1. TCK 20. Madde ile 5651 Sayılı Kanun'un 4. maddesinin 2. fıkrasına göre Ko-Cüce Server Tanıtım forumumuzdaki mesajlardan dolayı doğacak tüm sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Tüm hukuksal şikayetler için buradan bizimle iletişime geçmeniz halinde en geç 1 hafta içinde gerekli işlem yapılıp tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.

Mage server // + 8 - +3 full ıtem başlangıç // 11:05 start verildi // koşşşşş

Konusu 'Server Tanıtımı' forumundadır ve 0ttoman3mpire tarafından 7 Şubat 2012 başlatılmıştır.

  1. 0ttoman3mpire

    0ttoman3mpire Member






    İP
    176.53.61.39

    +8 +3 Full İtem Başlangıç,

    !!!! Mage SERVER !!!!

    Deneyimli Yönetici Kadrosu,

    Sorunsuz Haftada Bir USKO CSW (5k Np Ödül) Ödül Otomatik Savaş Biter Bitmez Verilir

    Statlar Verili Başlarsınız Skill Point Vererek PK Direk Atabilirsiniz

    64 Bit Sistemler Oyuna Girebilir

    SoacsV34 Tbl Edition Koruma Sistemi

    Hergün Kesintisiz Savaş

    Semboller ve Gradeler Otomatik Olarak 2 Saatte Bir Güncellenir

    Üstünüz,Bankanız ve İnvertoryniz Full İtemli Baslangıç

    Stat ve Skill Sıfırlatma Sorunsuz

    Potlar ScLer Cure Hersey Sınırsızdır

    Tüm Clanlar Oto Grade 1'dir

    İlk 5 Clan G0

    Kral Seçim ile Olur

    Parlak Pathos Gloveler



    İP
    176.53.61.39

  2. gamalı

    gamalı Member

    Cevap: Mage server // + 8 - +3 full ıtem başlangıç // 11:05 start verildi // koşşşşş

    +++++++++++++++++++++++++++
  3. 0ttoman3mpire

    0ttoman3mpire Member

    Cevap: Mage server // + 8 - +3 full ıtem başlangıç // 11:05 start verildi // koşşşşş

    ++-+++++++++++++++++++++
  4. gamalı

    gamalı Member

    Cevap: Mage server // + 8 - +3 full ıtem başlangıç // 11:05 start verildi // koşşşşş

    ++9++++++++++++++
  5. 0ttoman3mpire

    0ttoman3mpire Member

    Cevap: Mage server // + 8 - +3 full ıtem başlangıç // 11:05 start verildi // koşşşşş

    +++-+++-+++-++++++-+++-+++-+++
  6. gamalı

    gamalı Member

    Cevap: Mage server // + 8 - +3 full ıtem başlangıç // 11:05 start verildi // koşşşşş

    ++*+++++++++++++++++++++++
  7. 0ttoman3mpire

    0ttoman3mpire Member

    Cevap: Mage server // + 8 - +3 full ıtem başlangıç // 11:05 start verildi // koşşşşş

    +2+1+2+1+2+1+2+1+2+1+2+1
  8. gamalı

    gamalı Member

    Cevap: Mage server // + 8 - +3 full ıtem başlangıç // 11:05 start verildi // koşşşşş

    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++444
  9. 0ttoman3mpire

    0ttoman3mpire Member

    Cevap: Mage server // + 8 - +3 full ıtem başlangıç // 11:05 start verildi // koşşşşş

    ++++++++++++++++++++++++--*+++++++
  10. gamalı

    gamalı Member

    Cevap: Mage server // + 8 - +3 full ıtem başlangıç // 11:05 start verildi // koşşşşş

    ++++++++++++++++++++++++

    2 minutes dakika sonra eklenen:

    444444444444444444444%444444444444444
    Son düzenleme: 7 Şubat 2012
  11. 0ttoman3mpire

    0ttoman3mpire Member

    Cevap: Mage server // + 8 - +3 full ıtem başlangıç // 11:05 start verildi // koşşşşş

    +++%++++++++++++++++++++4

Sayfayı Paylaş