1. İyi bayramlar!

TCK 20. Madde ile 5651 Sayılı Kanun'un 4. maddesinin 2. fıkrasına göre Ko-Cüce Server Tanıtım forumumuzdaki mesajlardan dolayı doğacak tüm sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Tüm hukuksal şikayetler için buradan bizimle iletişime geçmeniz halinde en geç 1 hafta içinde gerekli işlem yapılıp tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.

TrayhopeR

Konusu 'SŞTU' forumundadır ve RoTrKO tarafından 26 Ağustos 2009 başlatılmıştır.

  1. RoTrKO

    RoTrKO New Member Kalemi Kırıldı!

    TrayhopeR , Burak Aga o_O Prosedur Agasi o_O
    Ne zmn Prosedurlerde isim olsa ona ulasirim :-::sakalli:
    Seni seviyruk agabıtbıt:rock:
  2. BurningHeart

    BurningHeart Well-Known Member

    Cevap: TrayhopeR

    Beni Vijul Beyzik e Başlamaya Teşvik Etmiştir ...
  3. 1TurkK

    1TurkK Emektar Üye Emektar

    Cevap: TrayhopeR

    Davulcu aga hö
  4. THλLES

    THλLES Well-Known Member

    Cevap: TrayhopeR

    Traşhoper diye de telaffuz edilir...
  5. CursedFey

    CursedFey Administrator Yönetici Administrator

    Cevap: TrayhopeR

    C#.NET öğrenemeyebilitesine sahip bir kişi.
  6. H£L¥uM

    H£L¥uM New Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: TrayhopeR

    Prosedurcu Vb.net Vb 6 C# Cı Aga :D Cok Amaclı Aga Her Eve Lazım :D
  7. Ganks

    Ganks Well-Known Member

    Cevap: TrayhopeR

    Beraber Güzel işler yapmıştık :eek: Çok sevdiğim insanlardan bitanesidir. :)
  8. rtkyylmz

    rtkyylmz New Member

    Cevap: TrayhopeR

    Evde bütün gün oturup arkadaşları dışarıya değil içmeye çağırdığında gelen aga. her eve lazım
  9. JrS

    JrS Active Member Emektar

    Cevap: TrayhopeR

    Baterist Aga :D Calmayıda bilse :D
  10. rtkyylmz

    rtkyylmz New Member

    Cevap: TrayhopeR

    yok aga çalıyo aynı gruptaydık :D
  11. Kernkraft

    Kernkraft was here.

    Cevap: TrayhopeR

    USKO'ya açıklarını kapatması için yardım eden kişi. :eek:
  12. WhiteChris

    WhiteChris New Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: TrayhopeR

    Bu adamın resimlerini seviyorum hö
  13. GuMuS

    GuMuS Member

    Cevap: TrayhopeR

    adaşım aga hö
    CS de ne zaman surf varsa direk çıkan tek aga hö
    öm attıgımda 15-16 satıra tek kelıme ıle cevap verebilen one number aga

    ama seviyorum adaşımdır kendisi. Tanışmak nasip ve kısmet olmasada bir gun bende yetkili agalarla kanka olacagım hö
  14. EphiNoiA

    EphiNoiA New Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: TrayhopeR

    TrayhopeR 4 eveR adam aGa..:rock:
  15. BILAL

    BILAL <b><hr><marquee behavior="alternate"><marquee widt

    Cevap: TrayhopeR

    "Tepsi umucu" tarzı bişey galiba, daha derin manalarda olabilir tabi
  16. Shellx

    Shellx NATIONAL SECURITY

    Aga beee :( Yıllar geçtikten sonra sonunda giriş yaptım bir baktım uçmuş bile. Hey gidi ne günlerdi.

    P.S. Biraz hortlatmış oldum ama bu sektörde konular zaten eski hehe.