1. İyi bayramlar!

TCK 20. Madde ile 5651 Sayılı Kanun'un 4. maddesinin 2. fıkrasına göre Ko-Cüce Server Tanıtım forumumuzdaki mesajlardan dolayı doğacak tüm sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Tüm hukuksal şikayetler için buradan bizimle iletişime geçmeniz halinde en geç 1 hafta içinde gerekli işlem yapılıp tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.

MAGE-PVP| Mage Server | Lisanslı Soacs v29 0 Hile | Şimdi Acıldı | Np'ler 0

Konusu 'Server Tanıtımı' forumundadır ve anycol_67 tarafından 27 Haziran 2010 başlatılmıştır.

  1. anycol_67

    anycol_67 Member

    TÜRKİYENİN EN İYİ Mage SERVERİ



    İP Adresi: 95.130.172.77
    PANEL: 95.130.172.77


    [​IMG]
    7/24 PK | Anti-Cheat | %100 Mage Server | Hergün 2 Savaş |
    [​IMG]
    OYUN DİREK CZ ŞEKLİNDEDİR 74 LVL BAŞLANGIÇ İTEMLİ [+10 +5]Walkerie
    [​IMG]

    DATABASE ÖZELLİKLERİ

    * ÖnceLikLe 74 LwL oLarak Başlangıç,
    *83/1 Dir Maradonda Lwl Atlıyıp Relog Atıp Masterınızı Actırıp PK BAŞLIYABİLİRSİNİZ [İNTEL-Q]
    * Full İtem Olarak Başlangıç,[AŞŞAGIDA BAZI BASLANGIC ITEMLERINI VERİCEM TUMCLASSLARIN]
    * IlIIl Nicklik İLLeqaL Nickler Fix,[İNTEL-Q]
    * Guard TowerLar Sorunsuz ÇaLışmaktadır,1000-2000 aRası VurmakTadır NT ICIN İDEAL
    * Usko PeLerinLer EkLidir,[KONU SONUNDA USKO PELERIN PATCH VERICEM OTO PATCHE KOYARSANIZ USERLERINIZ USKO UZUN DALGALANAN PELERIN OLARAK GÖRUR PELERINI[İNTEL-Q]
    * 50 KARELİ 50 KARESIZ BUGSUZ SEMBOLLER EKLİDİR
    * MageLer ve RogueLer En İyi Job'tur.[Nowa 2,5 K Civarı, Staff 1,5 K Damage Vurur.]
    *Rogueler İSE DDSİZ MAGELERI KOLAY KESER DDLILERDE BİRAZ ZORLANABİLİR
    * Castle Siege War Sorunsuzdur SORUNSUZ CSW AKTİFTİR
    * Sınırsız Pot AKTİFTİR SINIRLI YAPMAK ISTEYENLER KONU ALTINA YAZSINLAR KODU VEREYIM
    * Stat SıfırLama Sorunsuzdur,[34 Stat Point verir Ama ReLoq'Da Düzelir]
    YaNi Statları Sıfırladıkdan Sonra Relog Atın Ve Girin Statlar Düzelmiş Sekilde Gelicektir.
    * Armor & Weapon Enchant SCLER Çalışmaktadır, SUNDİRESTEN ALABİLİRSİNİZ
    * Magelerin 75 Skilleri Çalışmaktadır,(Defans verir.) 300 - 400 ARASI DEF VERİR
    * Oyun İçi KraLLık SeçimLeri Vardır,(King Prize Fixlidir.)
  2. anycol_67

    anycol_67 Member

    Cevap: MAGE-PVP| Mage Server | Lisanslı Soacs v29 0 Hile | Şimdi Acıldı | Np'ler 0

    OrJinal maqe databesse +++++++++++++++++++
  3. anycol_67

    anycol_67 Member

    Cevap: MAGE-PVP| Mage Server | Lisanslı Soacs v29 0 Hile | Şimdi Acıldı | Np'ler 0

