1. Ziyaretçi sitemize reklam vermek mi istiyorsun? İlgili konu burada!

▌VaTANKO-NETWORK▌05.28.2013.14:30▌ADAM KES 25K NP AL▌MAGE-OKCU▌ANDREAM SW▌

Konusu 'Server Tanıtımı' forumundadır ve ergene tarafından 28 Mayıs 2013 başlatılmıştır.

  1. ergene

    ergene New Member

    Cevap: ▌VaTANKO-NETWORK▌05.28.2013.14:30▌ADAM KES 25K NP AL▌MAGE-OKCU▌ANDREAM SW▌

    Bildiniz Üzeri Vatanko Network Uzun Bir Süre Kapalıydı Sunucumuz 05.28.2013.14:30'da Tekrar Aktif Olacaktır.


    VATANKO-NETWORK
    İpo:95.173.166.244
    İpo:95.173.166.244
    İpo:95.173.166.244
    İpo:95.173.166.244



    Facebook Sayfamız:http://www.facebook.com/VatanKoNetWork
    Facebook Sayfamızı Beğenmeyi Unutmayınız!



    Server Özellikler Ve Damageler



    Mage Damage:İnferno 5-6k Vurmakta




    Okcu Damage:55-57 Skili İle 4-5 k Vurmakta



    Asas Damage:Spike-Trusth 6-6.5k Vurmakta



    Warrior Damage:57 Skili İle 3-4 k Vurmakta






    Server'Dan Resimler 22.jpg 33.jpg

    İyi Oyunlar..


    1234123412

    7 minutes dakika sonra eklenen:

    123434343434343434343434343434343434343434343434

    +++++++++++++++++++++++++++++++++
    Son düzenleme: 28 Mayıs 2013
  2. zeus_52

    zeus_52 Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: ▌VaTANKO-NETWORK▌05.28.2013.14:30▌ADAM KES 25K NP AL▌MAGE-OKCU▌ANDREAM SW▌

    upupupupupupupupuppupupupupupuppupupupuppupu

    123412121212121212121212121212121212121212
  3. ergene

    ergene New Member

    Cevap: ▌VaTANKO-NETWORK▌05.28.2013.14:30▌ADAM KES 25K NP AL▌MAGE-OKCU▌ANDREAM SW▌

    upupupup up up pup up pupu pupupup
  4. zeus_52

    zeus_52 Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: ▌VaTANKO-NETWORK▌05.28.2013.14:30▌ADAM KES 25K NP AL▌MAGE-OKCU▌ANDREAM SW▌

    1234343434343434343434343434343434
  5. ergene

    ergene New Member

    Cevap: ▌VaTANKO-NETWORK▌05.28.2013.14:30▌ADAM KES 25K NP AL▌MAGE-OKCU▌ANDREAM SW▌

    213123412312312
  6. mulli2492

    mulli2492 Member

    Cevap: ▌VaTANKO-NETWORK▌05.28.2013.14:30▌ADAM KES 25K NP AL▌MAGE-OKCU▌ANDREAM SW▌

    up1 ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ sdasd
  7. ergene

    ergene New Member

    Cevap: ▌VaTANKO-NETWORK▌05.28.2013.14:30▌ADAM KES 25K NP AL▌MAGE-OKCU▌ANDREAM SW▌

    1234343434343434343434343434343434343434343434x34313x13123
  8. expressko25

    expressko25 Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: ▌VaTANKO-NETWORK▌05.28.2013.14:30▌ADAM KES 25K NP AL▌MAGE-OKCU▌ANDREAM SW▌

    asjdk asdjasdasdasdas+d++++++++++++++++++++++++++++ up2
  9. zeus_52

    zeus_52 Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: ▌VaTANKO-NETWORK▌05.28.2013.14:30▌ADAM KES 25K NP AL▌MAGE-OKCU▌ANDREAM SW▌

    1234343434343434343434343434343434
  10. mulli2492

    mulli2492 Member

    Cevap: ▌VaTANKO-NETWORK▌05.28.2013.14:30▌ADAM KES 25K NP AL▌MAGE-OKCU▌ANDREAM SW▌

    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ sadasd up3
  11. ergene

    ergene New Member

    Cevap: ▌VaTANKO-NETWORK▌05.28.2013.14:30▌ADAM KES 25K NP AL▌MAGE-OKCU▌ANDREAM SW▌

    3412121212121212121212121212121212
  12. mulli2492

    mulli2492 Member

    Cevap: ▌VaTANKO-NETWORK▌05.28.2013.14:30▌ADAM KES 25K NP AL▌MAGE-OKCU▌ANDREAM SW▌

    +++++++++++++++++++++++++++++++++++ sadasd up 4
  13. zeus_52

    zeus_52 Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: ▌VaTANKO-NETWORK▌05.28.2013.14:30▌ADAM KES 25K NP AL▌MAGE-OKCU▌ANDREAM SW▌

    12343434343434343434343434
  14. expressko25

    expressko25 Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: ▌VaTANKO-NETWORK▌05.28.2013.14:30▌ADAM KES 25K NP AL▌MAGE-OKCU▌ANDREAM SW▌

    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ asdasdasdup up3
  15. ergene

    ergene New Member

    Cevap: ▌VaTANKO-NETWORK▌05.28.2013.14:30▌ADAM KES 25K NP AL▌MAGE-OKCU▌ANDREAM SW▌

    134444444444444444
  16. mulli2492

    mulli2492 Member

    Cevap: ▌VaTANKO-NETWORK▌05.28.2013.14:30▌ADAM KES 25K NP AL▌MAGE-OKCU▌ANDREAM SW▌

    ++++++++++++++++++++++++++++++++++ sad asup asd AS:Ds
  17. zeus_52

    zeus_52 Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: ▌VaTANKO-NETWORK▌05.28.2013.14:30▌ADAM KES 25K NP AL▌MAGE-OKCU▌ANDREAM SW▌

    23444444444444444444444
  18. expressko25

    expressko25 Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: ▌VaTANKO-NETWORK▌05.28.2013.14:30▌ADAM KES 25K NP AL▌MAGE-OKCU▌ANDREAM SW▌

    up asödasdASD:ASD:Sdsd++s+s+s+s+s+s+s+s+s++
  19. zeus_52

    zeus_52 Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: ▌VaTANKO-NETWORK▌05.28.2013.14:30▌ADAM KES 25K NP AL▌MAGE-OKCU▌ANDREAM SW▌

    1233333333333333333333
  20. mulli2492

    mulli2492 Member

    Cevap: ▌VaTANKO-NETWORK▌05.28.2013.14:30▌ADAM KES 25K NP AL▌MAGE-OKCU▌ANDREAM SW▌

    up pupup upuppupupupuu+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Sayfayı Paylaş