1. Tanıtımla ilgili çok önemli duyuru: Link

  2. Reklamlarla ilgili çok önemli duyuru: Link

OsmanliEmpire.NET [HOMEKO]DEATHMATCH ,RIVAL ,CHAOS STONE 10.07.2013 16:00 DA ONLINE !

Konusu 'Server Tanıtımı' forumundadır ve sezgin12 tarafından 10 Temmuz 2013 başlatılmıştır.

  1. sezgin12

    sezgin12 Active Member

    Sabit ip : OsmanliEmpire.NET


    USKO TARZI İTEM KİLİT SİSTEMİ AKTİF !

    TEK HEDEF BÜTÜN HOMEKO SEVERLARİ BURDA TOPLAMAKTIR (Herkeze Tesekkür Ederim)


    [​IMG]



    Ödüller Süprizdir Her iki Irkın Krallarına Yani Ayın 1.lerine verilir...! Ve Oto notice Geçer...!

    OSMANLİ VADİSİ Empire HOMEKO - Türkiyenin En İyi Homeko Serveri.

    Sabit İp : OsmanliEmpire.NET

    Facebook : [ Osmanli Empire.NET]




    OSMANLİ VADİSİ EMPİRE +1600
    V.İ.P SUNUCU



    1 vs 1 Event Sistemi ;

    [​IMG]




    ## Farkı Bizimle Yaşayın... ##


    ## %100 Düpe Ve Bug Fix & Pathos Glove's Mevcuttur. ##


    ## Lag Ve Dc Sorunu Gibi Olaylar Olmucaktır ##


    IP : OsmanliEmpire.NET


    Boss Event Saatleri Eklenmiştir.

    Genel DataBase Özellikleri

    Cz arkası dropları:
    Defender of the Lord(+5), Flame Ring(+1), Dark Vane(+5), Hanguk Sword(+5), Sherion(+5), Hell Breaker(+5), Lugias(+5), Avedon(+5), String of Skulls(+1), Foverin(+1), Lich Kings Pride(+1), Minotaurs Earring(+1), Lillimes Enticement(+1), Howling Rooster(+1), Smite Hammer(+5), Holy Animor(+5), Dread Shield(+5), Wreath of Erenion(+5), Glacier Erenion(+5), Lightning Erenion(+5), Hell Blood(+5), Garp(+5), Elysium(+5), Scorching Staff(+5), Oasis Staff(+5), Chaotic Staff(+5), Silver bar (+0)


    Border Defance War 1K Np Verir
    Gemi Savasları Aktiftir

    DÜPE %100 FİX
    HİC BİR BUG YOKTUR ÖZEL DBDİR
    K SEMBOL AKTİFTİR
    BDW DEN ÖNCE ALTTAN OTO NOTİCE GECER
    SERİ SC FİX
    Seri "R" Fix
    Warrior 70 Skill Fix
    Sc Silip Basma Fix (1000-1500-2000-3000)
    Her Job Eşittir (Rogue-Mage-Warrior-Priest)


    Armor ve Silah Upgrade :
    +5 e Kadar % 100.
    [+5] > [+6] = %70
    [+6] > [+7] = %40
    [+7] > [+8] = %15
    [+8] > [+9] = %0
    [+9] > [+10] =%0



    Taki Upgrade Orani :
    [+0] > [+1] = %0
    [+1] > [+2] = %10 (Simdilik Kapalıdır)
    [+2] > [+3] = %0


    Usko 83 Skilleri Eklidir
    Mage 75 Fix Çalışmaktadır
    200 KARELI SYMBOL
    200 KARESIZ SYMBOL
    OTO GRADE 1

    Rock KarTopu Arrow Okçular Bowlar Fix
    Savaşlar Fix (Sorunsuz)
    Warder ve Keeper Kesince Notice Geçiyor
    Usko Krallık Seçimleri
    Prize Event Fix
    GM Relog NP 100/100
    Scrollar Sınırsızdır. Başlanğıçta hepsi vardır.
    Pod, Mana Sınırsız 1 Tane Alın Yeterlidir
    Delos Savaşı Haftada 3 kere
    Usko CZ Aktif
    Ronark Momument Eklidir
  2. goerter1907

    goerter1907 Member

    Cevap: OsmanliEmpire.NET [HOMEKO]DEATHMATCH ,RIVAL ,CHAOS STONE 10.07.2013 16:00 DA O

    Hayırlı olsun inşallah burdayız.
  3. TheHeroeS_TR

    TheHeroeS_TR Active Member

    Cevap: OsmanliEmpire.NET [HOMEKO]DEATHMATCH ,RIVAL ,CHAOS STONE 10.07.2013 16:00 DA O

    asdasdasdasd++++++++++++++++++++++
  4. sezgin12

    sezgin12 Active Member

    Cevap: OsmanliEmpire.NET [HOMEKO]DEATHMATCH ,RIVAL ,CHAOS STONE 10.07.2013 16:00 DA O

