1. Tanıtımla ilgili çok önemli duyuru: Link

  2. Reklamlarla ilgili çok önemli duyuru: Link

NEW ► HOMEKO ◄ KarmenEmpire.Net !! USKO MARADON !! LEVEL ORTA İTEM ORTA

Konusu 'Server Tanıtımı' forumundadır ve üff159 tarafından 15 Temmuz 2013 başlatılmıştır.

  1. üff159

    üff159 New Member

    [​IMG]








    (K.E) HomeKo Server DB SIFIR ! USKO MARADON USKO CZ .!








    KarmenEmpire.net














    60 Level ' e Kadar Kolay Sonrasında 60 Levelden Sonra 70 E kadar Orta 70 'den Sonra Az Bir Seviyede Zorlasır LEvel Kasma Paramun ' Brahman ve Harpy Revean Harpy Dir ...





    SERVER İP = KarmenEmpire.Net
    SERVER İP = KarmenEmpire.Net
    SERVER İP = KarmenEmpire.Net
    SERVER İP = KarmenEmpire.Net




    ###### Server Genel Özellikleri ######


    # 7 / 24 Online .
    # LV Orta , İtem Ortadır .
    # Leader Point Her AY Gunleri Sıfırlanır .
    # Server Uzun Ömürlü Ve Kalıcıdır .
    # İtemler +8'e Kadar Basılmaktadır . +9 ve +10 Kapalıdır .
    # 7/24 Online Gm-Admin Desteği Vardır .
    # Dupe , SH , WH , Tbl Fix .
    # CZ Arkasında Bifrost yaratıkları bulunmaktadır.


    [​IMG]


    TÜM DROP LİSTESİ KO PANELDE MEVCUTTUR


    ###### BİFROST YARATIK DROPLARI ######
    [​IMG]
    BİFROST YARATIK DROPLARI HP DEF-ATACKLARI ESİTLENMİŞTİR.


    Ego<-------->Uniq Silah
    Glutton<-------->Uniq Silah
    Wratch<-------->Uniq Silah
    Sloth<-------->Uniq Küpe
    Lust<-------->Uniq Yüzük
    Envy<-------->Uniq Belt
    Greed<-------->Uniq Kolye



    ###### UPGRADE ORANLARI ######
    [​IMG]
    +1 > +2 = %100
    +2 > +3 = %100
    +3 > +4 = %100
    +4 > +5 = %100
    +5 > +6 = %70
    +6 > +7 = %50
    +7 > +8 = %15
    +8 > +9 = %0
    +9 > +10 = %0



    ###### TAKI UPGRADE ORANLARI ######
    [​IMG]
    +1 > +2 = %0
    +2 > +3 = %0
    +3 > +4 = %0
    +4 > +5 = %0



    ###### SERVERIN VE DATABASENİN GENEL ÖZELLİKLERİ ######


    *Türkçe Karakter Engel Vardır, Giriş Yaparken Actıgınız ID'ye Dikkat Ediniz.
    *Serverda Edit gibi bir durum sözkonusu olamaz
    *Belirttigimiz gibi sizlerin adil bir oyun cercevesinde mutlu olmanızdır.
    *Database ozel olarak editlenmis olup, hic bir sekilde bug icermemektedir.
    *Tum Karakterler Esit olup butun skiller sorunsuz sekilde Calısmaktadır.
    *USKO EFFECT ETKİNDİR.
    *GameMaster Ekibimiz 7/24 onlinedirler.
    *Server oto kayittir
    *Panelden üyelik alımı tercih edilir
    *Türkçe Karakter düpe Fix
    *Databasede Gereksiz Hiç Bir Table ve Prosedür Yoktur.
    *Karakter Açıldığı Gibi Üzerinde Itemlerle Doğar.
    *Classlar Eşittir. Hiçbir Classın, diğer classa üstünliğü yoktur.
    *100 Kareli, 100 Karesiz Sembol,
    *STAT-SKILL Sıfırlama Sorunsuz.
    *Lunar War Sorunsuz.
    *HOMEKO DB'nin Mükemmel Editlenmiş Bir DB'sidir.







    Serverden Kareler ​





    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]




    Lütfen Yorumlarınızı Bekliyoruz














  2. annim33

    annim33 New Member

    Cevap: NEW ► HOMEKO ◄ KarmenEmpire.Net !! USKO MARADON !! LEVEL ORTA İTEM ORTA

    qwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwd:^^:qwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwd
  3. üff159

    üff159 New Member

    Cevap: NEW ► HOMEKO ◄ KarmenEmpire.Net !! USKO MARADON !! LEVEL ORTA İTEM ORTA

    dssssssssssssssss:a:sssssss:a:ssssssss:a:ssssssssssssssss
  4. annim33

    annim33 New Member

    Cevap: NEW ► HOMEKO ◄ KarmenEmpire.Net !! USKO MARADON !! LEVEL ORTA İTEM ORTA

    dddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd:V:dddddddd:V:dddddddddddddddddddddddddd
  5. üff159

