1. Reklam almak istiyorsanız "[email protected]" Skype adresiyle görüşmelisiniz!

►ıdda edıyoruz boyle homeko yok►acılıs 01/02/2013►homeko devı►krowaz ıtemler►eventlar

Konusu 'Server Tanıtımı' forumundadır ve asdrez tarafından 2 Şubat 2013 başlatılmıştır.

  1. asdrez

    asdrez Active Member

    BUYUK ACILIS 01/02/2013 Saat 17:00

    Ip:KoTurkiye.NeT

    Ip2:37.247.102.115

    Panel:KoTurkiye.NeT

    FaceBook:KoTurkiye.NeT





    Database içerisinde bulunan zoneler

    Felankor Lair
    Ultima Room
    CSW
    Cz
    Krowaz

    B-Frost

    Darkland

    Lunar War
    Forgetten Temple

    Ekli olan ekstra Özellikler
    Resimlerde gösterilen itemler czde fosillerden kastığınız taşlar ile maradon npc üzerinden yeni itemler
    ve Krowaz Armorları alabilirsiniz +5 Şeklinde verilmektedir

    Taş ile kasacağınız itemler questi




    Click here to view the original image of 739x554px.

    Click here to view the original image of 739x554px.
    [​IMG]

    Krowaz ve Yeni İtemler için Taş kasacağınız slot ve kasacağınız itemler invertoryde gösterilmektedir



    Click here to view the original image of 739x554px.

    Click here to view the original image of 739x554px.
    [​IMG]

    Database özellikleri
    Exp , drop ve upgrade
    oranları standart şekilde ayarlanmıştır.
    Oto Grade ve sembol sistemi aktiftir.( Reset Olmadan )
    Database içerisinde bir çok zone bulunmaktadır.
    Haftalık düzenli etkinlikler ( Lunar war, Castle Siege War )
    Günlük düzenli etkinlikler ( Forgetten Temple ve 1-1 & JR & BDW )
    Forgetten temple eklidir ve sorunsuzdur
    CSW Casttle Siege War Aktif ve sorunsuzdur kazanan clanın bayrağı dikilir ve delosun parası clanın kontrolüne geçer.
    Eslantlar orjinal uskodur ve slotlar çoğaltılmıştır.
    Savaslar sorunsuzdur.
    Snow war aktiftir.
    Diğer databaselerde bulunan dupe v.b hack sistemleri fixlenmiştir.
    *Sorunsuz Usko NPC
    İtem Rental l İtem Kiralama Sistemi
    Stat l Aly l Irk Seçme Bugları Asla Yoktur
    Krallık Sistemi %100 Sorunsuzdur.Ayda Birkez Kral Seçilir
    * Sorunsuz CSW l Momumenti Kesin Irk Kazanıyor
    Tüm Skiller Eşit Değerde Olup Sorunsuz Çalışmaktadır
    Tüm İtemler Sorunsuzca Upgrade Olmaktadır
    Forgetten Temple Sorunsuz Monster Doğurmaktadır
    Sorunsuz Lunar War l Dark Lunar l Snow War l CSW Savaşları
    Delos Savaşı Sorunsuzdur l Kazanan Clanın Üyeleri 5000 Np+ Mavi Kutu Alır.
    Premium Sistemi Eklidir,Power Up Storeden Cash ile satın Alabilirsiniz.
    Türkçe Karakter Düpesi Fixlenmiştir l Seri Skill Fix
    Yan Char Dupe Fix

    Item Basma (UpGrade Oranları)
    +1 >+5 = %100 (Krowaz & Normal Itemler)
    +5 >+6 = %80 Normal Itemler - %70 Krowaz Itemler
    +6 >+7 = %50 Normal Itemler - %35 Krowaz Itemler
    +7 >+8 = %20 Normal Itemler - %10 Krowaz Itemler
    +8 >+9 = %1 Normal Itemler - %1 Krowaz Itemler
    +9 >+10 = %0 Normal Itemler - %0 Krowaz Itemler
    [SIZE=2][COLOR=#b22222]Takılar Icin:[/COLOR]
    +0 >+1 = %0 Up[SIZE=2]grade
    +1 >+2 =[SIZE=2] %0 Upgrade
    +[SIZE=2]2 >+3 = %0 Upgrade[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]

