1. İyi bayramlar!

TCK 20. Madde ile 5651 Sayılı Kanun'un 4. maddesinin 2. fıkrasına göre Ko-Cüce Server Tanıtım forumumuzdaki mesajlardan dolayı doğacak tüm sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Tüm hukuksal şikayetler için buradan bizimle iletişime geçmeniz halinde en geç 1 hafta içinde gerekli işlem yapılıp tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.

JrSmoke

Konusu 'HIİJ' forumundadır ve ExcalibuR tarafından 26 Ağustos 2009 başlatılmıştır.

  1. ExcalibuR

    ExcalibuR <b>CücestratoR</b> Emektar

    Yekta'dır, Candır, Canandır. Kendisiyle Bir Yılbaşı Akşamı Tanışmıştım. O Zamandan Beri De Tanırım. İyidir, Hoştur :eek::
  2. BurningHeart

    BurningHeart Well-Known Member

    Cevap: JrSmoke

    Eczacıbaşı ...
  3. WhiteChris

    WhiteChris New Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: JrSmoke

    Tanımayan bir kişi olarak hiç bir şey anlamasamda , güldürücü bir şey olduğu kesin :)
  4. BurningHeart

    BurningHeart Well-Known Member

    Cevap: JrSmoke

    (Bkz.Yekta Pastanesi) Pardon (Bkz.Yekta Eczanesi) ....
  5. CursedFey

    CursedFey Administrator Yönetici Administrator

    Cevap: JrSmoke

    Yekta iyidir severim forumda geçenler cs cs admin admin diye söyleniyodu :D
  6. Necro

    Necro Well-Known Member

    Cevap: JrSmoke

    eczanede prezervatif calan agahö
  7. 1TurkK

    1TurkK Emektar Üye Emektar

    Cevap: JrSmoke

    Kankim.. hö :haha:
  8. Alpereks

    Alpereks Well-Known Member Emektar

    Cevap: JrSmoke

    Borcuna sağdık ama faizleri beğenmeyen aga
  9. PriestBizz

    PriestBizz New Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: JrSmoke

    Yekta Harbi adamdir Delikanlidir , + Kankamdir :)
  10. AlbertDeDazo

    AlbertDeDazo Well-Known Member

    Cevap: JrSmoke

    Yekta adam gibi adamdır :rock:
  11. oxnemesisox

    oxnemesisox Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: JrSmoke

    Top insan.....
  12. XStarS

    XStarS Active Member

    Cevap: JrSmoke

    Ne istediniz ya adamın nick'inden:D
  13. ZiuS

    ZiuS Insanity's Crescendo

    Cevap: JrSmoke

    Çok iyi insandır çok güvendiğim bir kardeşimdir.Fakat birşey için söz verdiğinizde hergün unutmadan "yaptınmı yaptınmı" diye sorup durur :haha: söylemekte de haklıdır :D
  14. ImScareDagger

    ImScareDagger New Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: JrSmoke

    LiLako da İsmini Bile IaGaI yapan aga :D I'm Adiyaman Spor :D