (Isqi) Ile Roportaj..

Konusu 'Ares' forumundadır ve BrateAchpnr tarafından 28 Mart 2009 başlatılmıştır.

  1. BrateAchpnr

    BrateAchpnr New Member Kalemi Kırıldı!

    Yeniserver : Kısaca Bize Kendinden BahsedebiLirmisin ?
    FashionColor : Adım isqi . 21 yasındayım . Calısmıyorum . okumuyorum .
    Bos zamanlarımın hepsi genelde pc basında gecer . Msn . Muzik . En onemlisi Knight.

    Yeniserver : Knight Online Diyince Aklınıza Gelen İlk Şey ?
    FashionColor : Benım ıcın tutku . Pc ' de Knight Harici baska bı oyun yok. Sadece onu oynuyorum desem yalan olmaz.

    Yeniserver : Nasıl başladınız Bu oyuna ?
    FashionColor : Arkadaslarım oynuyordu bende oyle hosuma gitti Ares vardı o zamanlar 1 - 2 server. Orda basladım Olimpia derken Manes' e geldim ve burda oynuyorm 2 seneyi Askın bi süredir .

    Yeniserver : Charı Kaç Kişi Oynuyorsunuz ?
    FashionColor : Tek oynarım ama bazen arkadaslarım Pk atmak icin girer.

    Yeniserver : Charını Nasıl Dizdin ? YTL iLemi El hakkı iLemi ?
    FashionColor : Premıumlar dısında ytl vermedim . Oldugum clanların avantajları vardı herkes gibi bende yararlandım desem dogru olur.

    Yeniserver : Charın Durumunu ÖğrenebiLirmiyiz np ve item ?
    FashionColor : +2 Dual Pe. +2 Dual Roc. +8 Exp raptor . +8 Shell Set . +2 Light Belt of Life . +7 Ss . +7 Lugias . +2 Dual Be. +1 Dual Agate.
    870 k Np .

    Yeniserver : Hiç illegal yönteme başvurdunuz mu ?
    FashionColor : Oyun Buglarından yararlanmadım diyemem .

    Yeniserver : Böyle Bi Serverda Böyle İtemlere sahipsiniz Nasıl bir Duygu ?
    FashionColor : Hersey zamanında guzeldi. Eskiden +2 Uniq itemler cok is yapardı En iyisiyle basa bas vs atardık .
    Simdi ise +2 Pe desen adam cöp der güler bu hali aldı artık Ko .

    Yeniserver : Eğerki Geçme Hakkın oLsaydı (Karakter İsmi) ile Hangi servera geçmek istedin ?
    FashionColor : Ares ' de oynamayı cok isterdim . Fakat orda devran almıs basını gidiyor .

    Yeniserver : Sizce en iyi ırk hangisi ? Neden ?
    FashionColor : 3 Nts bastım . Orc > Human > Orc > Human .
    Human daha iyi diyebilirim su acıdan en azından küfür olayı yok . Hic yok mu var tabi ama Karus' a göre ender.

    Yeniserver : Karşında Kimleri Rakip Görüyorsun ?
    FashionColor : Benım oynadıgım zamanda karsılıklı Kesiştigim 1 2 char vardı onlarda kendilerini biliyor.

    Yeniserver : Çarı Düzmekte Ne gibi Zorluklarla karşılaştın ? Bazen Oyunu Bırakmak Düşüncesi Geçtimi İçinden ?
    FashionColor : Zorluk cekmedim cunku Bulundugum clanlar buyuk clanlardı.
    Getirileri vardı Ki gunde 14 gb kazandıgımız oluyordu oyle soylesem yeridir.
    Bifrostlar . Ft' ler . E malum Csw :)

    Yeniserver : KO hayatında Kimseyi kendine örnek aLdın mı ?
    FashionColor : Hayır . Sanal bı oyun ıcın kımseyı ornek almam.

    Yeniserver: (Server) hakkına düşüncelerini bizimle paylaşırmısın
    FashionColor : Serverlara baktıgım manes suan temiz en temiz diyebilirim .
    Carnac 2 ayda +9 Hb gördü Manes 2 yılda gormus pek sorun degil.
    Ama sunuda soylemeden edemeyecegım . Manes kadar entrikaların oldugu bir server da gormedim .
    Yalanlar dolanlar uc kagıtlar Manes ' de gordum . Gördük desem daha iyi olacakta :)

    Yeniserver : Bu İlk Çarınız mı ?
    FashionColor : İlk ve Son .

    Yeniserver : Oyun İçinde Cok sıkı arkadaslıklar kurdunuz mu ? Reale tasıdınız mı ?
    FashionColor : Tabi ki Kurdum . Cok kisiyle gorustum Oyundan tanıstıgım . Oyunun babalarıyla gorustum desem yeridir xD

    Yeniserver: Çarı Satmayı Düşünüyormusunuz ?
    FashionColor : Satıldı :)
    Sanslıyım Knight ' ı En iyilerle En iyi zamanda En iyi yerde oynadıgım icin .

    Yeniserver : Bu Değerli Vaktinizi Bize Ağırdığınız İçin Sana YeniServerForum Olarak Teşekkür Ederiz..BaşarıLarın Devamını diLeriz..Allah hackten korusun..


    TeşekkürLer FashionColor

    [​IMG]
    [​IMG]

    YeniServer.Com'dan Alıntıdır.

    En İyilerindende Kastı Benim(Biziz yeniserver.com)

    En İyilerindende Kastı Benim(Biziz yeniserver.com)
    Son düzenleme: 28 Mart 2009
  2. Prince_

    Prince_ New Member

    Cevap: FashionCoLor (Isqi) Ile Roportaj..

