1. İyi bayramlar!

TCK 20. Madde ile 5651 Sayılı Kanun'un 4. maddesinin 2. fıkrasına göre Ko-Cüce Server Tanıtım forumumuzdaki mesajlardan dolayı doğacak tüm sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Tüm hukuksal şikayetler için buradan bizimle iletişime geçmeniz halinde en geç 1 hafta içinde gerekli işlem yapılıp tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.

ReactioN Myko Team Kuruluyor.

Konusu 'Server Tanıtımı' forumundadır ve kyane tarafından 27 Haziran 2010 başlatılmıştır.

  1. kyane

    kyane TheYellow

  2. kyane

    kyane TheYellow

    Cevap: ReactioN Myko Team Kuruluyor.

    Konu Günceldir.
  3. burak50012

    burak50012 Member

    Cevap: ReactioN Myko Team Kuruluyor.

    eklıom prıestım
  4. kyane

    kyane TheYellow

    Cevap: ReactioN Myko Team Kuruluyor.

    Konu Günceldir. Konu Günceldir.
  5. cancon

    cancon Active Member

    Cevap: ReactioN Myko Team Kuruluyor.

    Ekliyorum Job Rogue.
  6. kyane

    kyane TheYellow

    Cevap: ReactioN Myko Team Kuruluyor.

    Konu Günceldir.Konu Günceldir.
  7. kyane

    kyane TheYellow

    Cevap: ReactioN Myko Team Kuruluyor.

    Konu Günceldir.Konu Günceldir.Konu Günceldir.Konu Günceldir.
  8. kyane

    kyane TheYellow

    Cevap: ReactioN Myko Team Kuruluyor.

    Konu Güncel...
  9. kyane

    kyane TheYellow

    Cevap: ReactioN Myko Team Kuruluyor.

    Konu Güncel..
  10. kyane

    kyane TheYellow

    Cevap: ReactioN Myko Team Kuruluyor.

    Konu Günceldir......
  11. kyane

    kyane TheYellow

    Cevap: ReactioN Myko Team Kuruluyor.

    Konu Güncel.
  12. burak50012

    burak50012 Member

    Cevap: ReactioN Myko Team Kuruluyor.

    arklar bu yeni myko sw de team sız olmaz ona göre
  13. kyane

    kyane TheYellow

    Cevap: ReactioN Myko Team Kuruluyor.

    +++++++++++++++++++
  14. kyane

    kyane TheYellow

    Cevap: ReactioN Myko Team Kuruluyor.

    7 kişi olduk.Son 4-5 kişi kaldı.
  15. atomcaca

    atomcaca Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: ReactioN Myko Team Kuruluyor.

    ekledm rogue yım .d
  16. burak50012

    burak50012 Member

    Cevap: ReactioN Myko Team Kuruluyor.

    ++++++++++++++++
  17. burak50012

    burak50012 Member

    Cevap: ReactioN Myko Team Kuruluyor.

    ++++++++++++4444
  18. burak50012

    burak50012 Member

    Cevap: ReactioN Myko Team Kuruluyor.

    ++++++++++++
  19. atomcaca

    atomcaca Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: ReactioN Myko Team Kuruluyor.

    +++++++++++++++++++++++++
  20. BlackRoque

    BlackRoque Hesap Askıya Alındı Uyarıları Dikkate Almadı

    Cevap: ReactioN Myko Team Kuruluyor.

    EE msn Açık Deil Asasım Ekledimde :D