1. İyi bayramlar!

TCK 20. Madde ile 5651 Sayılı Kanun'un 4. maddesinin 2. fıkrasına göre Ko-Cüce Server Tanıtım forumumuzdaki mesajlardan dolayı doğacak tüm sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Tüm hukuksal şikayetler için buradan bizimle iletişime geçmeniz halinde en geç 1 hafta içinde gerekli işlem yapılıp tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.

Ganks

Konusu 'DEFG' forumundadır ve Necro tarafından 29 Ağustos 2009 başlatılmıştır.

  1. SaX0

    SaX0 <b><hr><font color="orange"> Natural Born Aga </fo

    Cevap: Ganks

    ko-panelindeki aciklari kesfettigimizde serverlarda koptugumuz aga :D
  2. Adaptati0n

    Adaptati0n ByTroJan Is Back V2

    Cevap: Ganks

    ganks kim tanımıyom öyle birini :a:
  3. TheMYA

    TheMYA ♥Rul3n1s√♥Usta Player;)

    Cevap: Ganks


    Tanımış Oldun Agayı :D
  4. ComeLy

    ComeLy Member

    Cevap: Ganks

    Aynı Semt'ten Oturuyoruz Birbirimizi Tanımıyoruz :D Aga'lar tanışır :D
  5. JxChanneL

    JxChanneL O Şimdi Cüce

    Cevap: Ganks

    küs onlar hö
  6. PrancuLa

    PrancuLa ∂єνяιм'¢ι ¢ü¢є √ Emektar

    Cevap: Ganks

    koptum buna :D :D
  7. 4ChinG ..

    4ChinG .. New Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: Ganks

    :D:D:D:D zasdasdasdasdasd
  8. kankacix

    kankacix Member

    Cevap: Ganks

    Her Türlü Aga :)
  9. Ganks

    Ganks Well-Known Member

    Cevap: Ganks

    an itibariyle yeniden pvp'e dönmüştür
  10. 4Unicorn

    4Unicorn Active Member

    Cevap: Ganks

    İyidir Hoştur Panelcidir :rock: