1. Reklamlarla ilgili çok önemli duyuru: Link

KoTurkiye.NeT►83/1►+8 +3►JR►BDW►SPECIAL EVENT►1v1►CSW►OTO SAVAS►SIMDI ACILDI

Konusu 'Server Tanıtımı' forumundadır ve TuTS2MiYaaNCeeK tarafından 22 Aralık 2012 başlatılmıştır.

  1. TuTS2MiYaaNCeeK

    TuTS2MiYaaNCeeK New Member

    [​IMG]

    KoTurkiye.NeT

    Ip0:KoTurkiye.NeT


    Ip1:212.252.27.2





    [​IMG]




    Yeni Eventlarımız ve Saatleri:

    1-) JR (Juriad Mountain):13:00 & 01:00 Ödül 2k NP & Deva 1k Np

    2-) BDW (Border Defance War):11:00 & 18:30 Ödül 1k NP 04:00 Ödül 2k NP

    3-) Online Kaldıkca NP Kazanma:Oyunda Durduğunuz Her 60dk 'da Bir 100 Np Alırsınız.

    4-) 1v1[​IMG]ilediğiniz Usere Np Karşılığı vs Teklif Atabilirsiniz.

    5-) Special Event:15:00 & 21:00 İçerde Çeşitli Yaratıklar Kesersiniz ve NP Kazanırsınız.

    6-) Her Akşam 22:00'da %50 NP Event.

    7-) Hergün 19:30'da SAVAŞ VARDIR.

    :cool: Perşembe & Pazar 20:00'da CSW VARDIR.

    Ip:AndreamPK.NeT


    AndreamPK.NeT Ekibi İyi Eylenceler Diler.

    83/1


    Her Gün Jr

    13:00 & 01:00

    +8 Item +3 TaKI


    NP ILE ITEM AL


    HER GÜN BDW

    11:00 & 18:30

    04:00


    1v1


    HER GUN SAVAS

    19:30


    Perşembe & Pazar Günleri CSW

    20:00


    %100 USKO EFECT


    Special EVENT






    [​IMG]

    Kalitenin Adresi



    KoTurkiye.NeT



    [​IMG]

  2. bycheatlack

    bycheatlack Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: KoTurkiye.NeT►83/1►+8 +3►JR►BDW►SPECIAL EVENT►1v1►CSW►OTO SAVAS►SIMDI ACILDI

    ►JR►BDW►SPECIAL EVENT►1v1►CSW►
  3. TuTS2MiYaaNCeeK

    TuTS2MiYaaNCeeK New Member

    Cevap: KoTurkiye.NeT►83/1►+8 +3►JR►BDW►SPECIAL EVENT►1v1►CSW►OTO SAVAS►SIMDI ACILDI

    ►JR►BDW►SPECIAL EVENT►1v1►CSW►►JR►BDW►SPECIAL EVENT►1v1►CSW►►JR►BDW►SPECIAL EVENT►1v1►CSW►►JR►BDW►SPECIAL EVENT►1v1►CSW►
  4. bycheatlack

    bycheatlack Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: KoTurkiye.NeT►83/1►+8 +3►JR►BDW►SPECIAL EVENT►1v1►CSW►OTO SAVAS►SIMDI ACILDI

    wqq►JR►BDW►SPECIAL EVENT►1v1►CSW►►JR►BDW►SPECIAL EVENT►1v1►CSW►►JR►BDW►SPECIAL EVENT►1v1►CSW►►JR►BDW►SPECIAL EVENT►1v1►CSW►►JR►BDW►SPECIAL EVENT►1v1►CSW►►JR►BDW►SPECIAL EVENT►1v1►CSW►►JR►BDW►SPECIAL EVENT►1v1►CSW►►JR►BDW►SPECIAL EVENT►1v1►CSW►►JR►BDW►SPECIAL EVENT►1v1►CSW►
  5. TuTS2MiYaaNCeeK