    Trina Aktiftir.
    %40 Oranında Upgrade Sağlar.
    2 Çeşit Trina Vardır.
    1-)Kırmızı Trina (Normal Itemler Icin)
    2-)Mavi Trina (Krowaz Itemler Icin)



    Premium aktiftir
    Bronze : %10 Exp artar , karakter öldüğünde %1 Exp gider, item tamirinde %10 az ücret öder.
    Silver : %20 Exp artar , karakter öldüğünde %1 Exp gider , item tamirinde %10 az ücret öder.
    Gold : %30 Exp artar , karakter öldüğünde %1 Exp gider , item tamirinde %15 az ücret öder.
    Ortak özellikleri npclere satılan itemlerde fazla coins alınır.






    [​IMG]
    Forum üzerinde Resim limiti olduğundan itemlerin tümünü gösterme fırsatım olmadı limite göre ekleme yaptım
    Toplam Yeni İtem 20 Adettir bunların bir kısmını resimlerde sizlere gösterdim



    Click here to view the original image of 739x554px.

    Click here to view the original image of 739x554px.
    [​IMG]



    Click here to view the original image of 739x554px.

    Click here to view the original image of 739x554px.
    [​IMG]



    Click here to view the original image of 739x554px.

    Click here to view the original image of 739x554px.
    [​IMG]



    Click here to view the original image of 739x554px.

    Click here to view the original image of 739x554px.
    [​IMG]





    Click here to view the original image of 739x554px.

    Click here to view the original image of 739x554px.
    [​IMG]



    Click here to view the original image of 739x554px.

    Click here to view the original image of 739x554px.
    [​IMG]



    Click here to view the original image of 739x554px.

    Click here to view the original image of 739x554px.
    [​IMG]



    Click here to view the original image of 739x554px.

    Click here to view the original image of 739x554px.
    [​IMG]



    Click here to view the original image of 739x554px.

    Click here to view the original image of 739x554px.
    [​IMG]



    Click here to view the original image of 739x554px.

    Click here to view the original image of 739x554px.
    [​IMG]



    Click here to view the original image of 739x554px.

    Click here to view the original image of 739x554px.
    [​IMG]



    Click here to view the original image of 739x554px.

    Click here to view the original image of 739x554px.
    [​IMG]



    Click here to view the original image of 739x554px.

    Click here to view the original image of 739x554px.
    [​IMG]



    Click here to view the original image of 739x554px.

    Click here to view the original image of 739x554px.
    [​IMG]



    Click here to view the original image of 739x554px.

    Click here to view the original image of 739x554px.
    [​IMG]



    Click here to view the original image of 739x554px.

    Click here to view the original image of 739x554px.
    [​IMG]


    Click here to view the original image of 739x554px.

    Click here to view the original image of 739x554px.
    [​IMG]



    Click here to view the original image of 739x554px.

    Click here to view the original image of 739x554px.
    [​IMG]

  2. Whismur

    Whismur Member

    Cevap: ►ıdda edıyoruz boyle homeko yok►acılıs 01/02/2013►homeko devı►krowaz ıtemler►e

    ►ıdda edıyoruz boyle homeko yok►acılıs 01/02/201
  3. asdrez

    asdrez Active Member

    Cevap: ►ıdda edıyoruz boyle homeko yok►acılıs 01/02/2013►homeko devı►krowaz ıtemler►e

    ►ıdda edıyoruz boyle homeko yok►acılıs 01/02/201 ►ıdda edıyoruz boyle homeko yok►acılıs 01/02/201 ►ıdda edıyoruz boyle homeko yok►acılıs 01/02/201vvv ►ıdda edıyoruz boyle homeko yok►acılıs 01/02/201
  4. Whismur

    Whismur Member

    Cevap: ►ıdda edıyoruz boyle homeko yok►acılıs 01/02/2013►homeko devı►krowaz ıtemler►e

    ss ►ıdda edıyoruz boyle homeko yok►acılıs 01/02/201 ►ıdda edıyoruz boyle homeko yok►acılıs 01/02/201vaa ►ıdda edıyoruz boyle homeko yok►acılıs 01/02/201
  5. asdrez

    asdrez Active Member

    Cevap: ►ıdda edıyoruz boyle homeko yok►acılıs 01/02/2013►homeko devı►krowaz ıtemler►e

    asas ►ıdda edıyoruz boyle homeko yok►acılıs 01/02/201 ►ıdda edıyoruz boyle homeko yok►acılıs 01/02/201
  6. Whismur

    Whismur Member

    Cevap: ►ıdda edıyoruz boyle homeko yok►acılıs 01/02/2013►homeko devı►krowaz ıtemler►e

    bb1,1,OTO GM SAVASININ BASLAMASINA SON 15 DK !!!,13:45,1,1,1,1,1,1,11,2,OTO GM SAVASININ BASLAMASINA SON 10 DK !!!,13:50,1,1,1,1,1,1,1
    1,3,OTO GM SAVASININ BASLAMASINA SON 5 DK !!!,13:55,1,1,1,1,1,1,1
    1,4,OTO GM SAVASININ BASLIYOR !!!,13:59,1,1,1,1,1,1,1
    1,5,+open2,14:00,1,1,1,1,1,1,1
    1,6,+captain,14:03,1,1,1,1,1,1,1
    1,7,OTO GM SAVASININ BITMESINE SON 15 DK !!!,14:45,1,1,1,1,1,1,1
    1,8,OTO GM SAVASININ BITMESINE SON 10 DK !!!,14:50,1,1,1,1,1,1,1
    1,9,OTO GM SAVASININ BITMESINE SON 5 DK !!!,14:55,1,1,1,1,1,1,1
    1,10,OTO GM SAVASININ BITMISTIR !!!,14:59,1,1,1,1,1,1,1
    1,11,+close,15:00,1,1,1,1,1,1,1
    1,12,OTO GM SAVASININ BASLAMASINA SON 15 DK !!!,20:45,1,1,1,0,1,1,0
    1,13,OTO GM SAVASININ BASLAMASINA SON 10 DK !!!,20:50,1,1,1,0,1,1,0
    1,14,OTO GM SAVASININ BASLAMASINA SON 5 DK !!!,20:55,1,1,1,0,1,1,0
    1,15,OTO GM SAVASININ BASLIYOR !!!,20:59,1,1,1,0,1,1,0
    1,16,+open2,21:00,1,1,1,0,1,1,0
    1,17,+captain,21:03,1,1,1,0,1,1,0
    1,18,OTO GM SAVASININ BITMESINE SON 15 DK !!!,21:45,1,1,1,0,1,1,0
    1,19,OTO GM SAVASININ BITMESINE SON 10 DK !!!,21:50,1,1,1,0,1,1,0
    1,20,OTO GM SAVASININ BITMESINE SON 5 DK !!!,21:55,1,1,1,0,1,1,0
    1,21,OTO GM SAVASININ BITMISTIR !!!,21:59,1,1,1,0,1,1,0
    1,22,+close,22:00,1,1,1,0,1,1,0
    1,1,OTO GM SAVASININ BASLAMASINA SON 15 DK !!!,13:45,1,1,1,1,1,1,1
    1,2,OTO GM SAVASININ BASLAMASINA SON 10 DK !!!,13:50,1,1,1,1,1,1,1
    1,3,OTO GM SAVASININ BASLAMASINA SON 5 DK !!!,13:55,1,1,1,1,1,1,1
    1,4,OTO GM SAVASININ BASLIYOR !!!,13:59,1,1,1,1,1,1,1
    1,5,+open2,14:00,1,1,1,1,1,1,1
    1,6,+captain,14:03,1,1,1,1,1,1,1
    1,7,OTO GM SAVASININ BITMESINE SON 15 DK !!!,14:45,1,1,1,1,1,1,1
    1,8,OTO GM SAVASININ BITMESINE SON 10 DK !!!,14:50,1,1,1,1,1,1,1
    1,9,OTO GM SAVASININ BITMESINE SON 5 DK !!!,14:55,1,1,1,1,1,1,1
    1,10,OTO GM SAVASININ BITMISTIR !!!,14:59,1,1,1,1,1,1,1
    1,11,+close,15:00,1,1,1,1,1,1,1
    1,12,OTO GM SAVASININ BASLAMASINA SON 15 DK !!!,20:45,1,1,1,0,1,1,0
    1,13,OTO GM SAVASININ BASLAMASINA SON 10 DK !!!,20:50,1,1,1,0,1,1,0
    1,14,OTO GM SAVASININ BASLAMASINA SON 5 DK !!!,20:55,1,1,1,0,1,1,0
    1,15,OTO GM SAVASININ BASLIYOR !!!,20:59,1,1,1,0,1,1,0
    1,16,+open2,21:00,1,1,1,0,1,1,0
    1,17,+captain,21:03,1,1,1,0,1,1,0
    1,18,OTO GM SAVASININ BITMESINE SON 15 DK !!!,21:45,1,1,1,0,1,1,0
    1,19,OTO GM SAVASININ BITMESINE SON 10 DK !!!,21:50,1,1,1,0,1,1,0
    1,20,OTO GM SAVASININ BITMESINE SON 5 DK !!!,21:55,1,1,1,0,1,1,0
    1,21,OTO GM SAVASININ BITMISTIR !!!,21:59,1,1,1,0,1,1,0
    1,22,+close,22:00,1,1,1,0,1,1,0
  7. asdrez

    asdrez Active Member

    Cevap: ►ıdda edıyoruz boyle homeko yok►acılıs 01/02/2013►homeko devı►krowaz ıtemler►e

    vn1,1,OTO GM SAVASININ BASLAMASINA SON 15 DK !!!,13:45,1,1,1,1,1,1,1
    1,2,OTO GM SAVASININ BASLAMASINA SON 10 DK !!!,13:50,1,1,1,1,1,1,1
    1,3,OTO GM SAVASININ BASLAMASINA SON 5 DK !!!,13:55,1,1,1,1,1,1,1
    1,4,OTO GM SAVASININ BASLIYOR !!!,13:59,1,1,1,1,1,1,1
    1,5,+open2,14:00,1,1,1,1,1,1,1
    1,6,+captain,14:03,1,1,1,1,1,1,1
    1,7,OTO GM SAVASININ BITMESINE SON 15 DK !!!,14:45,1,1,1,1,1,1,1
    1,8,OTO GM SAVASININ BITMESINE SON 10 DK !!!,14:50,1,1,1,1,1,1,1
    1,9,OTO GM SAVASININ BITMESINE SON 5 DK !!!,14:55,1,1,1,1,1,1,1
    1,10,OTO GM SAVASININ BITMISTIR !!!,14:59,1,1,1,1,1,1,1
    1,11,+close,15:00,1,1,1,1,1,1,1
    1,12,OTO GM SAVASININ BASLAMASINA SON 15 DK !!!,20:45,1,1,1,0,1,1,0
    1,13,OTO GM SAVASININ BASLAMASINA SON 10 DK !!!,20:50,1,1,1,0,1,1,0
    1,14,OTO GM SAVASININ BASLAMASINA SON 5 DK !!!,20:55,1,1,1,0,1,1,0
    1,15,OTO GM SAVASININ BASLIYOR !!!,20:59,1,1,1,0,1,1,0
    1,16,+open2,21:00,1,1,1,0,1,1,0
    1,17,+captain,21:03,1,1,1,0,1,1,0
    1,18,OTO GM SAVASININ BITMESINE SON 15 DK !!!,21:45,1,1,1,0,1,1,0
    1,19,OTO GM SAVASININ BITMESINE SON 10 DK !!!,21:50,1,1,1,0,1,1,0
    1,20,OTO GM SAVASININ BITMESINE SON 5 DK !!!,21:55,1,1,1,0,1,1,0
    1,21,OTO GM SAVASININ BITMISTIR !!!,21:59,1,1,1,0,1,1,0
    1,22,+close,22:00,1,1,1,0,1,1,0
  8. Whismur

    Whismur Member

    Cevap: ►ıdda edıyoruz boyle homeko yok►acılıs 01/02/2013►homeko devı►krowaz ıtemler►e

    v+1,1,OTO GM SAVASININ BASLAMASINA SON 15 DK !!!,13:45,1,1,1,1,1,1,11,2,OTO GM SAVASININ BASLAMASINA SON 10 DK !!!,13:50,1,1,1,1,1,1,1
    1,3,OTO GM SAVASININ BASLAMASINA SON 5 DK !!!,13:55,1,1,1,1,1,1,1
    1,4,OTO GM SAVASININ BASLIYOR !!!,13:59,1,1,1,1,1,1,1
    1,5,+open2,14:00,1,1,1,1,1,1,1
    1,6,+captain,14:03,1,1,1,1,1,1,1
    1,7,OTO GM SAVASININ BITMESINE SON 15 DK !!!,14:45,1,1,1,1,1,1,1
    1,8,OTO GM SAVASININ BITMESINE SON 10 DK !!!,14:50,1,1,1,1,1,1,1
    1,9,OTO GM SAVASININ BITMESINE SON 5 DK !!!,14:55,1,1,1,1,1,1,1
    1,10,OTO GM SAVASININ BITMISTIR !!!,14:59,1,1,1,1,1,1,1
    1,11,+close,15:00,1,1,1,1,1,1,1
    1,12,OTO GM SAVASININ BASLAMASINA SON 15 DK !!!,20:45,1,1,1,0,1,1,0
    1,13,OTO GM SAVASININ BASLAMASINA SON 10 DK !!!,20:50,1,1,1,0,1,1,0
    1,14,OTO GM SAVASININ BASLAMASINA SON 5 DK !!!,20:55,1,1,1,0,1,1,0
    1,15,OTO GM SAVASININ BASLIYOR !!!,20:59,1,1,1,0,1,1,0
    1,16,+open2,21:00,1,1,1,0,1,1,0
    1,17,+captain,21:03,1,1,1,0,1,1,0
    1,18,OTO GM SAVASININ BITMESINE SON 15 DK !!!,21:45,1,1,1,0,1,1,0
    1,19,OTO GM SAVASININ BITMESINE SON 10 DK !!!,21:50,1,1,1,0,1,1,0
    1,20,OTO GM SAVASININ BITMESINE SON 5 DK !!!,21:55,1,1,1,0,1,1,0
    1,21,OTO GM SAVASININ BITMISTIR !!!,21:59,1,1,1,0,1,1,0
    1,22,+close,22:00,1,1,1,0,1,1,0

    2 minutes dakika sonra eklenen:

    h1,1,OTO GM SAVASININ BASLAMASINA SON 15 DK !!!,13:45,1,1,1,1,1,1,11,2,OTO GM SAVASININ BASLAMASINA SON 10 DK !!!,13:50,1,1,1,1,1,1,1
    1,3,OTO GM SAVASININ BASLAMASINA SON 5 DK !!!,13:55,1,1,1,1,1,1,1
    1,4,OTO GM SAVASININ BASLIYOR !!!,13:59,1,1,1,1,1,1,1
    1,5,+open2,14:00,1,1,1,1,1,1,1
    1,6,+captain,14:03,1,1,1,1,1,1,1
    1,7,OTO GM SAVASININ BITMESINE SON 15 DK !!!,14:45,1,1,1,1,1,1,1
    1,8,OTO GM SAVASININ BITMESINE SON 10 DK !!!,14:50,1,1,1,1,1,1,1
    1,9,OTO GM SAVASININ BITMESINE SON 5 DK !!!,14:55,1,1,1,1,1,1,1
    1,10,OTO GM SAVASININ BITMISTIR !!!,14:59,1,1,1,1,1,1,1
    1,11,+close,15:00,1,1,1,1,1,1,1
    1,12,OTO GM SAVASININ BASLAMASINA SON 15 DK !!!,20:45,1,1,1,0,1,1,0
    1,13,OTO GM SAVASININ BASLAMASINA SON 10 DK !!!,20:50,1,1,1,0,1,1,0
    1,14,OTO GM SAVASININ BASLAMASINA SON 5 DK !!!,20:55,1,1,1,0,1,1,0
    1,15,OTO GM SAVASININ BASLIYOR !!!,20:59,1,1,1,0,1,1,0
    1,16,+open2,21:00,1,1,1,0,1,1,0
    1,17,+captain,21:03,1,1,1,0,1,1,0
    1,18,OTO GM SAVASININ BITMESINE SON 15 DK !!!,21:45,1,1,1,0,1,1,0
    1,19,OTO GM SAVASININ BITMESINE SON 10 DK !!!,21:50,1,1,1,0,1,1,0
    1,20,OTO GM SAVASININ BITMESINE SON 5 DK !!!,21:55,1,1,1,0,1,1,0
    1,21,OTO GM SAVASININ BITMISTIR !!!,21:59,1,1,1,0,1,1,0
    1,22,+close,22:00,1,1,1,0,1,1,0
    Son düzenleme: 2 Şubat 2013
  9. asdrez

    asdrez Active Member

    Cevap: ►ıdda edıyoruz boyle homeko yok►acılıs 01/02/2013►homeko devı►krowaz ıtemler►e

    1,1,OTO GM SAVASININ BASLAMASINA SON 15 DK !!!,13:45,1,1,1,1,1,1,1
    1,2,OTO GM SAVASININ BASLAMASINA SON 10 DK !!!,13:50,1,1,1,1,1,1,1
    1,3,OTO GM SAVASININ BASLAMASINA SON 5 DK !!!,13:55,1,1,1,1,1,1,1
    1,4,OTO GM SAVASININ BASLIYOR !!!,13:59,1,1,1,1,1,1,1
    1,5,+open2,14:00,1,1,1,1,1,1,1
    1,6,+captain,14:03,1,1,1,1,1,1,1
    1,7,OTO GM SAVASININ BITMESINE SON 15 DK !!!,14:45,1,1,1,1,1,1,1
    1,8,OTO GM SAVASININ BITMESINE SON 10 DK !!!,14:50,1,1,1,1,1,1,1
    1,9,OTO GM SAVASININ BITMESINE SON 5 DK !!!,14:55,1,1,1,1,1,1,1
    1,10,OTO GM SAVASININ BITMISTIR !!!,14:59,1,1,1,1,1,1,1
    1,11,+close,15:00,1,1,1,1,1,1,1
    1,12,OTO GM SAVASININ BASLAMASINA SON 15 DK !!!,20:45,1,1,1,0,1,1,0
    1,13,OTO GM SAVASININ BASLAMASINA SON 10 DK !!!,20:50,1,1,1,0,1,1,0
    1,14,OTO GM SAVASININ BASLAMASINA SON 5 DK !!!,20:55,1,1,1,0,1,1,0
    1,15,OTO GM SAVASININ BASLIYOR !!!,20:59,1,1,1,0,1,1,0
    1,16,+open2,21:00,1,1,1,0,1,1,0
    1,17,+captain,21:03,1,1,1,0,1,1,0
    1,18,OTO GM SAVASININ BITMESINE SON 15 DK !!!,21:45,1,1,1,0,1,1,0
    1,19,OTO GM SAVASININ BITMESINE SON 10 DK !!!,21:50,1,1,1,0,1,1,0
    1,20,OTO GM SAVASININ BITMESINE SON 5 DK !!!,21:55,1,1,1,0,1,1,0
    1,21,OTO GM SAVASININ BITMISTIR !!!,21:59,1,1,1,0,1,1,0
    1,22,+close,22:00,1,1,1,0,1,1,0

    12
  10. Whismur

    Whismur Member

    Cevap: ►ıdda edıyoruz boyle homeko yok►acılıs 01/02/2013►homeko devı►krowaz ıtemler►e

