1. İyi bayramlar!

TCK 20. Madde ile 5651 Sayılı Kanun'un 4. maddesinin 2. fıkrasına göre Ko-Cüce Server Tanıtım forumumuzdaki mesajlardan dolayı doğacak tüm sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Tüm hukuksal şikayetler için buradan bizimle iletişime geçmeniz halinde en geç 1 hafta içinde gerekli işlem yapılıp tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.

Matrix1536

Konusu 'KLMN' forumundadır ve HiimOki tarafından 25 Ağustos 2009 başlatılmıştır.

  1. HiimOki

    HiimOki <marquee><font color="green"><b>Death greets me wa Emektar

    Halen ÖSS sonucunu öğrenemediğim aga... :haha:
  2. mjsamet

    mjsamet <b><font color="red" >Cüce no : 2 of 7</font></b> Emektar

    Cevap: Matrix1536

    Alperim, hemşerim, yoldaşım:D, arkadaşım.
    Alper gibisi yok.
    Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ağustos 2009
  3. ExcalibuR

    ExcalibuR <b>CücestratoR</b> Emektar

    Cevap: Matrix1536

    En Baş Agadır. Bildiğim Kadarısı İle Forumda Advocate'den Sonra Bu İşle Uğraşan En Eski İnsandır. Başarılarının Devamını Diliyorum hö

    Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ağustos 2009
  4. bigahega

    bigahega Administrator Yönetici Administrator

    Cevap: Matrix1536

    Komşum, canı sıkılınca kol, bilek gibi yerlerini kıran bi kişi Hönk
  5. 1TurkK

    1TurkK Emektar Üye Emektar

    Cevap: Matrix1536

    Msnde konuşurken her şeyin sonunda hoş, saçma gibi yorumlar yapan aga hö

    Şaka bi tarafa çok iyi bir insan, bilgili, zeki, çevik, csci herkesin sahip olması gereken bir arkadaş. Ne sorunum varsa çekinmeden söyleyebileceğim sayılı kişiler arasındaki bir agadır. Bazen kafasını çok şişiririm bu yüzden kesinlikle bana gıcık olan kardeşlerimden birisidir :haha:
  6. Alpereks

    Alpereks Well-Known Member Emektar

    Cevap: Matrix1536

    Aslında artist olmasa iyi biri ama biraz havalanmış :eek:
    Son düzenleme: 26 Ağustos 2009
  7. Necro

    Necro Well-Known Member

    Cevap: Matrix1536

    Rapci aga sansar pit10 rulz hö
  8. WayTooBaD

    WayTooBaD <b><hr>Guitarist Mode: <font color="red">ON</font> Emektar

    Cevap: Matrix1536

    Ceseciii Aga'iyi agadır :D
  9. BurningHeart

    BurningHeart Well-Known Member

    Cevap: Matrix1536

    Kendisini İlk 3 veya 4 sene önce üzerindeki turkish rap t-shirt üyle zeus ko forumunda gördüğüm o zamandan beri sempatimi kazanan Kişi ...
  10. THλLES

    THλLES Well-Known Member

    Cevap: Matrix1536

    Prosedürlerde mutlaka;

    "Maktiris1536 tarafından eylenmiştir"
    "Buraya işemek yasaktır"

    gibi ibareler ekleyen Ko-Cuce Root Admini :p
  11. JrS

    JrS Active Member Emektar

    Cevap: Matrix1536

    Ergenekonun Baş Agası :O
  12. SaX0

    SaX0 <b><hr><font color="orange"> Natural Born Aga </fo

    Cevap: Matrix1536

    kanimca bi sehir elektrigi yemelidir hö kolunu bacagini kirar yillardir msnde gormedim ben bu agayi hö
    Son düzenleyen: Moderatör: 8 Aralık 2009
  13. TheMYA

    TheMYA ♥Rul3n1s√♥Usta Player;)

    Cevap: Matrix1536

    Yıllardır msn de görmedin mi :D?
  14. StabWound

    StabWound hebele hübele

    Cevap: Matrix1536

    Herşeyin başı aga :eek:: Birşey olacaksa , birşey yapılacaksa , birşey rica edilecekse Matrix1536'ya ulaşırsınız mantıklıysa ve Matrix'in iyi yanına gelirse onay verir herkez onaylamış olur :eek::
  15. Rig

    Rig Administrator Yönetici Administrator

    Cevap: Matrix1536

    heryerde söylenmez bunlar kasım :haha:
    BurningHeart bunu beğendi.
  16. qaRx

    qaRx Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: Matrix1536

    Öss Si Bitmiştir Sanırım hö
  17. EphiNoiA

    EphiNoiA New Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: Matrix1536

    Çok Mantıklı Düşünen Sevdiğim bir AGA'Dır..hö
  18. Timati

    Timati New Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: Matrix1536

    Buda Bizden desene Kasım :eek:: o bir Bursa' lı varmı ötesi :eek::
  19. Myst

    Myst Ko1299.Com

    Cevap: Matrix1536

    sanırım yanlış biliyorsun
  20. TheNeroStyle

    TheNeroStyle New Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: Matrix1536

    Beni keylogger yüzünden banlayan ve açmayan aga hö