    TuTS2MiYaaNCeeK New Member

    Cevap: KoTurkiye.NeT►83/1►+8 +3►JR►BDW►SPECIAL EVENT►1v1►CSW►OTO SAVAS►SIMDI ACILDI

    qw►JR►BDW►SPECIAL EVENT►1v1►CSW►►JR►BDW►SPECIAL EVENT►1v1►CSW►►JR►BDW►SPECIAL EVENT►1v1►CSW►►JR►BDW►SPECIAL EVENT►1v1►CSW►
  6. bycheatlack

    bycheatlack Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: KoTurkiye.NeT►83/1►+8 +3►JR►BDW►SPECIAL EVENT►1v1►CSW►OTO SAVAS►SIMDI ACILDI

    wrq►JR►BDW►SPECIAL EVENT►1v1►CSW►►JR►BDW►SPECIAL EVENT►1v1►CSW►►JR►BDW►SPECIAL EVENT►1v1►CSW►►JR►BDW►SPECIAL EVENT►1v1►CSW►►JR►BDW►SPECIAL EVENT►1v1►CSW►►JR►BDW►SPECIAL EVENT►1v1►CSW►
  7. TuTS2MiYaaNCeeK

    TuTS2MiYaaNCeeK New Member

    Cevap: KoTurkiye.NeT►83/1►+8 +3►JR►BDW►SPECIAL EVENT►1v1►CSW►OTO SAVAS►SIMDI ACILDI

    ►JR►BDW►SPECIAL►CSW►SAVAS►1v1►DESTEK ITEM SATISI YOK►►JR►BDW►SPECIAL►CSW►SAVAS►1v1►DESTEK ITEM SATISI YOK►►JR►BDW►SPECIAL►CSW►SAVAS►1v1►DESTEK ITEM SATISI YOK►►JR►BDW►SPECIAL►CSW►SAVAS►1v1►DESTEK ITEM SATISI YOK►►JR►BDW►SPECIAL►CSW►SAVAS►1v1►DESTEK ITEM SATISI YOK►+3
  8. bycheatlack

    bycheatlack Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: KoTurkiye.NeT►83/1►+8 +3►JR►BDW►SPECIAL EVENT►1v1►CSW►OTO SAVAS►SIMDI ACILDI

    twq►JR►BDW►SPECIAL►CSW►SAVAS►1v1►DESTEK ITEM SATISI YOK►►JR►BDW►SPECIAL►CSW►SAVAS►1v1►DESTEK ITEM SATISI YOK►►JR►BDW►SPECIAL►CSW►SAVAS►1v1►DESTEK ITEM SATISI YOK►►JR►BDW►SPECIAL►CSW►SAVAS►1v1►DESTEK ITEM SATISI YOK►►JR►BDW►SPECIAL►CSW►SAVAS►1v1►DESTEK ITEM SATISI YOK►►JR►BDW►SPECIAL►CSW►SAVAS►1v1►DESTEK ITEM SATISI YOK►►JR►BDW►SPECIAL►CSW►SAVAS►1v1►DESTEK ITEM SATISI YOK►►JR►BDW►SPECIAL►CSW►SAVAS►1v1►DESTEK ITEM SATISI YOK►►JR►BDW►SPECIAL►CSW►SAVAS►1v1►DESTEK ITEM SATISI YOK►
  9. TuTS2MiYaaNCeeK

    TuTS2MiYaaNCeeK New Member

    Cevap: KoTurkiye.NeT►83/1►+8 +3►JR►BDW►SPECIAL EVENT►1v1►CSW►OTO SAVAS►SIMDI ACILDI

    gwqâ–ºJRâ–ºBDWâ–ºSPECIALâ–ºCSWâ–ºSAVASâ–º1v1â–ºDESTEK ITEM SATISI YOK►►JRâ–ºBDWâ–ºSPECIALâ–ºCSWâ–ºSAVASâ–º1v1â–ºDESTEK ITEM SATISI YOK►►JRâ–ºBDWâ–ºSPECIALâ–ºCSWâ–ºSAVASâ–º1v1â–ºDESTEK ITEM SATISI YOK►►JRâ–ºBDWâ–ºSPECIALâ–ºCSWâ–ºSAVASâ–º1v1â–ºDESTEK ITEM SATISI YOK►►JRâ–ºBDWâ–ºSPECIALâ–ºCSWâ–ºSAVASâ–º1v1â–ºDESTEK ITEM SATISI YOK►►JRâ–ºBDWâ–ºSPECIALâ–ºCSWâ–ºSAVASâ–º1v1â►JR►BDW►SPECIAL►CSW►SAVAS►1v1►DESTEK ITEM SATISI YOK►–ºDESTEK ITEM SATISI YOKâ–º
  10. bycheatlack

    bycheatlack Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: KoTurkiye.NeT►83/1►+8 +3►JR►BDW►SPECIAL EVENT►1v1►CSW►OTO SAVAS►SIMDI ACILDI