    vv1,1,OTO GM SAVASININ BASLAMASINA SON 15 DK !!!,13:45,1,1,1,1,1,1,11,2,OTO GM SAVASININ BASLAMASINA SON 10 DK !!!,13:50,1,1,1,1,1,1,1
    1,3,OTO GM SAVASININ BASLAMASINA SON 5 DK !!!,13:55,1,1,1,1,1,1,1
    1,4,OTO GM SAVASININ BASLIYOR !!!,13:59,1,1,1,1,1,1,1
    1,5,+open2,14:00,1,1,1,1,1,1,1
    1,6,+captain,14:03,1,1,1,1,1,1,1
    1,7,OTO GM SAVASININ BITMESINE SON 15 DK !!!,14:45,1,1,1,1,1,1,1
    1,8,OTO GM SAVASININ BITMESINE SON 10 DK !!!,14:50,1,1,1,1,1,1,1
    1,9,OTO GM SAVASININ BITMESINE SON 5 DK !!!,14:55,1,1,1,1,1,1,1
    1,10,OTO GM SAVASININ BITMISTIR !!!,14:59,1,1,1,1,1,1,1
    1,11,+close,15:00,1,1,1,1,1,1,1
    1,12,OTO GM SAVASININ BASLAMASINA SON 15 DK !!!,20:45,1,1,1,0,1,1,0
    1,13,OTO GM SAVASININ BASLAMASINA SON 10 DK !!!,20:50,1,1,1,0,1,1,0
    1,14,OTO GM SAVASININ BASLAMASINA SON 5 DK !!!,20:55,1,1,1,0,1,1,0
    1,15,OTO GM SAVASININ BASLIYOR !!!,20:59,1,1,1,0,1,1,0
    1,16,+open2,21:00,1,1,1,0,1,1,0
    1,17,+captain,21:03,1,1,1,0,1,1,0
    1,18,OTO GM SAVASININ BITMESINE SON 15 DK !!!,21:45,1,1,1,0,1,1,0
    1,19,OTO GM SAVASININ BITMESINE SON 10 DK !!!,21:50,1,1,1,0,1,1,0
    1,20,OTO GM SAVASININ BITMESINE SON 5 DK !!!,21:55,1,1,1,0,1,1,0
    1,21,OTO GM SAVASININ BITMISTIR !!!,21:59,1,1,1,0,1,1,0
    1,22,+close,22:00,1,1,1,0,1,1,0
    1,1,OTO GM SAVASININ BASLAMASINA SON 15 DK !!!,13:45,1,1,1,1,1,1,1
    1,2,OTO GM SAVASININ BASLAMASINA SON 10 DK !!!,13:50,1,1,1,1,1,1,1
    1,3,OTO GM SAVASININ BASLAMASINA SON 5 DK !!!,13:55,1,1,1,1,1,1,1
    1,4,OTO GM SAVASININ BASLIYOR !!!,13:59,1,1,1,1,1,1,1
    1,5,+open2,14:00,1,1,1,1,1,1,1
    1,6,+captain,14:03,1,1,1,1,1,1,1
    1,7,OTO GM SAVASININ BITMESINE SON 15 DK !!!,14:45,1,1,1,1,1,1,1
    1,8,OTO GM SAVASININ BITMESINE SON 10 DK !!!,14:50,1,1,1,1,1,1,1
    1,9,OTO GM SAVASININ BITMESINE SON 5 DK !!!,14:55,1,1,1,1,1,1,1
    1,10,OTO GM SAVASININ BITMISTIR !!!,14:59,1,1,1,1,1,1,1
    1,11,+close,15:00,1,1,1,1,1,1,1
    1,12,OTO GM SAVASININ BASLAMASINA SON 15 DK !!!,20:45,1,1,1,0,1,1,0
    1,13,OTO GM SAVASININ BASLAMASINA SON 10 DK !!!,20:50,1,1,1,0,1,1,0
    1,14,OTO GM SAVASININ BASLAMASINA SON 5 DK !!!,20:55,1,1,1,0,1,1,0
    1,15,OTO GM SAVASININ BASLIYOR !!!,20:59,1,1,1,0,1,1,0
    1,16,+open2,21:00,1,1,1,0,1,1,0
    1,17,+captain,21:03,1,1,1,0,1,1,0
    1,18,OTO GM SAVASININ BITMESINE SON 15 DK !!!,21:45,1,1,1,0,1,1,0
    1,19,OTO GM SAVASININ BITMESINE SON 10 DK !!!,21:50,1,1,1,0,1,1,0
    1,20,OTO GM SAVASININ BITMESINE SON 5 DK !!!,21:55,1,1,1,0,1,1,0
    1,21,OTO GM SAVASININ BITMISTIR !!!,21:59,1,1,1,0,1,1,0
    1,22,+close,22:00,1,1,1,0,1,1,0
  11. asdrez

