1. Tanıtımla ilgili çok önemli duyuru: Link

  2. Reklamlarla ilgili çok önemli duyuru: Link

Hiçbir Program İndirmeden Resimlerinizi Slayt Video Halinde Oluşturun

Konusu 'Resim ve Video Paylaşım' forumundadır ve broklyn tarafından 9 Ekim 2008 başlatılmıştır.

  1. broklyn

    broklyn Member

    Fraps Video Çekimi [ RESİMLİ ANLATIM ] =>

    YORUMLARA + REPPPP
    --------------------------------------------------------------------------
    Herkeze SeLam Ben Burada Sizinle Hiç Bir türlü Program İndirmeden Slayt Yapma Resimlerinizi Video Şeklinde Bunun Gibi Yapabilirsiniz
    Her Bakan Güncellerse Sevinirim !!!

    Öncelikle movie maker windows kendi programı Bunu Açalım Bulamayanlar
    Araya(movie Maker) yazsın...
    Ekran Bu Açtıgımızda...
    [​IMG]
    Kenardaki Resim Al Tıklayalım.. Ve Önümüze Bu ekran Gelicek...
    [​IMG]
    Koyacagımız Resimleri Seçelim Al a tıklayalım
    [​IMG]
    Ve REsimler Bu Aşagıdaki resimdeki gibi Boş Yere Gelicek Oradan Tutup Boş Kutulara Sürükliyelim..
    [​IMG]
    Resimde İşaretlenmiş Yerdeki Video GEçişlerine Tıkla...
    [​IMG]
    Buradan Bu Video Degişirken Nsl Degişcegini Şekilli Fln Gösterir İstediginizi Seçin.. Ve Resimdeki Gibi Küçük Olan Kutulara Sokun ;)
    Her Kutuya Sokun...
    [​IMG]
    Tmm Buradan TEkrar Geri Dönün.. Video Geçişlerine Girdiginiz Yerden Terar Koleksiyonlara Tıklayın...
    Ve Bu Video Geçişlerini Yaptıktan Sonra Video Diger REsme Geçerken Aşşagıdaki Gibi Olucak Ama Siz Farklı Şekilleride Seçe Bilirsiniz Bu Bir Örnek
    [​IMG]
    Tmm Herşey Hazır Dimi Gelelim Müziq Müziksiz Olurmu Yaff Hemen Koyalım
    MAsa üstündeki müzigi tutup REsimdeki Gibi çekin..
    [​IMG]
    Müzik Attıgımız Yere Gitti..
    [​IMG][​IMG]
    Müzigi Oradan Tutup Resimdeki Gibi kutucukların Oraya Atıyoruz...
    [​IMG]
    işaretlenmiş olan yere tıklayalım
    [​IMG]
    sıra geldi videomuzu kaydetmeye (film dosyasını kaydet ) tıklayalım
    [​IMG]
    resimdekileri uygulayın!!
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    ve bu kadar paylasım olsun diye verdım yorum yazın yeter :)
    (((( alıntı degildir...))))

    Sorunları Olan:[email protected]
    Elimden Geldikce Yardımcı Olacagım...

    Örnek Video
    İzlesene.com : Video - broklyn ss ler video dökümü iyi seyirler

    Kesinlikle Alıntı Degildir... Frmtr Bilal1234 Benim Sonra Bu Konuyu Bilal1234 Açtı Fln Demeyelim..
    Son düzenleme: 12 Ekim 2010
    NafToCeMenT bunu beğendi.
  2. delpiero

    delpiero Member

    Cevap: Hiç Bir Program İndir Meden REsimlernizi Video (slayt)Haliden Yapın

    sağol kardeşim.paylaşım için.
  3. 0uikShare

    0uikShare Well-Known Member

    Cevap: Hiç Bir Program İndir Meden REsimlernizi Video (slayt)Haliden Yapın

    PayLaşımın için SaqoL Biliyordum Bunları ;)
  4. ConfusioN

    ConfusioN Guest

    Cevap: Hiç Bir Program İndir Meden REsimlernizi Video (slayt)Haliden Yapın

    ellerine sağlık.
  5. RamSes

    RamSes ѕєя¢αη

    Cevap: Hiç Bir Program İndir Meden REsimlernizi Video (slayt)Haliden Yapın

    Evet moviemaker Rahat ve kolay Saol ^^
  6. TaSo

    TaSo Ne rütbesi be!!!!!!!!!!!!