    KoTurkiye.NeT►83/1►+8 +3►JR►BDW►SPECIAL EVENT►1v1►CSW►OTO SAVAS►
  11. TuTS2MiYaaNCeeK

    TuTS2MiYaaNCeeK New Member

    Cevap: KoTurkiye.NeT►83/1►+8 +3►JR►BDW►SPECIAL EVENT►1v1►CSW►OTO SAVAS►SIMDI ACILDI

    KoTurkiye.NeT►83/1►+8 +3►JR►BDW►SPECIAL EVENT►1v1►CSW►OTO SAVAS►KoTurkiye.NeT►83/1►+8 +3►JR►BDW►SPECIAL EVENT►1v1►CSW►OTO SAVAS►KoTurkiye.NeT►83/1►+8 +3►JR►BDW►SPECIAL EVENT►1v1►CSW►OTO SAVAS►KoTurkiye.NeT►83/1►+8 +3►JR►BDW►SPECIAL EVENT►1v1►CSW►OTO SAVAS►KoTurkiye.NeT►83/1►+8 +3►JR►BDW►SPECIAL EVENT►1v1►CSW►OTO SAVAS►KoTurkiye.NeT►83/1►+8 +3►JR►BDW►SPECIAL EVENT►1v1►CSW►OTO SAVAS►KoTurkiye.NeT►83/1►+8 +3►JR►BDW►SPECIAL EVENT►1v1►CSW►OTO SAVAS►KoTurkiye.NeT►83/1►+8 +3►JR►BDW►SPECIAL EVENT►1v1►CSW►OTO SAVAS►

    14 minutes dakika sonra eklenen:

    KoTurkiye.NeT►83/1►+8 +3►JR►BDW►SPECIAL EVENT►1v1►CSW►OTO SAVAS► KoTurkiye.NeT►83/1►+8 +3►JR►BDW►SPECIAL EVENT►1v1►CSW►OTO SAVAS► KoTurkiye.NeT►83/1►+8 +3►JR►BDW►SPECIAL EVENT►1v1►CSW►OTO SAVAS► KoTurkiye.NeT►83/1►+8 +3►JR►BDW►SPECIAL EVENT►1v1►CSW►OTO SAVAS► KoTurkiye.NeT►83/1►+8 +3►JR►BDW►SPECIAL EVENT►1v1►CSW►OTO SAVAS►
    Son düzenleyen: Moderatör: 22 Aralık 2012
  12. bycheatlack

    bycheatlack Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: KoTurkiye.NeT►83/1►+8 +3►JR►BDW►SPECIAL EVENT►1v1►CSW►OTO SAVAS►SIMDI ACILDI

    KoTurkiye.NeT►83/1►+8 +3►JR►BDW►SPECIAL EVENT►1v1►CSW►OTO SAVAS►+++ KoTurkiye.NeT►83/1►+8 +3►JR►BDW►SPECIAL EVENT►1v1►CSW►OTO SAVAS► KoTurkiye.NeT►83/1►+8 +3►JR►BDW►SPECIAL EVENT►1v1►CSW►OTO SAVAS► KoTurkiye.NeT►83/1►+8 +3►JR►BDW►SPECIAL EVENT►1v1►CSW►OTO SAVAS► KoTurkiye.NeT►83/1►+8 +3►JR►BDW►SPECIAL EVENT►1v1►CSW►OTO SAVAS►
  13. TuTS2MiYaaNCeeK

    TuTS2MiYaaNCeeK New Member

    Cevap: KoTurkiye.NeT►83/1►+8 +3►JR►BDW►SPECIAL EVENT►1v1►CSW►OTO SAVAS►SIMDI ACILDI

    KoTurkiye.NeT►83/1►+8 +3►JR►BDW►SPECIAL EVENT►1v1►CSW►OTO SAVAS► KoTurkiye.NeT►83/1►+8 +3►JR►BDW►SPECIAL EVENT►1v1►CSW►OTO SAVAS► KoTurkiye.NeT►83/1►+8 +3►JR►BDW►SPECIAL EVENT►1v1►CSW►OTO SAVAS►
  14. bycheatlack

    bycheatlack Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: KoTurkiye.NeT►83/1►+8 +3►JR►BDW►SPECIAL EVENT►1v1►CSW►OTO SAVAS►SIMDI ACILDI