    asdrez Active Member

    Cevap: ►ıdda edıyoruz boyle homeko yok►acılıs 01/02/2013►homeko devı►krowaz ıtemler►e

    htwqKoturkiye.NeT►HOMEKO DEVi►KROWAZ ITEMLER►
  12. Whismur

    Whismur Member

    Cevap: ►ıdda edıyoruz boyle homeko yok►acılıs 01/02/2013►homeko devı►krowaz ıtemler►e

    hvKoturkiye.NeT►HOMEKO DEVi►KROWAZ ITEMLER►va1
  13. asdrez

    asdrez Active Member

    Cevap: ►ıdda edıyoruz boyle homeko yok►acılıs 01/02/2013►homeko devı►krowaz ıtemler►e

    bbhKoturkiye.NeT►HOMEKO DEVi►KROWAZ ITEMLER►va1
  14. Whismur

    Whismur Member

    Cevap: ►ıdda edıyoruz boyle homeko yok►acılıs 01/02/2013►homeko devı►krowaz ıtemler►e

    bhKoturkiye.NeT►HOMEKO DEVi►KROWAZ ITEMLER►va1
  15. asdrez

    asdrez Active Member

    Cevap: ►ıdda edıyoruz boyle homeko yok►acılıs 01/02/2013►homeko devı►krowaz ıtemler►e

    vvcKoturkiye.NeT►HOMEKO DEVi►KROWAZ ITEMLER►vaKoturkiye.NeT►HOMEKO DEVi►KROWAZ ITEMLER►Koturkiye.NeT►HOMEKO DEVi►KROWAZ ITEMLER►Koturkiye.NeT►HOMEKO DEVi►KROWAZ ITEMLER►

    17 minutes dakika sonra eklenen:

    ggKoturkiye.NeT►HOMEKO DEVi►KROWAZ ITEMLER►Koturkiye.NeT►HOMEKO DEVi►KROWAZ ITEMLER►vva
    Son düzenleme: 2 Şubat 2013
  16. Whismur

    Whismur Member

    Cevap: ►ıdda edıyoruz boyle homeko yok►acılıs 01/02/2013►homeko devı►krowaz ıtemler►e

    ►ıdda edıyoruz boyle homeko yok►acılıs 01/02/2013►homeko devı►krowaz ıtemler►e►ıdda edıyoruz boyle homeko yok►acılıs 01/02/2013►homeko devı►krowaz ıtemler►es
  17. asdrez

    asdrez Active Member

    Cevap: ►ıdda edıyoruz boyle homeko yok►acılıs 01/02/2013►homeko devı►krowaz ıtemler►e

    gasw►ıdda edıyoruz boyle homeko yok►acılıs 01/02/2013►homeko devı►krowaz ıtemler►e►ıdda edıyoruz boyle homeko yok►acılıs 01/02/2013►homeko devı►krowaz ıtemler►e►ıdda edıyoruz boyle homeko yok►acılıs 01/02/2013►homeko devı►krowaz ıtemler►e
  18. Whismur

    Whismur Member

    Cevap: ►ıdda edıyoruz boyle homeko yok►acılıs 01/02/2013►homeko devı►krowaz ıtemler►e

    r12►ıdda edıyoruz boyle homeko yok►acılıs 01/02/2013►homeko devı►krowaz ıtemler►e►ıdda edıyoruz boyle homeko yok►acılıs 01/02/2013►homeko devı►krowaz ıtemler►ea►ıdda edıyoruz boyle homeko yok►acılıs 01/02/2013►homeko devı►krowaz ıtemler►e
  19. asdrez

    asdrez Active Member

    Cevap: ►ıdda edıyoruz boyle homeko yok►acılıs 01/02/2013►homeko devı►krowaz ıtemler►e

    ►ıdda edıyoruz boyle homeko yok►acılıs 01/02/2013►homeko devı►krowaz ıtemler►eva616
  20. Whismur

    Whismur Member

    Cevap: ►ıdda edıyoruz boyle homeko yok►acılıs 01/02/2013►homeko devı►krowaz ıtemler►e

    sa►ıdda edıyoruz boyle homeko yok►acılıs 01/02/2013►homeko devı►krowaz ıtemler►eva1

Sayfayı Paylaş