1. Tanıtımla ilgili çok önemli duyuru: Link

  2. Reklamlarla ilgili çok önemli duyuru: Link

█ NPLER SIFIR !█ MAGE OKCU SERVER █ JURAİD / 1VS1 / BDW █ +250 ONLİNE█ TEAMLAR BRDA-q

Konusu 'Server Tanıtımı' forumundadır ve annim33 tarafından 17 Mart 2013 başlatılmıştır.

  1. annim33

    annim33 New Member


    NEW USKO CZ EKLENDİ !!




    NPLER SIFIR !!




    SERVER İP = PKWORLD.NET

    SERVER İP = PKWORLD.NET




    SERVER İP = PKWORLD.NET




    SERVER İP = PKWORLD.NET




    SERVER İP = PKWORLD.NET









    MOVİE




    [video=youtube;igNVjv5ZPTs]http://www.youtube.com/watch?v=igNVjv5ZPTs[/video]




    WEB SİTEMİZ : http://pkworld.net


    İP : pkworld.net




    İP2 : 37.220.13.237





    Facebook Sayfamız İçin Tıkla ! [​IMG]





    [​IMG]

    [​IMG]




    -- PANELDEN IRK DEĞİŞİMİ ÜCRETSİZ


    -- NCS ŞEKİLLİ NİCK BEDAVA !!




    [​IMG]




    [​IMG]







    [Server]
    IP0=
    pkworld.net
    [Version]=1299
    Files=1299



    [​IMG]




    Database Özel Editlendi Skiller - Npcler - SavaslarSorunsuz !

    Okcu Fast Arrow 78 'den / Mage 80Blink'e Kadar AKTİF !


    Servere '' K '' Symbolü GeLdi


    - FuLL İtem +10 +5 PK'ya Hazır Şekilde Başlarsınız.

    - Damageler Max Seviyede Olup, Zevkli Bir OKCU-MAGE Serverdir.

    - Her Zonede Adam Kesince Gelen Np 25.000, Ölünce 5.000 'dir .

    - Server'da Clan Kur 10 Dak Sonra Relog At G1 !

    - Panelden Ücretsiz Irk Nick Jop Değiştirme !

    - Panel'de Canlı Destek İle Anında İstek&Şikayet Yapabilrisiniz.

    - Edit Satışımız Asla Olmucaktır !

    - Destek Satışımız Yoktur Uzun Bir Süre'de Olmucaktır !

    - Server Vip Sunucudur ! Kapanması Söz Konusu Degildir !

    - 7*24 Online Gm !

    - Farkımızın Farkındayız Emin Ol Bu Server Begeniceksiniz !

    - Atroos 70 K Np ! Riote 25 K Np Geliyor..

    - BDW ÖDÜL : 500 K Np !

    - HERGÜN SAAT : 13.00 ! Server Res Atılıcaktır ! Sadece Sağ Taraftar..

    [SIZE=3]- Her Ayın 1inde : Saat 13.00 Sağ Sol Np Sıfırlanıcaktır..[/SIZE]





    -------------------------------------------------------


    [​IMG]

    DUYURU : DesTek Satış YOK ! + Tüm Buglar FİX !




    NPLER SIFIR KAÇIRMA !


    + DraGoN BoŞTa !!! 7/24 KESİNTİSİZ PK


    -------------------------------------------------------

    Yepyeni Özellikler ! Mage-Okcu'da Tekrar Devrim Olucak !

    [B][B][B][COLOR=#000000][FONT=verdana][SIZE=4][SIZE=4]




    [/SIZE][/SIZE][/FONT][/COLOR][/B][/B][/B]
    [​IMG]





    [B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][SIZE=4][COLOR=#ff0000][FONT=verdana]»[/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=verdana] Okcular 6 K[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B]
    [B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][SIZE=4][COLOR=#ff0000][FONT=verdana]»[/FONT][/COLOR][COLOR=#0000ff][FONT=verdana]Mageler Stafla 5 K[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B]
    [B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][SIZE=4][COLOR=#ff0000][FONT=verdana]»[/FONT][/COLOR][COLOR=#008000][FONT=verdana]Novayla 8 K Girmektedir[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B]
    [B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][SIZE=4][COLOR=#ff0000][FONT=verdana]»[/FONT][/COLOR][COLOR=#800080][FONT=verdana]Warrior seri seri 4-6 k Girer
    [/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B]

    -------------------------------------------------------





    [​IMG]




    [​IMG]




    [​IMG]




    [​IMG]

    [​IMG]


    [​IMG]



