1. Reklamlarla ilgili çok önemli duyuru: Link

== > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == > USKO MARADON <== Usko CZ == > YENİ AÇILDI <=

Konusu 'Server Tanıtımı' forumundadır ve cnk620 tarafından 1 Eylül 2013 başlatılmıştır.

  1. cnk620

    cnk620 New Member

    ╔═════════════════════════════╗

    ŞAVAŞ VAR KOŞ EKİBİNİ AL GEL


    IP : SANSARKO.NET

    IP 2 :
    95.173.169.237

    WEP PANEL :
    http://95.173.169.237/



    ╚═════════════════════════════╝


    Merbaha ARKADAŞLAR. Bir Devrim Yaratmaya GELDİK. Mage Okçuda Sizde Bizimle Farkı Anlıyacaksınız.
    Bir Çok Server Gördüm Bir Çok Server Dolaştım Farklı Olmak İçin Elimden Geleni Yaptım

    Serverimizde USKO MARADON , USKO CZ Vardır Oyuna Görsellik Eğlence Katmak İçin.

    Ekstrlar : BDW Event , 1.vs.1 , Online OL Np Kazan , JR , Clan Vs Odaları , Deat Mach Ve Daha Bir Çok Ekstaralar ,




    [B][COLOR=#111111][B][COLOR=#111111][B][B][COLOR=#ff0000][B][B][B][SIZE=5]* [/SIZE][/B][/B][/B][/COLOR][COLOR=#ee82ee][B][B][B][SIZE=5]ÜCRETSİZ IRK JOB NİCK DEĞİŞİMİ.[/SIZE][/B][/B][/B][/COLOR][COLOR=#ff8c00][B][B][B][SIZE=5]
    [/SIZE][/B][/B][/B][/COLOR][SIZE=4][COLOR=#ff0000][FONT=verdana]*[/FONT][/COLOR][COLOR=#00ff00][FONT=verdana]Usko PELERİN V4 AKTİF !Uzun Pelerin[/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=verdana]
    [/FONT][/COLOR][COLOR=#ff0000][FONT=verdana]*[/FONT][/COLOR][COLOR=#40e0d0][FONT=verdana]PATHOS GLOWE AKTİF[/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=verdana]
    [/FONT][/COLOR][COLOR=#ff0000][FONT=verdana]*[/FONT][/COLOR][COLOR=#8b4513][FONT=verdana]OTO KUFUR - MUTE SİSTEMİ[/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=verdana]
    [/FONT][/COLOR][COLOR=#ff0000][FONT=verdana]* [/FONT][/COLOR][COLOR=#ff0099][FONT=verdana]OTO NPT ANALYZER AKTİF[/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=verdana]
    [/FONT][/COLOR][COLOR=#ff0000][FONT=verdana]*[/FONT][/COLOR][COLOR=#3300ff][FONT=verdana]BDW SİSTEMİ AKTİF
    [/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][/B][/COLOR][/B][/COLOR][/B]
    [COLOR=#ff0000][FONT=verdana]*ÖKE ( Ölene Kadar EVENT ) AKTİF ! Ödül=500k NP + Angelica İtemler[/FONT][/COLOR][B][SIZE=4][COLOR=#ff0000][FONT=verdana]
    *[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B]
    Special Event ( Boss Odası ) AKTİF ! Günde 2 Defa AÇILIR !

    *Np İle İTEM ALMA AKTİF ! Ayrıca alınan İtemler Npc'den Takasda Edilir !
    * OTO G1 AKTİF ! Clan Kuruldugu An RELOG ATMADAN G1 OLUR !
    * Chaos Stone AKTİF ! CzBolwa Her Saat Cıkar Kesilince Etrafa Bosslar Düşer !


    [B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][SIZE=4][COLOR=darkorange][FONT=verdana][B]- TÜM JOBLARIN DAMAGELERİ -[/B][/FONT][/COLOR]

    [COLOR=#ff0000][FONT=verdana]»[/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=verdana] Okcular 2.5 - 3 K[/FONT][/COLOR]
    [COLOR=#ff0000][FONT=verdana]»[/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=verdana] Mageler Stafla 1.5 - 2 K[/FONT][/COLOR]
    [COLOR=#ff0000][FONT=verdana]»[/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=verdana] Novayla 4-6 K Girmektedir[/FONT][/COLOR]
    [COLOR=#ff0000][FONT=verdana]»[/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=verdana] Warrior seri seri 4-5 k Girer[/FONT][/COLOR]

    [B][COLOR=#ff8c00]- TÜM JOBLARIN ATACK POWERLARI -[/COLOR]

    [COLOR=#ff0000]»[/COLOR] Asas Sc ile 24 K
    [COLOR=#ff0000]»[/COLOR] Mage Sc ile 24 K
    [COLOR=#ff0000]»[/COLOR] Warrior Sc ile 29 K[/B][/SIZE][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B]


    SERVERDEN FOTORAFLAR

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

  2. cnk623

    cnk623 Active Member

    Cevap: == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == > USKO MARADON <== Usko CZ == > YENİ AÇI

    == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == > == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == > == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == > == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == > == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == > == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == > == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == > == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == > == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == > == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == > == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == > == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == >
  3. cnk620

    cnk620 New Member

    Cevap: == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == > USKO MARADON <== Usko CZ == > YENİ AÇI

    yhyhyhyhyhy
    Kod:
    hy[HTML]hy[PHP]hy[PHP]h[PHP][PHP]13[PHP]12315123123123123[/PHP][/PHP][/PHP][/PHP][/PHP][/HTML]
  4. cnk623

    cnk623 Active Member

    Cevap: == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == > USKO MARADON <== Usko CZ == > YENİ AÇI

    == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == >h123v == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == > == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == > == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == >123123
  5. cnk620

    cnk620 New Member

    Cevap: == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == > USKO MARADON <== Usko CZ == > YENİ AÇI

    == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == >h13123131313
  6. cnk623

    cnk623 Active Member

    Cevap: == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == > USKO MARADON <== Usko CZ == > YENİ AÇI

    == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == > == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == >ads6123 == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == > == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == > == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == > == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == >
  7. cnk620

    cnk620 New Member

    Cevap: == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == > USKO MARADON <== Usko CZ == > YENİ AÇI

    jjjjjjjj == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == >ads16123123123123
  8. cnk623

    cnk623 Active Member

    Cevap: == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == > USKO MARADON <== Usko CZ == > YENİ AÇI

    == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == > == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == >,a,
    sad == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == >132126123123123123
  9. cnk620

    cnk620 New Member

    Cevap: == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == > USKO MARADON <== Usko CZ == > YENİ AÇI

    == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == > == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == >hasd == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == >123123
  10. cnk623

    cnk623 Active Member

    Cevap: == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == > USKO MARADON <== Usko CZ == > YENİ AÇI

    == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == > == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == > == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == h12316 == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == > == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == > == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == > == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == > == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == > == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == > == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == >>​
  11. cnk620

    cnk620 New Member

    Cevap: == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == > USKO MARADON <== Usko CZ == > YENİ AÇI

    == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == > == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == >,0qwewe == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == > == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == > == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == > == > Sansarko.NET < == M6123123123123AGE & OKÇU == > == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == > == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == > == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == > == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == > == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == > == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == > == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == > == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == > == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == >
  12. cnk623

    cnk623 Active Member

    Cevap: == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == > USKO MARADON <== Usko CZ == > YENİ AÇI

    == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == > == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == >,0q,0
    e == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == > == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == > == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == > == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == > == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == >123123123
  13. cnk620

    cnk620 New Member

    Cevap: == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == > USKO MARADON <== Usko CZ == > YENİ AÇI

    == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == > == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == >,
    a,
    d0 == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == > == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == > == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == > == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == > == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == > == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == > == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == >1231231
  14. cnk623

    cnk623 Active Member

    Cevap: == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == > USKO MARADON <== Usko CZ == > YENİ AÇI

    wqeqwe
    ,, == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == > == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == > == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == > == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == > == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == > == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == > == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == > == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == >123123123

    5 minutes dakika sonra eklenen:

    == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == > == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == > == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == > == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == > == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == > == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == > == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == >
    Son düzenleme: 1 Eylül 2013
  15. cnk620

    cnk620 New Member

    Cevap: == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == > USKO MARADON <== Usko CZ == > YENİ AÇI

    == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == > == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == >asdy123123123123
  16. cnk623

    cnk623 Active Member

    Cevap: == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == > USKO MARADON <== Usko CZ == > YENİ AÇI

    == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == > == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == >asd2321 == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == > == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == > == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == > == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == > == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == > == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == >
  17. cnk620

    cnk620 New Member

    Cevap: == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == > USKO MARADON <== Usko CZ == > YENİ AÇI

    == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == > == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == >,0
    asd == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == > == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == > == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == > == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == > == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == > == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == > == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == >123123123

    == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == > == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == >ady12312312312123
  18. cnk623

    cnk623 Active Member

    Cevap: == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == > USKO MARADON <== Usko CZ == > YENİ AÇI

    wqeqweqwe​asdasd12312316123b123123123123123
  19. cnk620

    cnk620 New Member

    Cevap: == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == > USKO MARADON <== Usko CZ == > YENİ AÇI

    == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == > == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == > == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == > == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == > == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == > == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == > == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == > == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == > == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == > == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == > == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == > == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == > == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == > == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == > == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == >1312123123123
  20. cnk623

    cnk623 Active Member

    Cevap: == > Sansarko.NET < == MAGE & OKÇU == > USKO MARADON <== Usko CZ == > YENİ AÇI

    PHP:
    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    31

Sayfayı Paylaş