1. İyi bayramlar!

TCK 20. Madde ile 5651 Sayılı Kanun'un 4. maddesinin 2. fıkrasına göre Ko-Cüce Server Tanıtım forumumuzdaki mesajlardan dolayı doğacak tüm sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Tüm hukuksal şikayetler için buradan bizimle iletişime geçmeniz halinde en geç 1 hafta içinde gerekli işlem yapılıp tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.

Mastürbasyon

Konusu 'KLMN' forumundadır ve H£L¥uM tarafından 7 Ekim 2009 başlatılmıştır.

  1. H£L¥uM

    H£L¥uM New Member Kalemi Kırıldı!

    Cinsel Bir Gereksinim İşte :D:rock:
  2. EphiNoiA

    EphiNoiA New Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: Mastürbasyon

    Çok Haz etmem ama Neyse:hıh:.Hiç Denemedim adasdasda :haha:
  3. H£L¥uM

    H£L¥uM New Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: Mastürbasyon

    :haha: Denemıssındır :D
  4. AlbertDeDazo

    AlbertDeDazo Well-Known Member

    Cevap: Mastürbasyon

    Erken boşalma bendede var farkediyorum hatta :( artık süre tutucam günden güne degişiyo dakkalar hö
  5. XReturnS

    XReturnS Well-Known Member

    Cevap: Mastürbasyon

    tam keremlik bir konu :D necro 31 akar:D
  6. BurningHeart

    BurningHeart Well-Known Member

    Cevap: Mastürbasyon

    Çok Fazla Kalori Kaybettirdiğinden Az Yapılması Gereken Eylem ... Çoğu Kişi Eliyle Cima Eder ... Ama Farklı Farklı Yöntemleride Vardır
  7. H£L¥uM

    H£L¥uM New Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: Mastürbasyon

    Günde 1 Kere Mastürvasyon Ile Formda Kal Sloganımız Bu
  8. HiimOki

    HiimOki <marquee><font color="green"><b>Death greets me wa Emektar

    Cevap: Mastürbasyon

    Mastırvasyon diyenler de var... :D
  9. EphiNoiA

    EphiNoiA New Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: Mastürbasyon


    :eek:::eek:::eek:::icon_eek::icon_eek:
  10. Fresky

    Fresky New Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: Mastürbasyon

    tere yağ , yağ , sabun, şampuan,arap sabunu ws.ws gider :D
  11. Rig

    Rig Administrator Yönetici Administrator

    Cevap: Mastürbasyon

    tereyağ :haha:
  12. H£L¥uM

    H£L¥uM New Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: Mastürbasyon

    Salya :D :haha: :haha: ARko

    Yüzyılımızın başında dünyanın en önde gelen cinsel bilimcisi olan Havelock ELLIS’in yaşamı boyunca erken boşalma sorunundan kurtulamadığını bilirsek, tedavinin ne denli anlamlı bir süreç olduğunu da görebiliriz.

    Erkeklerin boşalmayı kontrol etmeleri tıpkı bisiklete binmek gibidir, öğrenene kadar sıkıntı çekerler ama bir kez öğrendiler mi bir daha unutmazlar
    Sonu belirsiz ve zaman sınırlaması olmayan bir cinsel aktiviteye erkekler yönlendirilmelidir. Böylece çiftler arasındaki yakınlık en yüksek düzeye çıkar ve bu yakınlık süreklilik kazanır. Örneğin buz pateniyle dans ederken, buz pistini sınırlayan hiçbir başlangıç ve varılacak son nokta veya bir işaret yoktur. Çiftler özgürce dans ederler. Önemli olan o anı yaşamaktır. Cinsellikte de önemli olan son noktayı düşünmeden telaşsız bir şekilde şimdiye ve duygularımıza yoğunlaşmaktır. Ayrıca yoğunlaşırken bedenimizin serbestçe hareket etmesine olanak tanırsak, cinsellik doğal bir şekilde gerçekleşir. Aksi taktirde “nasıl cinsel birleşme olmalıdır” kavramını tanımlayan toplumun genelinde kabul görmüş cinsel mitlere uygun bir şekilde hareket edersek, ani bir boşalma kaçınılmaz olacaktır. Boşalma bir ateşleme mekanizmasıdır. Ateşleme başladığı zaman hiç kimse hiçbir onu durduramaz, bastıramaz, geciktiremez, denetim altında tutamaz. Yapılması gereken şey, ateşlenme noktasına gelmeden sistemi yavaşlatmak, durdurmak veya kontrol altına almaktır. Bu nedenle erken boşalmanın tedavisinde boşalma süresini uzatmak değil, kişiyi telaşsız bir birleşmenin getireceği sonsuz yakınlık duygusuna ulaştırmak, zamansız bir şekilde cinsel birleşme becerisini ve kalıcı olarak boşalma refleksi üzerinde istemli denetim sağlamayı öğretmek esas olmalıdır. Erkeğin ne kadar sürede boşaldığından çok, boşalmanın istendiği zamanda olması için; düşük uyarım ve heyecan düzeyinde cinsel aktiviteye devam edilmeli, aşırı heyecanlanıldığında sakinleşene kadar beklenmeli ya da yavaşlamalı ve sakinleştikten sonra yeniden cinsel aktiviteye başlanmalıdır. Bu sayede cinsel heyecanı arttırıp azaltma becerisini kazanıp, istemeden doruğa ulaşılan o noktadan uzak durma öğrenilebilir. Ama bu süreç içinde boşalmayı kontrol etmeyi öğrenirken “sabırsız” olunmamalıdır. Çünkü önemli olan heyecan düzeyi arttığında geri çekilmek gerektiğini anımsamaktır. Erken geri çekilmek, geç kalmış olmaktan her zaman daha iyidir. Boşalmayı kontrol etmeyi değil, boşalmanın istem dışı bir şekilde gerçekleştiği kaçınılmazlık noktasına ulaşmamak için heyecan düzeyimizi kontrol etmeyi öğrenmeliyiz. Bu durum üzerinde şelale bulunan bir ırmakta kayıkta kürek çeken bir kişiye benzetilebilir. Tecrübeli kayıkçı ırmağın durgun sularında kalır, şelaleye fazla yaklaşmaz. Tecrübesiz kayıkçı şelaleye fazla yaklaşırsa kayığın üzerindeki kontrolünü tamamıyla yitirebilir. Eğer kayıkçı şelaleyi aşmayı amaçlamıyorsa yani henüz boşalıp orgazm olmak istemiyorsa, deneyimleri ona, ırmağın durgun sularında kalmayı yani heyecan seviyesini kontrol etmeyi öğretecektir. Bu yöntemin, heyecan seviyesini kontrol etme yeteneğini ortaya çıkarıp geliştirebilmek için cinsel aktivitenin yeterince uzatılmasına olanak tanır.