    KoTurkiye.NeT►83/1►+8 +3►JR►BDW►SPECIAL EVENT►1v1►CSW►OTO SAVAS► KoTurkiye.NeT►83/1►+8 +3►JR►BDW►SPECIAL EVENT►1v1►CSW►OTO SAVAS► KoTurkiye.NeT►83/1►+8 +3►JR►BDW►SPECIAL EVENT►1v1►CSW►OTO SAVAS► KoTurkiye.NeT►83/1►+8 +3►JR►BDW►SPECIAL EVENT►1v1►CSW►OTO SAVAS► KoTurkiye.NeT►83/1►+8 +3►JR►BDW►SPECIAL EVENT►1v1►CSW►OTO SAVAS► KoTurkiye.NeT►83/1►+8 +3►JR►BDW►SPECIAL EVENT►1v1►CSW►OTO SAVAS►

    17 minutes dakika sonra eklenen:

    KoTurkiye.NeT►83/1►+8 +3►JR►BDW►SPECIAL EVENT►KoTurkiye.NeT►83/1►+8 +3►JR►BDW►SPECIAL EVENT►KoTurkiye.NeT►83/1►+8 +3►JR►BDW►SPECIAL EVENT►
    Son düzenleme: 22 Aralık 2012
  15. TuTS2MiYaaNCeeK

    TuTS2MiYaaNCeeK New Member

    Cevap: KoTurkiye.NeT►83/1►+8 +3►JR►BDW►SPECIAL EVENT►1v1►CSW►OTO SAVAS►SIMDI ACILDI

    KoTurkiye.NeT►83/1►+8 +3►JR►BDW►SPECIAL EVENT►KoTurkiye.NeT►83/1►+8 +3►JR►BDW►SPECIAL EVENT►

    3 minutes dakika sonra eklenen:

    ►AndreamDe Bir iLK►JR►BDW►SPECIAL►CSW►SAVAS►►AndreamDe Bir iLK►JR►BDW►SPECIAL►CSW►SAVAS►►AndreamDe Bir iLK►JR►BDW►SPECIAL►CSW►SAVAS►►AndreamDe Bir iLK►JR►BDW►SPECIAL►CSW►SAVAS►sadsa
    Son düzenleyen: Moderatör: 22 Aralık 2012
  16. bycheatlack

    bycheatlack Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: KoTurkiye.NeT►83/1►+8 +3►JR►BDW►SPECIAL EVENT►1v1►CSW►OTO SAVAS►SIMDI ACILDI

    ►AndreamDe Bir iLK►JR►BDW►SPECIAL►CSW►SAVAS►►AndreamDe Bir iLK►JR►BDW►SPECIAL►CSW►SAVAS►
  17. TuTS2MiYaaNCeeK

    TuTS2MiYaaNCeeK New Member

    Cevap: KoTurkiye.NeT►83/1►+8 +3►JR►BDW►SPECIAL EVENT►1v1►CSW►OTO SAVAS►SIMDI ACILDI

    ►JR►BDW►SPECIAL EVENT►1v1►CSW►OTO SAVAS►SIMDI ACILDI
  18. bycheatlack

    bycheatlack Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: KoTurkiye.NeT►83/1►+8 +3►JR►BDW►SPECIAL EVENT►1v1►CSW►OTO SAVAS►SIMDI ACILDI

    307 702 001v307 702 001307 702 001
  19. TuTS2MiYaaNCeeK

    TuTS2MiYaaNCeeK New Member

    Cevap: KoTurkiye.NeT►83/1►+8 +3►JR►BDW►SPECIAL EVENT►1v1►CSW►OTO SAVAS►SIMDI ACILDI

    ►BDW►SPECIAL EVENT►1v1►CSW►
  20. bycheatlack

    bycheatlack Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: KoTurkiye.NeT►83/1►+8 +3►JR►BDW►SPECIAL EVENT►1v1►CSW►OTO SAVAS►SIMDI ACILDI

    ►BDW►SPECIAL EVENT►1v1►CSW►►BDW►SPECIAL EVENT►1v1►CSW►►BDW►SPECIAL EVENT►1v1►CSW►

Sayfayı Paylaş