1. İyi bayramlar!

TCK 20. Madde ile 5651 Sayılı Kanun'un 4. maddesinin 2. fıkrasına göre Ko-Cüce Server Tanıtım forumumuzdaki mesajlardan dolayı doğacak tüm sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Tüm hukuksal şikayetler için buradan bizimle iletişime geçmeniz halinde en geç 1 hafta içinde gerekli işlem yapılıp tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.

Logosta Oynayanlar...

Konusu 'Gordion' forumundadır ve mertcan453 tarafından 11 Haziran 2009 başlatılmıştır.

  1. mertcan453

    mertcan453 Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Logosta oynayanlar

    ADı:
    JOb:
    IRk:

    yazsınlar TAnısalım
  2. Melankolia

    Melankolia Member

    Cevap: Logosta Oynayanlar...

    Eskiden Oynuyordum..

    Nick : MephistopheleS / Legendra / TeChNiq
    Job : Priest / Mage / Rogue
    İrk : Human / Karus / Karus


    youtubede bazi pk videolarda vs lere katmıslar charları
    eski İronPunch ve NoFear Lılar bılır charlari:)
  3. by_ucuqcocuq

    by_ucuqcocuq New Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: Logosta Oynayanlar...

    Nick: HalfBloodPrince/HalfBloodPrinces/xxfullHellxx
    Job : Rogue/mage/priest
    İrk :Karusx3

    Biz uzun zamandır oynamıyoruz yakında başlıcaz Döşümüz muhteşem olucak :)
  4. ozgun123

    ozgun123 New Member

    Cevap: Logosta Oynayanlar...

    ıd:SRDRAGON
    IRK:HUMAN
    LWL :74
    MSN:eek:[email protected] com ekleyın tanısaq
  5. withcom

    withcom Member

    Cevap: Logosta Oynayanlar...

    name DnDs
    jop: warior
    lvl:82
  6. Maxisq

    Maxisq Ferakess^^

    Cevap: Logosta Oynayanlar...

    ID:MucKots
    Job:Rogue
    Irk:Karus
  7. jyuuken1st

    jyuuken1st RhythimDivine

    Cevap: Logosta Oynayanlar...

    ıd:sessizvurgun
    job:assasian
    ırk:karus
  8. KrALLeR

    KrALLeR Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: Logosta Oynayanlar...

    ID: IYarmaDuxI
    Job: Assasin
    Irk: Karus
    LwL: 59 (Andream)
    Clan: Sultan
  9. Roccofella

    Roccofella ♣ Tнυq Łσvє ! ♣

    Cevap: Logosta Oynayanlar...

    Logos'ta uzun oynayanlar bilir belki,

    Nick : 0LdSChooLz (iki kişiydik diğeri 0LdSChooLs)
    Irk:Karus
    Clan: PrideOfTheLogos(Lideriydim isiLion kesiLi)

    Tam itemleri çekmişken adam gibi hack yedik. itemleri kitlemek için pre alacaktım ertisi gün ama :) aynı gün arkadaşla soyuLduk. neyse bukadar :)
  10. baris943

    baris943 New Member

    Cevap: Logosta Oynayanlar...

    hehehehehehh
  11. Selman

    Selman New Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: Logosta Oynayanlar...

    ID: DrDejavu
    Job: Assasin
    Irk: Karus
    LwL: 59 (Andream)
    Clan: CrazyFuckers

    eskiler bilir ardream 1. clanı sıralamanında 11. clanıydık krallık seçimlerine aday bile olmuştuk :) youtubede videolarımızda var drdejavu diye aratabilirsiniz.
  12. coxxer

    coxxer Member

    Cevap: Logosta Oynayanlar...

    EstebanSimonSanchez ToExisT is Roque İs combo StyLe ^^
  13. mc57

    mc57 Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: Logosta Oynayanlar...

    id:yellowlarki
    job:prest
    adream:D
  14. cuce57

    cuce57 New Member

    Cevap: Logosta Oynayanlar...

    logos pk team
  15. Rob_Zombie

    Rob_Zombie New Member

    Cevap: Logosta Oynayanlar...

    Nick : 59Dejavu59 \ 59RuzqaR59
    Job: Asasin: 67 \ Priest \ Mage
    Clan: xXxNosFeRaTuxXx (Kendi Clanim Dİr Base Clan) G2 Clan
    Son düzenleyen: Moderatör: 29 Kasım 2009
  16. CleAnSinG

    CleAnSinG Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: Logosta Oynayanlar...

    nıck:KutsalXxXPezo
    lwl:72
    ırk:karus
    eskılerden
    pries
  17. swerder

    swerder Professional User's

    Cevap: Logosta Oynayanlar...

    Nick Name:CrayzsHoteL

    Job Change:Asassians

    Irk Change:El Morad

    Lwl:58[Andream Zone]

    Clan Confareasyon:JusticeFriends

    Karsıma Cıkmaya Kalkma,
    Kalkarsan Karsımda Ezilip,büzülme...


    İyi Forumlar
  18. swerder

    swerder Professional User's

    Cevap: Logosta Oynayanlar...

    ++++++++++++++
  19. swerder

    swerder Professional User's

    Cevap: Logosta Oynayanlar...

    +++++++++++++++++
  20. swerder

    swerder Professional User's

    Cevap: Logosta Oynayanlar...

    +++++++++++++++++++++

Sayfayı Paylaş