    Cevap: Hiç Bir Program İndir Meden REsimlernizi Video (slayt)Haliden Yapın

    sagolasn bilmeyenler için çok yararlı oldu...
  7. gizemilkcan

    gizemilkcan ko-dev Yönetici

    Cevap: Hiç Bir Program İndir Meden REsimlernizi Video (slayt)Haliden Yapın

    çok kullanışlı bir eklenti birde m.point var ofis araçlarında teşekkürler
  8. broklyn

    broklyn Member

    Cevap: Hiç Bir Program İndir Meden REsimlernizi Video (slayt)Haliden Yapın

    Yorumlar için Tşk Ederim Bilenler Cogunluk Biliyorum Ama Akıldan Gitmiş 0labilir Bir Hatırlatma Gibi Olsun Size ;) Bilmeyenlerde Var..
  9. broklyn

    broklyn Member

    Cevap: Hiçbir Program İndirmeden Resimlerinizi Slayt Video Halinde Oluşturun

    sorunlarınızı ö.msj bildirin
  10. 1TurkK

    1TurkK <b><hr><font color="red"> Y.Admin </font><hr></b> Emektar

    Cevap: Hiçbir Program İndirmeden Resimlerinizi Slayt Video Halinde Oluşturun

    Teşekkürler..
  11. hiddendragoN

    hiddendragoN Member

    Cevap: Hiçbir Program İndirmeden Resimlerinizi Slayt Video Halinde Oluşturun

    Sağolasın bilmeyenler için yararlı unutanlar için ise altını çizme gibi biişi oldu :)
  12. broklyn

    broklyn Member

    Cevap: Hiçbir Program İndirmeden Resimlerinizi Slayt Video Halinde Oluşturun

    degerli yorumlarınız için tşk
  13. Nero

    Nero Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: Hiçbir Program İndirmeden Resimlerinizi Slayt Video Halinde Oluşturun

    TeşekkürLeR, Movie Maker acaip bi program işe yarıyoda çok karışık yerleride var benim pc ingilizce ondan karışık yani :)

    +Rep :p

    [​IMG]
  14. broklyn

    broklyn Member

    Cevap: Hiçbir Program İndirmeden Resimlerinizi Slayt Video Halinde Oluşturun

    hmm allah kolaylık versin :)
  15. phoenixim

    phoenixim Member

    Cevap: Hiçbir Program İndirmeden Resimlerinizi Slayt Video Halinde Oluşturun

    paylaşım için teşekkürler
  16. bjk456

    bjk456 New Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: Hiçbir Program İndirmeden Resimlerinizi Slayt Video Halinde Oluşturun

    Paylaşım İçin SaoL...
  17. Champion

    Champion Member

    Cevap: Hiçbir Program İndirmeden Resimlerinizi Slayt Video Halinde Oluşturun

    Tesekkürler.
  18. gamedoi

    gamedoi New Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: Hiçbir Program İndirmeden Resimlerinizi Slayt Video Halinde Oluşturun

    SağoLasın güzeL payLaşım :)
  19. iLuGa

    iLuGa ImNkeJeuh

    Cevap: Hiçbir Program İndirmeden Resimlerinizi Slayt Video Halinde Oluşturun

    Teşekkürler Güzel Paylaşım
  20. jr4acquirel

    jr4acquirel New Member

    Cevap: Hiçbir Program İndirmeden Resimlerinizi Slayt Video Halinde Oluşturun

    saol biliodum pekistirdim :)

Sayfayı Paylaş