1. İyi bayramlar!

TCK 20. Madde ile 5651 Sayılı Kanun'un 4. maddesinin 2. fıkrasına göre Ko-Cüce Server Tanıtım forumumuzdaki mesajlardan dolayı doğacak tüm sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Tüm hukuksal şikayetler için buradan bizimle iletişime geçmeniz halinde en geç 1 hafta içinde gerekli işlem yapılıp tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.

HeLYuM

Konusu 'HIİJ' forumundadır ve BySnaqe tarafından 26 Ağustos 2009 başlatılmıştır.

  1. BySnaqe

    BySnaqe Member

    HeLYuM iyi biridir , bebek gibi bir sesi vardır , msn,skype gibi görüntülü konuşmalarda çıt çıkarmaz utangaç bebek sesli biridir hö , o bir editördür jraga'dır , kendisi sık sık editör yazar , her şeye karışır karmakarışık bir dünyası varıdır , ama iyi'dir , bu aralar bunalımlarda :D bulaşmayın derim saatli bomba misali ama saat i bozulmuş
    Son düzenleme: 26 Ağustos 2009
  2. ghost3895

    ghost3895 Member

    Cevap: HeLYuM

    Bu Aralar Msnden Fazla Cevap Vermiyor , Ama İyi Birisidir ve Yardım Severdir Bana Çok Yardımı Dokunmuştur ..!
  3. THλLES

    THλLES Well-Known Member

    Cevap: HeLYuM

    Periyodik cetvelde bir soygazdır hö
  4. RoTrKO

    RoTrKO New Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: HeLYuM

    Paso bana yazan bir insandir :D
  5. JrS

    JrS Active Member Emektar

    Cevap: HeLYuM

    cok top biridir :O
  6. By-MeLanq0Liq

    By-MeLanq0Liq New Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: HeLYuM

    :):):):):) C0q Cocuqsu biridir :)
  7. AlbertDeDazo

    AlbertDeDazo Well-Known Member

    Cevap: HeLYuM

    Aşk hayatımda bana cok yardımı dokunmustur yalanlarıma onu hep alet ederm :rock:
  8. SaX0

    SaX0 <b><hr><font color="orange"> Natural Born Aga </fo

    Cevap: HeLYuM

    yeni yeni tanistigim aga oglu agadir hö sevmeye basladim kendisini :rock:
  9. EphiNoiA

    EphiNoiA New Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: HeLYuM

    +1 Mesut..:D Aynen..:sakalli:
  10. Frutti

    Frutti Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: HeLYuM

    Hiç Konuşmuşluğumuz yoktur ama paylaşımları oldukça güzel biridir.
  11. TheMYA

    TheMYA ♥Rul3n1s√♥Usta Player;)

    Cevap: HeLYuM

    Tadımadğım agadır hö
  12. asdemre10

    asdemre10 Well-Known Member

    Cevap: HeLYuM

    İyi çoçuktur kalbi temizdir.Msn de bişi yazarım en az 15dk ya cevap alırım :p
  13. Terry

    Terry Cüce Of Cüce's

    Cevap: HeLYuM

    Tanımadığım Ama İyi Birine Benzeyen MiniLober
    H£L¥uM bunu beğendi.
  14. StabWound

    StabWound hebele hübele

    Cevap: HeLYuM

    Telefonuda olmasa msn'si olmucak biridir :D Hikayemde benim adamımdır , onunla dünyayı ele gecireceğiz :a:
  15. 0uikShare

    0uikShare Well-Known Member

    Cevap: HeLYuM

    Csde Beni Slaplada Şuraya Çıkam Buraya Çıkam Diyen Oynamayı Bilmeyen Ezük Bir Agadır hö
  16. Rig

    Rig Administrator Yönetici Administrator

    Cevap: HeLYuM

    bu aralar ömrümü ve başımın etini yiyen agalardan :D
  17. H£L¥uM

    H£L¥uM New Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: HeLYuM

    Git Sen dın Ele Gecir :hıh:


    Prenses :haha: :haha:
    Son düzenleme: 7 Ekim 2009
  18. qaRx

    qaRx Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: HeLYuM

    Yeni Yeni Tanışmaya Başladık. Radyoda Ses Ayarlarınlamı oynar Napar Cok Bebeq sesli biridir :D Tabikide Radyodan Gelen Sanırım Ses Ayarlarını Oynuyor Normalde Sesini Hic Duymadım .

    iyidir aGadır hö
  19. PriestBizz

    PriestBizz New Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: HeLYuM

    +1 aynen, dostcan birisi :) ... Aga
  20. 1TurkK

    1TurkK Emektar Üye Emektar

    Cevap: HeLYuM

    Eskiden bazı yanlışlarından dolayı sevmediğim şimdi sevdiğim ortimdir. :hıh: