1. İyi bayramlar!

TCK 20. Madde ile 5651 Sayılı Kanun'un 4. maddesinin 2. fıkrasına göre Ko-Cüce Server Tanıtım forumumuzdaki mesajlardan dolayı doğacak tüm sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Tüm hukuksal şikayetler için buradan bizimle iletişime geçmeniz halinde en geç 1 hafta içinde gerekli işlem yapılıp tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.

Mastürbasyon

Konusu 'KLMN' forumundadır ve H£L¥uM tarafından 7 Ekim 2009 başlatılmıştır.

  1. StabWound

    StabWound hebele hübele

    Cevap: Mastürbasyon

    Ne sapık insanlarsanız :D
  2. YouReadyBaby

    YouReadyBaby Member

    Cevap: Mastürbasyon

    Ben 2 hafta yapmamıstm.Ve rüyamda ilişkiye girdm ve o zevki aldım :DSonra boşalınca uyandım bi baktm yapış yapış altım :)
  3. Sex7

    Sex7 Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: Mastürbasyon

    Masturbasyon Kilo mu Verdirio höhö Ondan Kilo Almıom Demekki :D:D:D
  4. CryFellAnqeL

    CryFellAnqeL New Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: Mastürbasyon

    31 akar :D
  5. rapslow32

    rapslow32 AssassiN's CreeD

    Cevap: Mastürbasyon

    Abaza Cüceler:)
  6. Mario

    Mario New Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: Mastürbasyon

    Tövbe Tövbe...
    Konu güzelmiş...
  7. Alpereks

    Alpereks Well-Known Member Emektar

    Cevap: Mastürbasyon

    çavuşu tokatlamak*
  8. TrayhopeR

    TrayhopeR www.trayhoper.net

    Cevap: Mastürbasyon

    KO dilinde ;

    Penis of <selfname> e upgrade yapmak :D

    KO dilinde ;

    Penis of <selfname> e upgrade yapmak :D
    Son düzenleme: 15 Ekim 2009
  9. GuMuS

    GuMuS Member

    Cevap: Mastürbasyon

    Egerki sabun şampuan vb. kayganlaştırıcı kullanırsanızda trina ile basmış olursunuz çunkü daha rahat upgrade olur
    Eger iteminiz( Penis Of <Selfname>) yanar ise Haydar Dümene TİCKET atıp bilgi alabilirsiniz..
  10. :DuMaN:

    :DuMaN: Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: Mastürbasyon

    Zuhah koptum la:D

    spor salonuna boşuna para veriyom o zaman bundan sonra spor günde 4 saat spor yapıyosam mastürbasyona harcıcam o saatleri hem evde hemde fazla kalori :D
    Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ekim 2009
  11. Necro

    Necro Well-Known Member

    Cevap: Mastürbasyon

    bu iyidi :D :haha:
  12. Shady_Wen0M

    Shady_Wen0M Member

    Cevap: Mastürbasyon

    italyan 31 i akar :D
  13. ScαLd

    ScαLd Member

    Cevap: Mastürbasyon

    forumun en çok ilgi gören sözlük kısmı heralde:D
  14. asdemre10

    asdemre10 Well-Known Member

    Cevap: Mastürbasyon

    Ne bekliyordun :D:D

  15. TheMYA

    TheMYA ♥Rul3n1s√♥Usta Player;)

    Cevap: Mastürbasyon

    Çok çeşitli yolları vardır sokcak delik ararsın :D
  16. anfidya

    anfidya Member

    Cevap: Mastürbasyon

    xD +++++ Hönk :sakalli:
  17. 1TurkK

    1TurkK Emektar Üye Emektar

    Cevap: Mastürbasyon

    Bizim forumda nekadar abaza varmışta haberimiz yokmuş. Bunların çoğuda yetkili kişiler. :D (Kerem üstüne alınma senin yerin ayrı sen yılın abazasısın)
  18. lossess

    lossess Active Member

    Cevap: Mastürbasyon

    tere ve yağ nimettir.
  19. NeverEndless

    NeverEndless Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: Mastürbasyon

    bazılarımız dana eti kuş başı gibi yumuşak etler üzerinde denemeler yapmış olabilirler çünki sokucak değdirecek bir şey arıyorsunuz bu arada sabun yanma yapıyor :D