1. İyi bayramlar!

TCK 20. Madde ile 5651 Sayılı Kanun'un 4. maddesinin 2. fıkrasına göre Ko-Cüce Server Tanıtım forumumuzdaki mesajlardan dolayı doğacak tüm sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Tüm hukuksal şikayetler için buradan bizimle iletişime geçmeniz halinde en geç 1 hafta içinde gerekli işlem yapılıp tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.

ßeyler Gırakon 2 Üzücü Haberi ßuyrın gelin

Konusu 'Ares' forumundadır ve Richie tarafından 30 Mart 2009 başlatılmıştır.

  1. Richie

    Richie Asasian Cüce :)

    evet beyler 1incisi NoBodyCanStopUs clanı daıldı ona cok üzüldüler

    we Adreamın Unutulmuz ismi eLBarto Artık asKer!!!!!!!!!!!........
  2. warui

    warui 95.130.172.184 FT-NeTWoRk

    Cevap: ßeyler Gırakon 2 Üzücü Haberi ßuyrın gelin

    geçmiş olsun
  3. FosiL.

    FosiL. Active Member

    Cevap: ßeyler Gırakon 2 Üzücü Haberi ßuyrın gelin

    Gecmis oLsun
  4. Fusti

    Fusti Member

    Cevap: ßeyler Gırakon 2 Üzücü Haberi ßuyrın gelin

    asker adama geçmiş olsun mu denir yaf :D
  5. bberkann

    bberkann New Member

    Cevap: ßeyler Gırakon 2 Üzücü Haberi ßuyrın gelin

    geçmiş olsunnnn
  6. baskın35

    baskın35 Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: ßeyler Gırakon 2 Üzücü Haberi ßuyrın gelin

    g.ooooooooooooooooooooooo
  7. lnteqral

    lnteqral Member

    Cevap: ßeyler Gırakon 2 Üzücü Haberi ßuyrın gelin

    allah tezkereni tez elden versin :D
  8. ramazanucar

    ramazanucar Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: ßeyler Gırakon 2 Üzücü Haberi ßuyrın gelin

    ilginç bir şey
  9. 4Justice

    4Justice Member

    Cevap: ßeyler Gırakon 2 Üzücü Haberi ßuyrın gelin

    NoBodyStopMe Bizim Cafe Clan Muhammed AbiLer Falan
  10. .r10

    .r10 Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: ßeyler Gırakon 2 Üzücü Haberi ßuyrın gelin

    geçmişş oLsunnn
  11. DreadLeesNooP

    DreadLeesNooP Member

    Cevap: ßeyler Gırakon 2 Üzücü Haberi ßuyrın gelin

    HyrLı tezkereLer ak oraya qel :D ozLetme kendını grakon ıd TecHStars
  12. crazyumutcrazy

    crazyumutcrazy New Member

    Cevap: ßeyler Gırakon 2 Üzücü Haberi ßuyrın gelin

    girakon ardream 1. clanı sancaktardır o kadar asker arkadaşada hayırlı teskereler
  13. didimlee

    didimlee Member

    Cevap: ßeyler Gırakon 2 Üzücü Haberi ßuyrın gelin

    Vaatana Millete Hayırlı olsun (asker)

    Geçmiş olsun(clan)
  14. yasinkara

    yasinkara New Member

    Cevap: ßeyler Gırakon 2 Üzücü Haberi ßuyrın gelin

    hayırlı teskereler
  15. yeryuzu99

    yeryuzu99 Member

    Cevap: ßeyler Gırakon 2 Üzücü Haberi ßuyrın gelin

    :d olaya bak :d
  16. street2

    street2 Member

    Cevap: ßeyler Gırakon 2 Üzücü Haberi ßuyrın gelin

    geçirenler saolsun xD
  17. Sony

    Sony ●Ko Cüce DeLy^Si● Uyarıları Dikkate Almadı

    Cevap: ßeyler Gırakon 2 Üzücü Haberi ßuyrın gelin

    geçmiş oLsun
  18. esmusa

    esmusa Member

    Cevap: ßeyler Gırakon 2 Üzücü Haberi ßuyrın gelin

    .............................
  19. 1m0kan

    1m0kan Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: ßeyler Gırakon 2 Üzücü Haberi ßuyrın gelin

    Her TürK aSker Doqar :)

    qeL Teskere qeL Qoqdoueqı xD

    SırF FazlalıkSınız Warya hepiniz ..
    Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ağustos 2009
  20. MrSabotage

    MrSabotage Member

    Cevap: ßeyler Gırakon 2 Üzücü Haberi ßuyrın gelin

    Arkadaşımıza Vatana , Milletine , Yurduna Yakışır ASKER Olması İçin İyi Bir Türk Evladı Olmasını Temenni Eder , Hayırlı Teskereler Dilerim ...