1. Reklam almak istiyorsanız "[email protected]" Skype adresiyle görüşmelisiniz!

[ KO TÜRK ]+5 +10 1 & 83 PK Server - Tüm SKİLLER Sorunsuz - BU CUMA 18:00'Da ONLİNE

Konusu 'Server Tanıtımı' forumundadır ve Masquradee tarafından 29 Nisan 2013 başlatılmıştır.

  1. Masquradee

    Masquradee Active Member

    SERVER İP: Ko-Turk.net


    SERVER İP: Ko-Turk.net

    SAYISAL İP: IP: 109.235.252.213

    OKCU SKİLLERİ AKTİF - TAMAMEN DB SORUNSUZ VE PK KEYFİDİR , UZUN ÖMÜRLÜ PK SERVER ARAYANLAR BURAYA.


    SERVER CUMA AKŞAMI SAAT 18:00 DA ONLİNE OLUCAKTIR










    [​IMG]


    KO-TURK.NET KO-Turk.net Login.ko-turk.net






    [​IMG]


    SERVERİMİZDE ;
    -SOACS V35
    -OTO DUYURU & OTO SAVAŞ
    -BORDER DEFANCE WAR ( SORUNSUZ & LİSANSLI )
    -SPECİAL EVENT ( SORUNSUZ )
    -1 vS 1 EVENT ( SORUNSUZ & LİSANSLI )
    -GEMİ SAVAŞI ( SORUNSUZ )


    YENI ACILDIIII
    YEP YENİ DB İLE KARSINIZDAYIZ!




    +10 +5 DB 83/1 PK SERVER


    DBMIZ COK OZEL VE TITIZ BICIMDE HAZIRLANMISTIR.


    DAMAGELERE COK DIKKAT EDILMISTIR




    TUM ITEMLER BANKANIZDADIR.
    _________________________________________


    IRK ,JOB,SEKILLI NICK PANELIMIZDEN UCRETSIZ YAPILABILMEKTEDIR.






    83/1 PK SERVER ZEVKI




    -----------------------------------------------------------


    AKTİVİTE SAATLERİMİZ




    -----------------------------------------------------------
    Lunar War(Normal Savas)
    14:00 - 20:00 - 00:00
    -----------------------------------------------------------
    Delos War(Csw)
    Carsamba - Cumartesi 21:30
    CSW HER ÇARŞAMBA C.tesi 21:30DA- KAZANAN CLAN ÜYELERİNE 10000 NP + 5 DESTEK İTEM 7 GÜN HEDİYEMİZDİR!
    -----------------------------------------------------------
    Border Defance War(BDW)
    13:00 - 19:00 - 02:30
    -----------------------------------------------------------
    Juraid Mountain War(Juraid)
    17:30 - 04:15
    -----------------------------------------------------------


    GENEL EKLENTILERIMIZ
    -----------------------------------------------------------


    İHTİYACINIZ OLAN TÜM ITEMLER BANKANIZDADIR.
    Panel'den IRK-NCS ÜCRETSiZ.
    Oyundan hiç çıkmadan durduğunuz her 30 dakika boyunca +200 National Point kazanırsınız.
    Yeni 18XX USKO CZ ! (Yeni!!)
    Sorunsuz BDW Sistemi Mevcuttur.
    (Townlarda Atak Engellendi - NP Gelip Gidiyor )
    15 DAKIKADA OTO SEMBOL GÜNCELLEMESİ AKTİF
    C.tesiden Diğer C.tesiye Leader Pointler Sıfırlanır IRK 1 incilerine Krallık Hediye Edilir.
    (1 HAFTA)
    OTO DUYURU
    OTO SAVAS
    OTO RESET
    Sorunsuz Usko Dalgalı Pelerin Aktif
    Juraid Mountain Sorunsuz ÖDÜLLÜ
    Gemi Savasi %100 Sorunsuz
    OTO BDW OYUN iÇi ÖDÜLLÜ
    1ws1 SORUNSUZ NPT ENGELLi
    OYUN iÇi KÜFÜR ENGELLi (YILDIZ ÇIKAR)
    Soacs En Güncel Versiyonu Kullanilmakta(TBL Edition) Her Sorun Fix
    w7 Sh - Wh Fix - TBL -w8 Fix- Koxplar Fix - Hilesiz Bir Oyun İçin


    EN ÖNEMLİSİ EN İYİ PK SERVER OLMAMIZ.


