1. İyi bayramlar!

TCK 20. Madde ile 5651 Sayılı Kanun'un 4. maddesinin 2. fıkrasına göre Ko-Cüce Server Tanıtım forumumuzdaki mesajlardan dolayı doğacak tüm sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Tüm hukuksal şikayetler için buradan bizimle iletişime geçmeniz halinde en geç 1 hafta içinde gerekli işlem yapılıp tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.

Şuan Savaş Var HERKES İCERİ !!

Konusu 'Server Tanıtımı' forumundadır ve replitance tarafından 26 Haziran 2010 başlatılmıştır.

  1. replitance

    replitance Active Member Kalemi Kırıldı!

    Server Hakkında Genel Özellikler

    Knight Online - Poyraz Bilişim




    • Öncelikle Hepinize
    STAY-K.E
    Ailesi Olarak Merhabalar Diyoruz
    Server Bilgilerimiz :
    Tek Patch Vardır Arkadaşlar Gözünür Korkmasın…

    •Fazla Uzatmaya İhtiyaç Duymuyorum Her Job’un Kendine Has İtemleri Üstünde Olup
    83 Level Başlangıç Statlar verili Master Açık Şekildedir..

    •İtemlere Gelince : +8 Chitin Set Her Classın .. +8 Undy Set Her Classın .. Ve Aklınıza Ne Gelebilirse
    Hepsi İnventory’de Mevcuttur..

    •En Önemlisi İse Uniq Takılar BossLardan Çıkmakta Olup Uniq Takılarla Beraber +8 Shell’de Düşmektedir. Her Boss’dan Düşer Sheller.. ve Rebirttir..

    •+8 CHTIIN - +10 EZİK TAKILARLA
    BAŞLIYORSUNUZ....
    •JOB unuza Göre İtem Veriyor...



    •UNİq İTEM ve TAKILAR BOSSLARDAN DÜŞÜYOR
    Server KAPANMA RİSKİ OLMAYAN BİR SERVERDIR


    •+1 den +8 E kadar %100 GECER itemler
    •••ATROSS DAN TRİNA CIKARIP +9 A KESİN BASABİLİRSİNİZ
    ••+9 (Trinada Olsa %100 Değildir Dikkat Edelim )
    --------DETAYLI OLARAK SERVER TANITIMI-------
    •UPRAGE ORANLARI
    +1=%100
    +2=%100
    +3=%100
    +4=%100
    +5=%100
    +6=%100
    +7=%100
    +8=%100





    •´¯`•Drop LisT•´¯`•
    •Shula= Scorpion Sheald (+1).(+0)
    •Leshant= Hell Breaker (+0) Holy Armori = (+0)
    •Bakkira= Avedon (+0)
    •Lupus= Lupus Hammer (+0) , Lupus Staff (+0) , Lupus Pendant (+0)
    •Lycoan= Lycoan Hammer (+0), Lycoan Staff (+0) , Lycoan Pendant (+0)
    •Troll Kİng= SSE (+0)
    •Talos= İron Belt (+0) , Glass ßelt (+0) , Belt Of Str (+0) , Belt Of Dex (+0)
    •Sneak Queen=İron Nencklace (+0) Amulet Of Dextery (+0)
    •Dragon Tooth= Dragon Tooth Hammer (+0)
    •Harpy Queen= Warrior Erng. (+0) , Rogue Erng. (+0) , Mage Erng. (+0)
    •Dervish Founder= Gold Ring (+0), Rumby Ring (+0)
    •Bach= Rol (+0)
    •Bishop= Rom (+0)
    •Duke= Roc (+0)
    •İsilion = İron Belt , İron Nec. Vs Cs..






    ••BUNLARA EK OLARAK HER BOSS’DAN HER AN HER SHELL CIKABİLİR (+8)

    •••Ve Birkaç Resim Koyalım Shelli Ve Chitinli.. En Sonda Cz’den Bir Görünüm Alalım =)
    Charınız İlk Hali :






    Ve Zaman İçinde Gelişmiş Hali :






    ••••Server Genel Bilgiler••••




    -------------------------------------------------------------------------
    [Server]
    Count=1
    IP0=95.130.172.133

    [Version]
    Files=1299

    Kopanel: Knight Online - Poyraz Bilişim
  2. Ag3ntMuld3R

    Ag3ntMuld3R Member

    Cevap: Şuan Savaş Var HERKES İCERİ !!

    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  3. replitance

    replitance Active Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: Şuan Savaş Var HERKES İCERİ !!

    neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
  4. replitance

    replitance Active Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: Şuan Savaş Var HERKES İCERİ !!

    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
  5. Ag3ntMuld3R

    Ag3ntMuld3R Member

    Cevap: Şuan Savaş Var HERKES İCERİ !!

    +++++++++++++++++++++++++++
  6. replitance

    replitance Active Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: Şuan Savaş Var HERKES İCERİ !!

    +++++++++++++++++++++++++++++++++
  7. Ag3ntMuld3R

    Ag3ntMuld3R Member

    Cevap: Şuan Savaş Var HERKES İCERİ !!

    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
  8. Ag3ntMuld3R

    Ag3ntMuld3R Member

    Cevap: Şuan Savaş Var HERKES İCERİ !!

    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
  9. replitance

    replitance Active Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: Şuan Savaş Var HERKES İCERİ !!

    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
  10. replitance

    replitance Active Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: Şuan Savaş Var HERKES İCERİ !!

    ++++++++++++++++++++++++++
  11. replitance

    replitance Active Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: Şuan Savaş Var HERKES İCERİ !!

    jsşkdhsaşsajdajsşkdhasşd
  12. replitance

    replitance Active Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: Şuan Savaş Var HERKES İCERİ !!

    sdasdasdasdas
  13. Ag3ntMuld3R

    Ag3ntMuld3R Member

    Cevap: Şuan Savaş Var HERKES İCERİ !!

    adasddakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
  14. replitance

    replitance Active Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: Şuan Savaş Var HERKES İCERİ !!

    asfsdfsdfsdfsdfsdfs
  15. Ag3ntMuld3R

    Ag3ntMuld3R Member

    Cevap: Şuan Savaş Var HERKES İCERİ !!

    sdahsdaşsdlhasdsakldsaşkljdsadsa
  16. replitance

    replitance Active Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: Şuan Savaş Var HERKES İCERİ !!

    sdalsdhaskdjagdadaasdasd
  17. Ag3ntMuld3R

    Ag3ntMuld3R Member

    Cevap: Şuan Savaş Var HERKES İCERİ !!

    adasdasdsadasdasdasdas
  18. Ag3ntMuld3R

    Ag3ntMuld3R Member

    Cevap: Şuan Savaş Var HERKES İCERİ !!

    asdadsadsadsadasdasd
  19. Ag3ntMuld3R

    Ag3ntMuld3R Member

    Cevap: Şuan Savaş Var HERKES İCERİ !!

    asdadsadsadsadasdasdsdada
  20. Ag3ntMuld3R

    Ag3ntMuld3R Member

    Cevap: Şuan Savaş Var HERKES İCERİ !!

    zcxzczxczxc

Sayfayı Paylaş