1. İyi bayramlar!

TCK 20. Madde ile 5651 Sayılı Kanun'un 4. maddesinin 2. fıkrasına göre Ko-Cüce Server Tanıtım forumumuzdaki mesajlardan dolayı doğacak tüm sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Tüm hukuksal şikayetler için buradan bizimle iletişime geçmeniz halinde en geç 1 hafta içinde gerekli işlem yapılıp tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.

Myst

Konusu 'KLMN' forumundadır ve Shady_Wen0M tarafından 25 Ocak 2010 başlatılmıştır.

  1. Shady_Wen0M

    Shady_Wen0M Member

    Tatminatör Agadır,Afkdir Genellikle,Biraz Abazadır,Pipisi Ufaktır Onun Haricinde Çalışkan Bir Kardeşimizdir :)
  2. BILAL

    BILAL <b><hr><marquee behavior="alternate"><marquee widt

    Cevap: Myst

    önemli olan boy değil işlevi :) işlevide sağlam sanırım :)
  3. TheNeroStyle

    TheNeroStyle New Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: Myst

    nerden biliyon koyu bilal sana girdimi yoksa :eek::

    Forumda ilk gördüğümde torpille cüce oldugunu sandıgım, baya bir arkasından saydıgım sonrada özür diledigim bir aga hö
  4. Levni

    Levni <b><font color="red"><marquee>Sabrı öğütler zaman Emektar

    Cevap: Myst

    Kendisi ile tanışma fırsatımız olmasa da ko-cuce.net'e emek veren ve çabalayan yönetici agalarımızdandır.

    Kendisini tebrik ederim :)
  5. OrcMad

    OrcMad Drummerefe

    Cevap: Myst

    Genellikle afkdir.ve ben bişey sordugumda cevap alamadığımda küsmüyüz diye sorarım oda bakar :E

    Başım Sıkınca yardım Aldıgım Agadir.

    SQL Konusunda Üstüne Tanımam.Çünkü O Gökhan ağadır :E
  6. Manyasle

    Manyasle New Member

    Cevap: Myst

    Kendisi Askere gittikten sonra birdaha hiç bir serverdan tad alamadığım hayatımda ko oynarkn en çok zevk aldığım serverin sahibidir FrienzKO-Mythko ( Nick. BursaspoR ve OldTime )
  7. Myth

    Myth Member Emektar

    Cevap: Myst

    bütün trko Dblerinde adı geçen Aga :eek::
    Son düzenleme: 25 Aralık 2010
  8. trgino

    trgino www.trgino.com

    Cevap: Myst

    Minik Y.... Spastik Tombalak
  9. Rig

    Rig Administrator Yönetici Administrator

    Cevap: Myst

    Forumdaki tek idolüm (Aklına geleni hiç düşünmeden ortaya söyleyen , milleti diliyle dövmeyi seven ) şahıslardan.Bigünde bi sebepten dolayı ters düşelim kavga edelim diye çok bekledim ama o fırsat geçmedi hala elime :G