    23434234+++++++++++++++++++++++++++
  5. TheHeroeS_TR

    TheHeroeS_TR Active Member

    Cevap: OsmanliEmpire.NET [HOMEKO]DEATHMATCH ,RIVAL ,CHAOS STONE 10.07.2013 16:00 DA O

    12312312+3
  6. sezgin12

    sezgin12 Active Member

    Cevap: OsmanliEmpire.NET [HOMEKO]DEATHMATCH ,RIVAL ,CHAOS STONE 10.07.2013 16:00 DA O

    12312312++++++++++++++++++++++

    19 minutes dakika sonra eklenen:

    12312312312++++++++++++++++++++++++
    Son düzenleme: 10 Temmuz 2013
  7. TheHeroeS_TR

    TheHeroeS_TR Active Member

    Cevap: OsmanliEmpire.NET [HOMEKO]DEATHMATCH ,RIVAL ,CHAOS STONE 10.07.2013 16:00 DA O

    12312312+3+++++++++++++++++++
  8. sezgin12

    sezgin12 Active Member

    Cevap: OsmanliEmpire.NET [HOMEKO]DEATHMATCH ,RIVAL ,CHAOS STONE 10.07.2013 16:00 DA O

    23123123+++++++++++++++
  9. TheHeroeS_TR

    TheHeroeS_TR Active Member

    Cevap: OsmanliEmpire.NET [HOMEKO]DEATHMATCH ,RIVAL ,CHAOS STONE 10.07.2013 16:00 DA O

    12312312312+++++++++++++++++++++
  10. sezgin12

    sezgin12 Active Member

    Cevap: OsmanliEmpire.NET [HOMEKO]DEATHMATCH ,RIVAL ,CHAOS STONE 10.07.2013 16:00 DA O

    12312312312+3++++++++++++++++
  11. TheHeroeS_TR

    TheHeroeS_TR Active Member

    Cevap: OsmanliEmpire.NET [HOMEKO]DEATHMATCH ,RIVAL ,CHAOS STONE 10.07.2013 16:00 DA O

    1123123123123123+++++++++++++++++
  12. Masquradee

    Masquradee Active Member

    Cevap: OsmanliEmpire.NET [HOMEKO]DEATHMATCH ,RIVAL ,CHAOS STONE 10.07.2013 16:00 DA O

    asdasdasdasdasdasdasdasasdasdasdasasdas
  13. sezgin12

    sezgin12 Active Member

    Cevap: OsmanliEmpire.NET [HOMEKO]DEATHMATCH ,RIVAL ,CHAOS STONE 10.07.2013 16:00 DA O

    123123123+++++++++++++++
  14. TheHeroeS_TR

    TheHeroeS_TR Active Member

    Cevap: OsmanliEmpire.NET [HOMEKO]DEATHMATCH ,RIVAL ,CHAOS STONE 10.07.2013 16:00 DA O

    12312312312+3++++++++++++++++
  15. sezgin12

    sezgin12 Active Member

    Cevap: OsmanliEmpire.NET [HOMEKO]DEATHMATCH ,RIVAL ,CHAOS STONE 10.07.2013 16:00 DA O

    123123123312+++++++++++++++
  16. TheHeroeS_TR

    TheHeroeS_TR Active Member

    Cevap: OsmanliEmpire.NET [HOMEKO]DEATHMATCH ,RIVAL ,CHAOS STONE 10.07.2013 16:00 DA O

    12312312312+++++++++++++++
  17. sezgin12

    sezgin12 Active Member

    Cevap: OsmanliEmpire.NET [HOMEKO]DEATHMATCH ,RIVAL ,CHAOS STONE 10.07.2013 16:00 DA O

    123123123++++++++++++++++++
  18. infaz4

    infaz4 Active Member

    Cevap: OsmanliEmpire.NET [HOMEKO]DEATHMATCH ,RIVAL ,CHAOS STONE 10.07.2013 16:00 DA O

    sadasdasdasdasdasadasdasdasd
  19. fenerengin2

    fenerengin2 Member

    Cevap: OsmanliEmpire.NET [HOMEKO]DEATHMATCH ,RIVAL ,CHAOS STONE 10.07.2013 16:00 DA O

    Sonunda be abi Beklediğim server Osmanlı Vadi si de çok güzeldi Beyler bu server zor bulunur

    JAXES-KopMakG3R4K olarak burdayım Irk Karus
  20. infaz4

    infaz4 Active Member

    Cevap: OsmanliEmpire.NET [HOMEKO]DEATHMATCH ,RIVAL ,CHAOS STONE 10.07.2013 16:00 DA O

    Konu gncelllllssss

Sayfayı Paylaş