1. İyi bayramlar!

TCK 20. Madde ile 5651 Sayılı Kanun'un 4. maddesinin 2. fıkrasına göre Ko-Cüce Server Tanıtım forumumuzdaki mesajlardan dolayı doğacak tüm sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Tüm hukuksal şikayetler için buradan bizimle iletişime geçmeniz halinde en geç 1 hafta içinde gerekli işlem yapılıp tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.

[Hereous-ke][Hergün 19:00 Lunar War][80/1][+8 Shel +1 Takı][TüM JOBLAR EŞiT][ GeLLL]

Konusu 'Server Tanıtımı' forumundadır ve b2kdeli tarafından 26 Haziran 2010 başlatılmıştır.

  1. b2kdeli

    b2kdeli Active Member

    Cevap: [Hereous-ke][Hergün 19:00 Lunar War][80/1][+8 Shel +1 Takı][TüM JOBLAR EŞiT][

    111111111111111111
  2. b2kdeli

    b2kdeli Active Member

    Cevap: [Hereous-ke][Hergün 19:00 Lunar War][80/1][+8 Shel +1 Takı][TüM JOBLAR EŞiT][

    111111111111111111222222
  3. b2kdeli

    b2kdeli Active Member

    Cevap: [Hereous-ke][Hergün 19:00 Lunar War][80/1][+8 Shel +1 Takı][TüM JOBLAR EŞiT][

    1111111111111111112222224444444444
  4. b2kdeli

    b2kdeli Active Member

    Cevap: [Hereous-ke][Hergün 19:00 Lunar War][80/1][+8 Shel +1 Takı][TüM JOBLAR EŞiT][

    5555555555555555555
  5. b2kdeli

    b2kdeli Active Member

    Cevap: [Hereous-ke][Hergün 19:00 Lunar War][80/1][+8 Shel +1 Takı][TüM JOBLAR EŞiT][

    555555555555555555533333333
  6. b2kdeli

    b2kdeli Active Member

    Cevap: [Hereous-ke][Hergün 19:00 Lunar War][80/1][+8 Shel +1 Takı][TüM JOBLAR EŞiT][

    333333333333333333333
  7. b2kdeli

    b2kdeli Active Member

    Cevap: [Hereous-ke][Hergün 19:00 Lunar War][80/1][+8 Shel +1 Takı][TüM JOBLAR EŞiT][

    333333333333333333333355555555555
  8. b2kdeli

    b2kdeli Active Member

    Cevap: [Hereous-ke][Hergün 19:00 Lunar War][80/1][+8 Shel +1 Takı][TüM JOBLAR EŞiT][

    666666666666666
  9. b2kdeli

    b2kdeli Active Member

    Cevap: [Hereous-ke][Hergün 19:00 Lunar War][80/1][+8 Shel +1 Takı][TüM JOBLAR EŞiT][

    7777777777777777
  10. b2kdeli

    b2kdeli Active Member

    Cevap: [Hereous-ke][Hergün 19:00 Lunar War][80/1][+8 Shel +1 Takı][TüM JOBLAR EŞiT][

    222222222222222
  11. b2kdeli

    b2kdeli Active Member

    Cevap: [Hereous-ke][Hergün 19:00 Lunar War][80/1][+8 Shel +1 Takı][TüM JOBLAR EŞiT][

    33333333333333333

Sayfayı Paylaş