TCK 20. Madde ile 5651 Sayılı Kanun'un 4. maddesinin 2. fıkrasına göre Ko-Cüce Server Tanıtım forumumuzdaki mesajlardan dolayı doğacak tüm sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Tüm hukuksal şikayetler için buradan bizimle iletişime geçmeniz halinde en geç 1 hafta içinde gerekli işlem yapılıp tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.

PK Server United-PvP.COM | HomeKO/PK | Official : 17.02.2018 |

Konusu 'Server Tanıtımı' forumundadır ve United-PvP.net tarafından 11 Kasım 2017 başlatılmıştır.

  1. United-PvP.net

    United-PvP.net Member Özel Üye

    FACEBOOK | FORUM | PANEL

    Client Download
    https://www.united-pvp.net/topic/9-client-download/


    [​IMG]

    Değerli oyuncular,

    Başarılı bir şekilde Beta sürecini bitirdik ve artık Resmi olarak açılış yapmamızın zamanı gelmiştir.Beta'da bizlere vermiş oldugunuz destekden dolayi sizlere teşekkür ederiz, oyunu daha iyi bir hale getirmemizde cok faydaniz oldu.


    Resmi Açılış : 17.02.2018

    Central Europe - 20:00
    Turkey - 22:00
    Peru : 14:00
    Saudi Arabia : 22:00
    Washington : 14:00
    Malaysia : 03:00
    Australia : 06:00


    Her ay, sıralamada en üst sıralarda olan oyuncularımıza ödüller veriyor olacagız, il ödüller Resmi Açılış'tan hemen 13 gün sonra verilecek.
    Her ay Aylık sıralamada, 1.sıradaki oyuncunun alacagi miktar - 3.000 KC
    Her ay Aylık sıralamada, 2.sıradaki oyuncunun alacagi miktar - 2.000 KC
    Her ay Aylık sıralamada, 3.sıradaki oyuncunun alacagi miktar - 1.500 KC
    Her ay Aylık sıralamada, 4.sıradaki oyuncunun alacagi miktar - 1.000 KC
    Her ay Aylık sıralamada, 5.sıradaki oyuncunun alacagi miktar - 1.000 KC

    Adil bir başlangıç olması icin, Valkyrie / Gryphon itemlerini 48 saat sonra aktive edecegiz.



    Açılışta görüşmek üzere!

    En iyi dileklerimizle.​
    Son düzenleme: 14 Şubat 2018
  2. Deathstroke145

    Deathstroke145 New Member

    valla bu serverda oynamıştım cidden baya güzel eğlence için pk için cok güzel bi server herkese tavsiye ederim
  3. United-PvP.net

    United-PvP.net Member Özel Üye

  4. hasagic

    hasagic Member

    beklemedeyiz 83/1 mi olucak ve ne zaman açılacak
  5. United-PvP.net

    United-PvP.net Member Özel Üye

    Şu anda sunucu için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Türk oyuncular için konu içeriğimiz yakında düzenlenecek ve sunucu hakkında tüm bilgiler sunulacak.
    Facebook sayfamıza gösterdiğiniz ilgiden son derece memnunuz. Yakında sizlere daha ayrıntılı bilgiler verilecektir.
  6. United-PvP.net

    United-PvP.net Member Özel Üye

    Greatest PvP of all time, soon to be reunited :)
  7. GünesimOL

    GünesimOL Member

    Harika bir server olcak insallah beklemedeyiz. United-PvP.COM
  8. GünesimOL

    GünesimOL Member

    Şu anda sunucu için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Türk oyuncular için konu içeriğimiz yakında düzenlenecek ve sunucu hakkında tüm bilgiler sunulacak.
    Facebook sayfamıza gösterdiğiniz ilgiden son derece memnunuz. Yakında sizlere daha ayrıntılı bilgiler verilecektir.
  9. yasintkcx5

    yasintkcx5 Member

    Sabırsızlıkla Bekliyorum Serveri Herkese Okçu Dersi Vermek İçin Sabırsızlaniyorum ^^
  10. GünesimOL

    GünesimOL Member

    Moruk ne zaman acilcak bu server hadi bekletmeyin fazlaaaaaaaa
  11. yasintkcx5

    yasintkcx5 Member

    Server Nasıl olcak az bilgi verirmsiiniz 83/5 yada 83/3 mü direk 83 mü olcak Okçu aktif olcakmı Kafamda Deli Sorular
  12. yasintkcx5

    yasintkcx5 Member

  13. yasintkcx5

    yasintkcx5 Member

  14. United-PvP.net

    United-PvP.net Member Özel Üye

  15. GünesimOL

    GünesimOL Member

    United-PvP.COM / NET [Yakında sizlerle]
  16. yasintkcx5

    yasintkcx5 Member

  17. GünesimOL

    GünesimOL Member

  18. GünesimOL

    GünesimOL Member

  19. GünesimOL

    GünesimOL Member

  20. GünesimOL

    GünesimOL Member

Sayfayı Paylaş