    Tedavide;

    -sebebin açığa çıkarılması,
    -endişelerin giderilmesi,
    -sık cinsel ilişkide bulunarak cinsel gerilimin azaltılması,
    -cinsel birliktelikte birden fazla ilişki sayısı,
    -ilişki öncesi mastürbasyon yapılması,
    -erkeklerin boşalma olmaksızın en az bir saat süreyle sevişmeye motive edildiği carezza yöntemi,
    -cinsel ilişki sırasında prezervatif kullanılması,
    -soluk almanın kontrol edilmesi esasına dayanan pranayama tekniği,
    -lokal anestezikli kremlerin penis başına sürülmesi bazen işe yarayabilir.
    -sebebin açığa çıkarılması,
    -endişelerin giderilmesi,
    -sık cinsel ilişkide bulunarak cinsel gerilimin azaltılması,
    -cinsel birliktelikte birden fazla ilişki sayısı,
    -ilişki öncesi mastürbasyon yapılması,
    -erkeklerin boşalma olmaksızın en az bir saat süreyle sevişmeye motive edildiği carezza yöntemi,
    -cinsel ilişki sırasında prezervatif kullanılması,
    -soluk almanın kontrol edilmesi esasına dayanan pranayama tekniği,
    -lokal anestezikli kremlerin penis başına sürülmesi bazen işe yarayabilir.
    BOŞALMAYI GECİKTİREN CİNSEL POZİSYONLARI KULLANMA

    Cinsel birleşme anında erkeğin pozisyonunun boşalma üzerine etkisi vardır. Bu yüzden bazı pozisyonlarda boşalma daha hızlı olmaktadır. Erkeğin üstte olduğu klasik cinsel birleşme pozisyonu (misyoner pozisyonu) boşalmanın geciktirilmesi için elverişli bir pozisyon değildir. Erkeğin daha rahat olduğu, kolay gevşeyebildiği ve efor harcamadığı kadını kucağına aldığı veya sırt üstü yerde yattığı pozisyonda erkek boşalmasını daha rahat kontrol edebilir. Ayrıca bu pozisyonlarda kadınlar daha hızlı ve rahat orgazma ulaşabilirler.
    Son düzenleme: 7 Ekim 2009
  13. HighQuaLiTy

    HighQuaLiTy The End

    Cevap: Mastürbasyon

    Kayganlaştırıcı şeyler boşalmayı hızlandırır (salya :D vs.) :D Ama elinde sonunda kayacak :D
    Konu Çok Hoş İç Açıcı :D
  14. ChokeLLa <3

    ChokeLLa <3 Cüceyim ben cüceyim ...

    Cevap: Mastürbasyon

    :haha: Süpersin :haha:
  15. bulsobuls

    bulsobuls Member

    Cevap: Mastürbasyon

    Ben günde 11 kere yapanı tanıyorum xD Zaa:D
  16. asdemre10

    asdemre10 Well-Known Member

    Cevap: Mastürbasyon

    Zevkde gelen son nokta ama, daha iyileride varmış :D
  17. YouReadyBaby

    YouReadyBaby Member

    Cevap: Mastürbasyon

    Zaaaa bu gün çok güldüm yav . ALLAH sizide güldürsn :):):D
  18. qaRx

    qaRx Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: Mastürbasyon

    Katılıyorum.
  19. BILAL

    BILAL <b><hr><marquee behavior="alternate"><marquee widt

    Cevap: Mastürbasyon

    31 yüzünden ölen kişi çok, bir arkadaşım var 31 çekmekten kilo alamıyor.. Yani zararlı bişey ama gerektiği yerde yapılmalı tabiki.. Bunu yapmayanlar genelde ayda bir yatağı batırırlar.. Bana hiç nasip olmadı o olay iğrençtir heralde ıyy :D:D
  20. Necro

    Necro Well-Known Member

    Cevap: Mastürbasyon

    ben bunun sayesinde kilo verıorum hö