    Bende Maneste oynuyorum gercekten kufur bakımından Humanlar daha az FashionColor ile aynı clanda oldum csw dıse dısete savastık serverın en efendılerınden biriydi...SkipJack
  3. Necro

    Necro Well-Known Member

    Cevap: FashionCoLor (Isqi) Ile Roportaj..

    F0underdeyken beraber takılırdık :) cok baba bi adamdır abilik etti zamanında bana ^^
  4. 4Lord.

    4Lord. Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: FashionCoLor (Isqi) Ile Roportaj..

    teşekkürler..
  5. DeTaFiLL

    DeTaFiLL <marquee><b><font color="#0066FF">PhotoShop Expert

    Cevap: FashionCoLor (Isqi) Ile Roportaj..

    tanımıyorum ama arkadasın charıyla cok kesıyoduk xD
  6. Fusti

    Fusti Member

    Cevap: FashionCoLor (Isqi) Ile Roportaj..

    char güzelde +8 shell set dior fotoda +9 :D
  7. daghan5151

    daghan5151 Member

    Cevap: FashionCoLor (Isqi) Ile Roportaj..

    cok güzel char

    eline saglık
    Son düzenleme: 20 Haziran 2009
  8. Th3Whoo

    Th3Whoo New Member

    Cevap: FashionCoLor (Isqi) Ile Roportaj..

    manes güzeldir :) 3 yıldır ilk ve tek serverim ^^
  9. e.kaynarci

    e.kaynarci Pk SéRVér aRan1y0R...

    Cevap: FashionCoLor (Isqi) Ile Roportaj..

    tşkler ellrinize saglıq
  10. TrayhopeR

    TrayhopeR www.trayhoper.net

    Cevap: FashionCoLor (Isqi) Ile Roportaj..

    Günde 14 gb bende kassam sadece manesın değil bütün ko aleminin kralı olurum , bu adam ezik kalmış :D
  11. P1nkP4nth3R

    P1nkP4nth3R Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: FashionCoLor (Isqi) Ile Roportaj..

    O car arese gitse hiç birşey yapamaz ares yeni başlanmıcak bir server adamlar ne itemler yaptı o serverde artı 10 krowaz itemi bile wardır
  12. Avengement

    Avengement Ardream Network

    Cevap: FashionCoLor (Isqi) Ile Roportaj..

    teşekkürler kardeş
  13. NiqhtMinoR

    NiqhtMinoR Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: FashionCoLor (Isqi) Ile Roportaj..

    ++++++++++++++++++++++++++++++++

    ++++++++++++++++++

    +++++++++++++++++++++

    +++++++++++++++++++
    Son düzenleme: 9 Temmuz 2009
  14. gokhan_08

    gokhan_08 New Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: FashionCoLor (Isqi) Ile Roportaj..

    Off usko zamanlarım aklıma gelince İçimi Çekiyorum :(
  15. deyyus

    deyyus New Member

    Cevap: FashionCoLor (Isqi) Ile Roportaj..

    Güzelmiş saolasın
  16. 4lk0l1ch

    4lk0l1ch New Member

    Cevap: FashionCoLor (Isqi) Ile Roportaj..

    bncede günde 14 gb kassam ko nun en iyi adamı olurum +8,+9 u bıraq +21 rebith sheller var onlarla gezerim tüm cz gelse kesemes bni be bir de priestim olsa bu adam harbi eziq kalmıs takılar +10 elimdeqi +18 yter günde 14 gb ne demeq ya günde 14 gb yi bıraq günde 10 gb yeter(1milyon) ya yuh be hangi clan kasmış biraz abartıyor gibi birazda premium hariç ytl harcamadım diyor eziqqendemi en iyi clandaydı :S bence abartmıss yada hiç iyi oyuncu değil

    GuardOfTheHaYlaZ___
  17. freedown

    freedown New Member

    Cevap: FashionCoLor (Isqi) Ile Roportaj..

    arkadaşımdır severim keretayı
  18. StunnerKillah

    StunnerKillah Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: FashionCoLor (Isqi) Ile Roportaj..

    bencede adam saglam player itemleri o druma gore kotu :eek::
  19. _KaraYAZGI_

    _KaraYAZGI_ Active Member

    Cevap: FashionCoLor (Isqi) Ile Roportaj..

    iskender abi cok ıyı bı ınsan charıda cok guzeldı
  20. CrazyzEHiR

    CrazyzEHiR LadyIZad

    Cevap: FashionCoLor (Isqi) Ile Roportaj..

    Arkadasım İyi Hos Diyorsunda
    Manesi Diğer Server'lar ile Kıyaslama . İskender Eline Su Dökülmeyecek Nadir İnsanlardan Biriydi . Playerlığını Manes'in Eskileri Zaten Bilir
    ki Ezik Kalmıs Dediğiniz Kişi Ezik Olarak Alqılansaydı Server'ın Baba Clanlar ı ve Baba Adamları ile Beraber Olmazdı .

    Manesde Örnek Olarak +21 Reb. bi İtem Direk Ban Sebebi ..
    Ares'e qeLse Diyorsun . Manese Harcadığı 2 Senelik Bir Zaman Dilimini Ares'de Harcasa Emin oL O Servera Göre İtem DizebiLecek
    Kabiliyete Bağlıydı .

    Kendi Serverınla Hiç Bir Zaman Baska Bir Server'ı Kıyaslama Derim.