    AKTIVITELERIMIZ:




    · ONLINE KAL NP (30 DAKİKADA 200 NP )
    +
    BORDER DEFANCE WAR
    +
    JURAID MOUNTAIN
    +
    CASTLE SİEGE WAR
    +
    LUNAR WAR
    +
    GEMI SAVASI
    ____________________________________
    SERVER OTO RES OTO G1 SISTEMI AKTIFTIR
    +
    USKO PELERIN AKTIFTIR


    83 Level, tüm statlar verilmiş, başlangıç itemli olarak başlarsınız.
    · Windows 7, 64 bit kullanıcıları oyuna girebilir.
    · SOACS V32+ Koruma sistemi kullanılmaktadır.
    · Gelişmiş hile sistemi bulunmaktadır. Windows7 bugu, Party bugu vs. gibi hileler kullanılamaz.
    Otomatik olarak NP Transfer yapanlar kontrol edilebilmekte ve anında karakterleri banlanmaktadır.
    · Uzun pelerin ve pathos glove mevcuttur.
    · Grade ve NP güncelleme sistemi otomatiktir. 60 dakikada bir güncelleme yapılmaktadır. Clanlarınız her güncellemede otomatik olarak Grade 1 olmaktadır.
    · Tüm savaşlar otomatik olarak açılmaktadır. Lunar War, Gemi Savaşı, Border Defance War(BDW), CSW sorunsuzdur. Savaşlar hakkında bilgi konumuzun altındaki resimlerde yer almaktadır.
    · Üyelik sistemi otomatik olarak yapılmaktadır.
    · Panel üzerinden de hesabınızı korumak amaçlı mykol bölümü bulunmaktadır. Şifremi unuttum bölümünden şifrenizi temin edebilirsiniz.
    · Potlar, scroollar sınırsızdır.
    · K simgesi dahil 100 Kareli 100 Karesiz Toplam 400 kişiye NP sembolü verilmektedir.
    · C.Z'de bulunan bosslar 100'er NP, Colony Zone bowlda bulunan atrosslar 150 Saniyede bir Cıkar,
    · Rioteler 25 NP vermektedir.




    IP: 109.235.252.213
    IP: 109.235.252.213
    IP: 109.235.252.213
  2. Vurkac

    Vurkac New Member

    Cevap: [ KO TÜRK ]+5 +10 1 & 83 PK Server - Tüm SKİLLER Sorunsuz - BU CUMA 18:00'Da O

    uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuup
  3. Masquradee

    Masquradee Active Member

    Cevap: [ KO TÜRK ]+5 +10 1 & 83 PK Server - Tüm SKİLLER Sorunsuz - BU CUMA 18:00'Da O

    Uuuuuuuuuuuuuuuuuup
  4. Acount1

    Acount1 New Member

    Cevap: [ KO TÜRK ]+5 +10 1 & 83 PK Server - Tüm SKİLLER Sorunsuz - BU CUMA 18:00'Da O

    Upupupupupupupupup
    upupupupup
    upupupupupup
    upupupupup
    upupupupupup
  5. Masquradee