    üff159 New Member

    Cevap: NEW ► HOMEKO ◄ KarmenEmpire.Net !! USKO MARADON !! LEVEL ORTA İTEM ORTA

    yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:V:yyyyyyy:V:yyyyyyyyyyyyyy
  6. annim33

    annim33 New Member

    Cevap: NEW ► HOMEKO ◄ KarmenEmpire.Net !! USKO MARADON !! LEVEL ORTA İTEM ORTA

    yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:V:yyyyyyyy:V:yyyyyyyyyyyy:V:yyyyyyyyyyyyy
  7. üff159

    üff159 New Member

    Cevap: NEW ► HOMEKO ◄ KarmenEmpire.Net !! USKO MARADON !! LEVEL ORTA İTEM ORTA

    fffffffffffffffffffffffffffffffffffff:rock:ffffffffffffffffffffffffffffff
  8. annim33

    annim33 New Member

    Cevap: NEW ► HOMEKO ◄ KarmenEmpire.Net !! USKO MARADON !! LEVEL ORTA İTEM ORTA

    qwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwf:^^:qwfqwfqwfqwfqwfqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwf
  9. üff159

    üff159 New Member

    Cevap: NEW ► HOMEKO ◄ KarmenEmpire.Net !! USKO MARADON !! LEVEL ORTA İTEM ORTA

    qwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwf:V:qwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwf
  10. annim33

    annim33 New Member

    Cevap: NEW ► HOMEKO ◄ KarmenEmpire.Net !! USKO MARADON !! LEVEL ORTA İTEM ORTA

    qwdfqwfqwfqwfdf@:mad:dqw2111111111111111111111qwqwqwqwqwqwqwqwqwqwqwqwqwqwqwqwqwqwqwqwqwqwqwqw
  11. üff159

    üff159 New Member

    Cevap: NEW ► HOMEKO ◄ KarmenEmpire.Net !! USKO MARADON !! LEVEL ORTA İTEM ORTA

    wd1111111111111111111111111111111:V:111111111111111111111111111111111111111
  12. annim33

    annim33 New Member

    Cevap: NEW ► HOMEKO ◄ KarmenEmpire.Net !! USKO MARADON !! LEVEL ORTA İTEM ORTA

    qwdwdwdwdwdwdwdwdwdwdwdwdwdwdwdwdwd@:mad:wdwdwdwdwdwdwdwdwdwdwdwdwdwdwdwdwdwdwdwdwdwdwdwdwdwdwdwdwdwdwdwdwdwdwdwdwdwdwdwdwdwdwdwdwdwdwdwdwdwdwdwdwdwdwdwdwdwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwd
  13. üff159

    üff159 New Member

    Cevap: NEW ► HOMEKO ◄ KarmenEmpire.Net !! USKO MARADON !! LEVEL ORTA İTEM ORTA

    fwqqqq:V:qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq
  14. annim33

    annim33 New Member

    Cevap: NEW ► HOMEKO ◄ KarmenEmpire.Net !! USKO MARADON !! LEVEL ORTA İTEM ORTA

    fqwqwqwqwqwqwqwqw:V:qwqwqwqwqwqwqwqwqwqwqwqwqwqwqwqwqwqwqwqwqwqwqwqwqwqwqwqwqwqwqwqwqwqwqwqwqwqwqwqwqwqwqwqwqwqwqwqwqwqwqwqw
  15. üff159

    üff159 New Member

    Cevap: NEW ► HOMEKO ◄ KarmenEmpire.Net !! USKO MARADON !! LEVEL ORTA İTEM ORTA

    asdddddddddddddddddd:V:dddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd
  16. annim33

    annim33 New Member

    Cevap: NEW ► HOMEKO ◄ KarmenEmpire.Net !! USKO MARADON !! LEVEL ORTA İTEM ORTA

    qwffffffffffffff:-:ffffffffffffffffffffffffffffffffffff
  17. üff159

    üff159 New Member

    Cevap: NEW ► HOMEKO ◄ KarmenEmpire.Net !! USKO MARADON !! LEVEL ORTA İTEM ORTA

    dqwwwwwww:V:wwwww:V:wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
  18. annim33

    annim33 New Member

    Cevap: NEW ► HOMEKO ◄ KarmenEmpire.Net !! USKO MARADON !! LEVEL ORTA İTEM ORTA

    fqwqwqwqwqwqwqwqwqwqwqwqw:V:qwqwqwqwqwqwqwqwqwqwqwqwqwqwqwqwqwqwqwqwqwqwqwqwqwqwqwqwqwqwqwqwqwqwqwqwqwqwqwqw
  19. üff159

    üff159 New Member

    Cevap: NEW ► HOMEKO ◄ KarmenEmpire.Net !! USKO MARADON !! LEVEL ORTA İTEM ORTA

    qwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwf:^^:qwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwf
  20. annim33

    annim33 New Member

    Cevap: NEW ► HOMEKO ◄ KarmenEmpire.Net !! USKO MARADON !! LEVEL ORTA İTEM ORTA

    1wd1wd1wd1wd1wd1wd1wd1wd1wd1wd1wd1wd1wd1wd:^^:wdwdwdwdwdwdwdwdwdwdwdwdwdwdwdwdwdwdwdwdwdwdwdwdwdwdwdwd

Sayfayı Paylaş