1. İyi bayramlar!

TCK 20. Madde ile 5651 Sayılı Kanun'un 4. maddesinin 2. fıkrasına göre Ko-Cüce Server Tanıtım forumumuzdaki mesajlardan dolayı doğacak tüm sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Tüm hukuksal şikayetler için buradan bizimle iletişime geçmeniz halinde en geç 1 hafta içinde gerekli işlem yapılıp tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.

Konusu 'HIİJ' forumundadır ve HiimOki tarafından 25 Ağustos 2009 başlatılmıştır.

  1. HiimOki

    HiimOki <marquee><font color="green"><b>Death greets me wa Emektar

    Agaların kullanmak zorunda olduğu smiley...
    :rock::mad:@:sakalli:mad::mad::korsanh::eek:: gibi çeşitleri de vardır. Hö'lerin atası "hö" bu smileydir...
  2. mjsamet

    mjsamet <b><font color="red" >Cüce no : 2 of 7</font></b> Emektar

    Cevap: Hö

    Bi ara bu smileyden nefret etmiştim. Her cümle sonunda vardı. Kullananlara sövücek seviyeye gelmiştim. Bu olayda smileyin foruma ilk koyulduğu zamanlarda olmuştu.
  3. ExcalibuR

    ExcalibuR <b>CücestratoR</b> Emektar

    Cevap: Hö

    hö Alper'den Çıkmıştır. Gerisi Bana Aittir hö
  4. CursedFey

    CursedFey Administrator Yönetici Administrator

    Cevap: Hö

    hö'yü biri bana yollamıştı daha sonra yaza yaza böyle ünlü olmuştur. Gerisi mertsancanın şaheseridir :eek:. (bi gün bunu da ünlü yapıcam :eek:)
  5. CursedFey

    CursedFey Administrator Yönetici Administrator

    Cevap: Hö

    höhöhöhöhö
  6. 1TurkK

    1TurkK Emektar Üye Emektar

    Cevap: Hö

    Sembolümüz! hö
  7. THλLES

    THλLES Well-Known Member

    Cevap: Hö

    Flood yapmayı çok sevdiğim, flood yaptıktan sonra upuzun hö zinciri oluşunca baya bir güldüğüm smileydir kendisi, ayrıca h ö h ö derken sanki bir konuşmaya başlamadan önce boğazını temizlermişcesine aklımda bir düşünce uyandırmaktadır.

    İşte böyle:

    höhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöhö
  8. Nero

    Nero Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: Hö

    msndeki kızlar bıktı "hö" dememden ben bıkmadım hö agayız hö
  9. Ganks

    Ganks Well-Known Member

    Cevap: Hö

    Bkz: (AGA)
  10. WayTooBaD

    WayTooBaD <b><hr>Guitarist Mode: <font color="red">ON</font> Emektar

    Cevap: Hö

    hö'bir yaşam tarzıdır hö
  11. BySnaqe

    BySnaqe Member

    Cevap: Hö

    hö bunsuz olmaz hö
  12. BurningHeart

    BurningHeart Well-Known Member

    Cevap: Hö

    Exc e (Mertcan) Kız Versionunu Yapalım dediğimde Koskoca Hö yü Topmu Ediceksin Yanıtını Almamı Sağlayan Smiley ...
  13. WhiteChris

    WhiteChris New Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: Hö

    güzel ifade ediyor agaları hö
  14. ISex4FunI

    ISex4FunI Üye No : 850 ;)

    Cevap: Hö


    Hemde Çok hö
  15. AlbertDeDazo

    AlbertDeDazo Well-Known Member

    Cevap: Hö

    hö SemboLumuz ! .
  16. TheMYA

    TheMYA ♥Rul3n1s√♥Usta Player;)

    Cevap: Hö

    hö hö hö hö Gerisi Boş
  17. ComeLy

    ComeLy Member

    Cevap: Hö

    Agaların Sembolü hö hö hö
  18. SaX0

    SaX0 <b><hr><font color="orange"> Natural Born Aga </fo

    Cevap: Hö

    signature of being aga = hö
    olay budur.
    risk budur.
  19. Natro

    Natro Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: Hö

    Bizi Sembol Eden Simgemiz hö