1. İyi bayramlar!

TCK 20. Madde ile 5651 Sayılı Kanun'un 4. maddesinin 2. fıkrasına göre Ko-Cüce Server Tanıtım forumumuzdaki mesajlardan dolayı doğacak tüm sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Tüm hukuksal şikayetler için buradan bizimle iletişime geçmeniz halinde en geç 1 hafta içinde gerekli işlem yapılıp tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.

JrSnaypeR

Konusu 'HIİJ' forumundadır ve EphiNoiA tarafından 26 Eylül 2009 başlatılmıştır.

  1. EphiNoiA

    EphiNoiA New Member Kalemi Kırıldı!

    Kaysım.:eek: Çok Sevdiğim bir aGa'Dır Modifiyeci Agrasif aGa:D Severiz Kendisini Forumca:sakalli:.Msn Nickini Çaldığım aGa.:eek:
    Son düzenleme: 26 Eylül 2009
  2. Nero

    Nero Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: JrSnaypeR

    msnden durduk yere engel atan aga hö
  3. 0uikShare

    0uikShare Well-Known Member

    Cevap: JrSnaypeR

    Benimle Hep Sorunu Olan AGA hö
  4. Dev1

    Dev1 aGa Mode: ON

    Cevap: JrSnaypeR

    arızalı aGa hö :rock:
  5. H£L¥uM

    H£L¥uM New Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: JrSnaypeR

    Aga :haha:
  6. TheMYA

    TheMYA ♥Rul3n1s√♥Usta Player;)

    Cevap: JrSnaypeR

    Muhabbetim Yok Ama Oda 1 Aga
  7. Rig

    Rig Administrator Yönetici Administrator

    Cevap: JrSnaypeR

    aga's of the man lerden:rock:
  8. 4Lord.

    4Lord. Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: JrSnaypeR

    CS' de bıçak çıkardığımda o da şarjörünü boşaltıp bıçak çıkarmıştı, bende tekliyi çıkarıp kafasına sıktığımda beni banlamıştı.. İyi biridir Kasım :D
  9. BySnaqe

    BySnaqe Member

    Cevap: JrSnaypeR

    gay of the king AGA hö
  10. corteZ_

    corteZ_ New Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: JrSnaypeR

    aGa'm Kasım :D
  11. ComeLy

    ComeLy Member

    Cevap: JrSnaypeR

    Agresif Aga :D
  12. Natro

    Natro Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: JrSnaypeR

    İşi Pisikopatlığa Vuran Aga :rock: Severim Kasımı :D