    Kalitenin Adresi



    İP:
    PKWORLD.NET



  2. annim33

    annim33 New Member

    Cevap: █ NPLER SIFIR !█ MAGE OKCU SERVER █ JURAİD / 1VS1 / BDW █ +250 ONLİNE█ TEAMLAR

    wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww:-:wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
  3. annim33

    annim33 New Member

    Cevap: █ NPLER SIFIR !█ MAGE OKCU SERVER █ JURAİD / 1VS1 / BDW █ +250 ONLİNE█ TEAMLAR

    qwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwf:-:qwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwfqwf
  4. annim33

    annim33 New Member

    Cevap: █ NPLER SIFIR !█ MAGE OKCU SERVER █ JURAİD / 1VS1 / BDW █ +250 ONLİNE█ TEAMLAR

    qwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwd:-:
  5. annim33

    annim33 New Member

    Cevap: █ NPLER SIFIR !█ MAGE OKCU SERVER █ JURAİD / 1VS1 / BDW █ +250 ONLİNE█ TEAMLAR

    5656565656565656565656565656:-:56565656565656565656565656565656565656565656565656565656565656
  6. annim33

    annim33 New Member

    Cevap: █ NPLER SIFIR !█ MAGE OKCU SERVER █ JURAİD / 1VS1 / BDW █ +250 ONLİNE█ TEAMLAR

    wefefefefefefefefefefef:-:efefefefefefefefefefefefefefefefefefefefefefefefef
  7. annim33

    annim33 New Member

    Cevap: █ NPLER SIFIR !█ MAGE OKCU SERVER █ JURAİD / 1VS1 / BDW █ +250 ONLİNE█ TEAMLAR

    56565656565656565656565656565656:-:5656565656565656565656565656565656565656565656565656565656
  8. annim33

    annim33 New Member

    Cevap: █ NPLER SIFIR !█ MAGE OKCU SERVER █ JURAİD / 1VS1 / BDW █ +250 ONLİNE█ TEAMLAR

    ewfffffffffffffff:-:fffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
  9. annim33

    annim33 New Member

    Cevap: █ NPLER SIFIR !█ MAGE OKCU SERVER █ JURAİD / 1VS1 / BDW █ +250 ONLİNE█ TEAMLAR

    45555555:-:555555555555555555555555555555555555555555555555555
  10. annim33

    annim33 New Member

    Cevap: █ NPLER SIFIR !█ MAGE OKCU SERVER █ JURAİD / 1VS1 / BDW █ +250 ONLİNE█ TEAMLAR

    fewwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww:-:wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
  11. annim33

    annim33 New Member

    Cevap: █ NPLER SIFIR !█ MAGE OKCU SERVER █ JURAİD / 1VS1 / BDW █ +250 ONLİNE█ TEAMLAR

    qwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwd:-:qwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqqwffffffffffqwwwwwwwww:-:wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwfbrkfwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwd
  12. annim33

    annim33 New Member

    Cevap: █ NPLER SIFIR !█ MAGE OKCU SERVER █ JURAİD / 1VS1 / BDW █ +250 ONLİNE█ TEAMLAR

    qwddddddddddddddddddddddddddddddddd:-:dddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd
  13. annim33

    annim33 New Member

    Cevap: █ NPLER SIFIR !█ MAGE OKCU SERVER █ JURAİD / 1VS1 / BDW █ +250 ONLİNE█ TEAMLAR

    qwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwd:sakalli:qwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdwd
  14. annim33

    annim33 New Member

    Cevap: █ NPLER SIFIR !█ MAGE OKCU SERVER █ JURAİD / 1VS1 / BDW █ +250 ONLİNE█ TEAMLAR

    qwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwd:sakalli:qwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwd
  15. annim33

    annim33 New Member

    Cevap: █ NPLER SIFIR !█ MAGE OKCU SERVER █ JURAİD / 1VS1 / BDW █ +250 ONLİNE█ TEAMLAR

    qwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwd:-:qwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwd:-:qwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwd
  16. annim33

    annim33 New Member

    Cevap: █ NPLER SIFIR !█ MAGE OKCU SERVER █ JURAİD / 1VS1 / BDW █ +250 ONLİNE█ TEAMLAR

    qwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwd:sakalli:qwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwdqwffffffff:-:fffffffffffffffffffffffffffffffff
  17. annim33

    annim33 New Member

    Cevap: █ NPLER SIFIR !█ MAGE OKCU SERVER █ JURAİD / 1VS1 / BDW █ +250 ONLİNE█ TEAMLAR

    23232323232323232323232323232323232323232323:sakalli:2323232323232323232323232323232323232323232323232323232323232323
  18. annim33

    annim33 New Member

    Cevap: █ NPLER SIFIR !█ MAGE OKCU SERVER █ JURAİD / 1VS1 / BDW █ +250 ONLİNE█ TEAMLAR

    rtrtrtrtrtrtrtrtrtrtrtrtrtrtrtrtrtrtrtrtrtrtrt:V:rtrtrtrtrtrtrtrtrtrtrtrtrtrtrtrtrtrtrtrtrtrtrtrtrtrtrtrtrtrtrtrtrtrtrtrtrtrtrtrtrtrtrt
  19. annim33

    annim33 New Member

    Cevap: █ NPLER SIFIR !█ MAGE OKCU SERVER █ JURAİD / 1VS1 / BDW █ +250 ONLİNE█ TEAMLAR

    ddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd:mad::dddddd:mad::ddddddd:a:ddd
  20. annim33

    annim33 New Member

    Cevap: █ NPLER SIFIR !█ MAGE OKCU SERVER █ JURAİD / 1VS1 / BDW █ +250 ONLİNE█ TEAMLAR

    xxxxxxxxxxxxcccccccccccccc:pff:ccccc:pff:cccccccc

Sayfayı Paylaş