1. İyi bayramlar!

TCK 20. Madde ile 5651 Sayılı Kanun'un 4. maddesinin 2. fıkrasına göre Ko-Cüce Server Tanıtım forumumuzdaki mesajlardan dolayı doğacak tüm sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Tüm hukuksal şikayetler için buradan bizimle iletişime geçmeniz halinde en geç 1 hafta içinde gerekli işlem yapılıp tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.

Hö smileyini her cümleden sonra kullanmak

Konusu 'HIİJ' forumundadır ve Kernkraft tarafından 12 Eylül 2009 başlatılmıştır.

  1. Kernkraft

    Kernkraft was here.

    B*kunu çıkarmaktır.
  2. Metehan

    Metehan Koca Büyük Mete

    Cevap: Hö smileyini her cümleden sonra kullanmak

    Özenti Olmamak İçin Hö Yerine Öh Kullanırım Baydı Artık
  3. BurningHeart

    BurningHeart Well-Known Member

    Cevap: Hö smileyini her cümleden sonra kullanmak

    Hö nün İdeolojisini Bilmeyenler Kullanır ...
  4. Necro

    Necro Well-Known Member

    Cevap: Hö smileyini her cümleden sonra kullanmak

    Hö yü en cok kullanan ben olsam gerek sevdiğim için kullanıorum
  5. CursedFey

    CursedFey Administrator Yönetici Administrator

    Cevap: Hö smileyini her cümleden sonra kullanmak

    Gayet güzel sevimli hö
  6. EphiNoiA

    EphiNoiA New Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: Hö smileyini her cümleden sonra kullanmak

    hö 'yü Sevmeyen mi var ki :D
  7. 1TurkK

    1TurkK Emektar Üye Emektar

    Cevap: Hö smileyini her cümleden sonra kullanmak

    Aga olmayan kullanmaz zaten hö Agalarin her cümlesinin sonuna hö koymasi farzdir.
  8. Rig

    Rig Administrator Yönetici Administrator

    Cevap: Hö smileyini her cümleden sonra kullanmak

    Buraya kayıtlı herkes agamıdır . her aga hö kullanırmı kullanmayan aga agalıktan cıkarmı can hocam :)
  9. TrayhopeR

    TrayhopeR www.trayhoper.net

    Cevap: Hö smileyini her cümleden sonra kullanmak

    Kayıt olan her üye aga değildir.
    Her aga hö kullanır.
    Kullanmayan aga diye bişey yoktur çünkü zaten kullanmıştır ve kullanmaya devam ettiği için agadır


    hö . Agalar yerine göre :sakalli: de kullanabilir.
  10. EphiNoiA

    EphiNoiA New Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: Hö smileyini her cümleden sonra kullanmak

    hö aGa'LıGı Temsil Ediyor :D
  11. Rig

    Rig Administrator Yönetici Administrator

    Cevap: Hö smileyini her cümleden sonra kullanmak


    Anladım Burak Hocam . O Halde Aga is :rock:
  12. SaX0

    SaX0 <b><hr><font color="orange"> Natural Born Aga </fo

    Cevap: Hö smileyini her cümleden sonra kullanmak

    yas ilerledikce hö :sakalli: olur ama hala o bir aga smileyidir hö
  13. Dev1

    Dev1 aGa Mode: ON

    Cevap: Hö smileyini her cümleden sonra kullanmak

    ben aCemi aGa'yım Mami ve Görkem Tescilli hö :sakalli:
  14. EphiNoiA

    EphiNoiA New Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: Hö smileyini her cümleden sonra kullanmak

    Hö 4 eveR..:sakalli:
  15. Dev1

    Dev1 aGa Mode: ON

    Cevap: Hö smileyini her cümleden sonra kullanmak

    aGa dediğin RAP Dinlememeli bence :hıh: Metal 4Ever

    Hell Yeahhhhhhhhhhh :rock:
  16. SaX0

    SaX0 <b><hr><font color="orange"> Natural Born Aga </fo

    Cevap: Hö smileyini her cümleden sonra kullanmak

    aga dedigin rap dinler rock dinler metal dinler hö aga dedigin ozenti muzik dinlemez hö
  17. Frutti

    Frutti Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: Hö smileyini her cümleden sonra kullanmak

    AGA Değilim ama nedense her cümlemin sonuna hö koyuyom :D Seviyorum hö
  18. TheMYA

    TheMYA ♥Rul3n1s√♥Usta Player;)

    Cevap: Hö smileyini her cümleden sonra kullanmak

    el alışkanlığı hö :D
  19. OrcAMD

    OrcAMD Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: Hö smileyini her cümleden sonra kullanmak

    hö tipe bak Cay Demle :F
  20. asdemre10

    asdemre10 Well-Known Member

    Cevap: Hö smileyini her cümleden sonra kullanmak

    Saçma bi anlamı yok yani :D