    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++
  4. git0

    git0 New Member

    Cevap: MAGE-PVP| Mage Server | Lisanslı Soacs v29 0 Hile | Şimdi Acıldı | Np'ler 0

    konu qüncel qelioruz +++++++++++++++
  5. anycol_67

    anycol_67 Member

    Cevap: MAGE-PVP| Mage Server | Lisanslı Soacs v29 0 Hile | Şimdi Acıldı | Np'ler 0

    Saolun arkadaşlar herkezi beklerizz ++++++++++
  6. anycol_67

    anycol_67 Member

    Cevap: MAGE-PVP| Mage Server | Lisanslı Soacs v29 0 Hile | Şimdi Acıldı | Np'ler 0

    Herkeze tawsiye ederim süper maqe db
  7. git0

    git0 New Member

    Cevap: MAGE-PVP| Mage Server | Lisanslı Soacs v29 0 Hile | Şimdi Acıldı | Np'ler 0

    konu qüncel uuppupupupu
  8. anycol_67

    anycol_67 Member

    Cevap: MAGE-PVP| Mage Server | Lisanslı Soacs v29 0 Hile | Şimdi Acıldı | Np'ler 0

    Teşekkürler upladıqınız için arkadaşlar
  9. git0

    git0 New Member

    Cevap: MAGE-PVP| Mage Server | Lisanslı Soacs v29 0 Hile | Şimdi Acıldı | Np'ler 0

    Ne Demek Abi Ne Kadar user okadar zevkli pk :)
  10. anycol_67

    anycol_67 Member

    Cevap: MAGE-PVP| Mage Server | Lisanslı Soacs v29 0 Hile | Şimdi Acıldı | Np'ler 0

    Aynen bende katılıorum
  11. anycol_67

    anycol_67 Member

    Cevap: MAGE-PVP| Mage Server | Lisanslı Soacs v29 0 Hile | Şimdi Acıldı | Np'ler 0

    Saolun herşey için :D
  12. git0

    git0 New Member

    Cevap: MAGE-PVP| Mage Server | Lisanslı Soacs v29 0 Hile | Şimdi Acıldı | Np'ler 0

    Herkeze tawsiye ediorum herkez denemeli bence bu serveri!!
  13. anycol_67

    anycol_67 Member

    Cevap: MAGE-PVP| Mage Server | Lisanslı Soacs v29 0 Hile | Şimdi Acıldı | Np'ler 0

    Konu qüncel++++++++++++
  14. anycol_67

    anycol_67 Member

    Cevap: MAGE-PVP| Mage Server | Lisanslı Soacs v29 0 Hile | Şimdi Acıldı | Np'ler 0

    Konu qüncel
  15. git0

    git0 New Member

    Cevap: MAGE-PVP| Mage Server | Lisanslı Soacs v29 0 Hile | Şimdi Acıldı | Np'ler 0

    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
  16. anycol_67

    anycol_67 Member

    Cevap: MAGE-PVP| Mage Server | Lisanslı Soacs v29 0 Hile | Şimdi Acıldı | Np'ler 0

    Konu qüncel +++++++++++++++++
  17. anycol_67

    anycol_67 Member

    Cevap: MAGE-PVP| Mage Server | Lisanslı Soacs v29 0 Hile | Şimdi Acıldı | Np'ler 0

    konu qüncel++++++++++
  18. git0

    git0 New Member

    Cevap: MAGE-PVP| Mage Server | Lisanslı Soacs v29 0 Hile | Şimdi Acıldı | Np'ler 0

    +++++++++++++++++++++++++++++++++
  19. anycol_67

    anycol_67 Member

    Cevap: MAGE-PVP| Mage Server | Lisanslı Soacs v29 0 Hile | Şimdi Acıldı | Np'ler 0

    +++++++++++++++++++++++++++++++++++
  20. anycol_67

    anycol_67 Member

    Cevap: MAGE-PVP| Mage Server | Lisanslı Soacs v29 0 Hile | Şimdi Acıldı | Np'ler 0

    Hiç bir yerde bulamadıqın zevki burda bulacaksın içeri..