    Masquradee Active Member

    Cevap: [ KO TÜRK ]+5 +10 1 & 83 PK Server - Tüm SKİLLER Sorunsuz - BU CUMA 18:00'Da O

    uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuup
  6. Vurkac

    Vurkac New Member

    Cevap: [ KO TÜRK ]+5 +10 1 & 83 PK Server - Tüm SKİLLER Sorunsuz - BU CUMA 18:00'Da O

    uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuup
  7. Masquradee

    Masquradee Active Member

    Cevap: [ KO TÜRK ]+5 +10 1 & 83 PK Server - Tüm SKİLLER Sorunsuz - BU CUMA 18:00'Da O

    uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuup
  8. Vurkac

    Vurkac New Member

    Cevap: [ KO TÜRK ]+5 +10 1 & 83 PK Server - Tüm SKİLLER Sorunsuz - BU CUMA 18:00'Da O

    yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyo
  9. Masquradee

    Masquradee Active Member

    Cevap: [ KO TÜRK ]+5 +10 1 & 83 PK Server - Tüm SKİLLER Sorunsuz - BU CUMA 18:00'Da O

    <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
  10. Vurkac

    Vurkac New Member

    Cevap: [ KO TÜRK ]+5 +10 1 & 83 PK Server - Tüm SKİLLER Sorunsuz - BU CUMA 18:00'Da O

    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
  11. Masquradee

    Masquradee Active Member

    Cevap: [ KO TÜRK ]+5 +10 1 & 83 PK Server - Tüm SKİLLER Sorunsuz - BU CUMA 18:00'Da O

    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
  12. qqhan1

    qqhan1 Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: [ KO TÜRK ]+5 +10 1 & 83 PK Server - Tüm SKİLLER Sorunsuz - BU CUMA 18:00'Da O

    +++++ Cok güzel bir server.. <3

    3 minutes dakika sonra eklenen:

    Erdo reisden saygılar Hadi gencler manyaq server :D <3
    Son düzenleyen: Moderatör: 30 Nisan 2013
  13. Vurkac

    Vurkac New Member

    Cevap: [ KO TÜRK ]+5 +10 1 & 83 PK Server - Tüm SKİLLER Sorunsuz - BU CUMA 18:00'Da O

    +weae+aw+e+awe+aw
  14. qqhan1

    qqhan1 Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: [ KO TÜRK ]+5 +10 1 & 83 PK Server - Tüm SKİLLER Sorunsuz - BU CUMA 18:00'Da O

    waeaw+e+aw+e+awe+a+we
  15. Vurkac

    Vurkac New Member

    Cevap: [ KO TÜRK ]+5 +10 1 & 83 PK Server - Tüm SKİLLER Sorunsuz - BU CUMA 18:00'Da O

    Aweaweawea+we+aw+e+aw
  16. qqhan1

    qqhan1 Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: [ KO TÜRK ]+5 +10 1 & 83 PK Server - Tüm SKİLLER Sorunsuz - BU CUMA 18:00'Da O

    aweawe+aw+eaw+e++a+eaw
  17. Vurkac

    Vurkac New Member

    Cevap: [ KO TÜRK ]+5 +10 1 & 83 PK Server - Tüm SKİLLER Sorunsuz - BU CUMA 18:00'Da O

    sensizim be gülüm :D <3
  18. qqhan1

    qqhan1 Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: [ KO TÜRK ]+5 +10 1 & 83 PK Server - Tüm SKİLLER Sorunsuz - BU CUMA 18:00'Da O

    aeawjeawhehgawheawe
  19. Vurkac

    Vurkac New Member

    Cevap: [ KO TÜRK ]+5 +10 1 & 83 PK Server - Tüm SKİLLER Sorunsuz - BU CUMA 18:00'Da O

    yaw he he <3

    12 minutes dakika sonra eklenen:

    Awe+a+eaw+e+a+we+a
    Son düzenleyen: Moderatör: 30 Nisan 2013
  20. 06SpedySalih06

    06SpedySalih06 Active Member

    Cevap: [ KO TÜRK ]+5 +10 1 & 83 PK Server - Tüm SKİLLER Sorunsuz - BU CUMA 18:00'Da O

    uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Sayfayı Paylaş