1. Tanıtımla ilgili çok önemli duyuru: Link

  2. Reklamlarla ilgili çok önemli duyuru: Link

VipLogoS Client ♠ 1299 ♠ HomeKo ♠ MyKo ♠ Pk Server Eksiksiz Tek Client ♠ 01.07.2013

Konusu 'Client Paylaşımları' forumundadır ve VipLogoS tarafından 29 Haziran 2013 başlatılmıştır.

  1. VipLogoS

    VipLogoS [Bi-Yer.Net] HomeKo Özel Üye

    1 Aydır Üzerinde Uğraştığım Clienti Sizlere Sunmaktan Oldukça Mutluyum. VipLogos Üyelik Dışında Başka bi Üyelikten indirdiğinizde Kesinlikle Sorumluluk kabul etmiyorum.

    #################################################
    NOT : Size Özel Database Ve Client Hazırlanır İlgili yere gitmek için Buraya Tıkla
    #################################################

    Öncelikle Şunu Söylüyorum Kimse zone bozuk yok data bozuk yok npc tıklanmıyor şu bu demesin. Client HomeKo-MyKo-Pk Serverlarda Sorunsuzdur. Sizin Server için girerken attığınız patch de bozukluk vardır. Bu yüzden Kimse Clientime Laf etmesin.

    ################################################## ####

    En önemli Özelliği Oyuna Giriş Hızı ve Görsel Oluşudur.


    * Usko Cz Kule Fix
    * Clan Ally Bug fix
    * Krowaz Sorunsuz
    * Bifrost Sorunsuz
    * Juraid Sorunsuz
    * Yeni Usko Pelerin
    * Yeni Usko Gökyüzü
    * Yeni Usko Colony Zone
    * Yeni Launcher
    * Yeni Login Ekranı 1024*768
    * Yeni Karakter seçim ekranı 1024*768
    * Yeni Loading Ekranı 1024*768
    * Yeni Pathos Gloves
    * Tüm shell +8 +9 +10 lar ve chitin +8 +9 +10 lar parlamaktadır.
    * Rogue Okçu Mage Priest Tüm Skiller Fixed. ( Çalışmayan skiller Soacınzdan yada serverınızdan kaynaklıdır. Kesinlikle Clientle Alakalı değildir. Db nizi kontrol edin. )
    * Tüm İtemler Sorunsuz Gözükür.
    * Launcher Eset smart 6 ile taratılmış Fix. ( Kesinlikle Virüssüz )
    * KnightOnline.exe Eset smart 6 ile taratılmış Fix ( Kesinlikle Virüssüz )

    ################################################## ##

    Önemli Not : Bu Client 1 Günde Hazırlanmadı. Sadece Görsel olarak Ayarlanması 1 hafta sürdü. Tüm Patchler tek tek denendi. Eksik olan patchler serverlara gire gire deneyerek tamamlandı. Bu kadar emeğe saygı göstermeyip YORUM ATMADAN İNDİRENE HAKKIMI HELAL ETMİYORUM.


    Birkaç Resim :

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]



    Download Link : İndirmek İçin TIKLA

    İyi Forumlar...
    Son düzenleme: 17 Ağustos 2014
    ykp3434 bunu beğendi.
  2. osi1222

    osi1222 New Member

    Cevap: VipLogoS Client ♠ 1299 ♠ HomeKo ♠ MyKo ♠ Pk Server Eksiksiz Tek Client ♠ 01.07

    rar pass nerede
  3. VipLogoS

    VipLogoS [Bi-Yer.Net] HomeKo Özel Üye

    Cevap: VipLogoS Client ♠ 1299 ♠ HomeKo ♠ MyKo ♠ Pk Server Eksiksiz Tek Client ♠ 01.07

    [sıze=5]rar pas içinde tıklayıp bi açıklamayı okusanız göreceksiniz...
    [/sıze]
  4. Looqposse

    Looqposse New Member

    Cevap: VipLogoS Client ♠ 1299 ♠ HomeKo ♠ MyKo ♠ Pk Server Eksiksiz Tek Client ♠ 01.07

    Avira daha rar'dan çıkarırken Tr/Dropper.gen yani trojan downloader buluyor. Belki programlamadan kaynaklanıyor ama bildirmek istedim...
  5. VipLogoS

    VipLogoS [Bi-Yer.Net] HomeKo Özel Üye

    Cevap: VipLogoS Client ♠ 1299 ♠ HomeKo ♠ MyKo ♠ Pk Server Eksiksiz Tek Client ♠ 01.07

    hadi eseti geç kasper sky bile bulmadı hiçbir şey. senin kendi pcde virüs varsa ondan kaynaklı indirdiğinde ona bulaşmıştır. lütfen daha fazla kirletme forumu. Piyasada adam gibi benim clientimden başka client bulamassın. daha fazla konuşmaya gerek yok. çamur atacağına sende paylaşım yap bizde yorum atalım. emeğe saygı bile kalmamış...
  6. slayerman

    slayerman New Member

    Cevap: VipLogoS Client ♠ 1299 ♠ HomeKo ♠ MyKo ♠ Pk Server Eksiksiz Tek Client ♠ 01.07

    hocam bu cz si benim servera olmadı

    hangi cz yi indircem ben ya :s millet duvardan geçiyor.
  7. VipLogoS

    VipLogoS [Bi-Yer.Net] HomeKo Özel Üye

    Cevap: VipLogoS Client ♠ 1299 ♠ HomeKo ♠ MyKo ♠ Pk Server Eksiksiz Tek Client ♠ 01.07

    bu indirdiğin client sorunsuzdur. çektiğin patchler bozuktur...


  8. saimx1414

    saimx1414 Member

    Cevap: VipLogoS Client ♠ 1299 ♠ HomeKo ♠ MyKo ♠ Pk Server Eksiksiz Tek Client ♠ 01.07

    Sorunsuz indirdim deneyeceğim şimdi.
    Son düzenleme: 1 Temmuz 2013
  9. 3batuhan3

    3batuhan3 Active Member

    Cevap: VipLogoS Client ♠ 1299 ♠ HomeKo ♠ MyKo ♠ Pk Server Eksiksiz Tek Client ♠ 01.07

    Rar Pas Göremiyorum Nerede Rar Pas ?
  10. bheters

    bheters New Member

    Cevap: VipLogoS Client ♠ 1299 ♠ HomeKo ♠ MyKo ♠ Pk Server Eksiksiz Tek Client ♠ 01.07

    teşşekürler yararlı.
  11. krall_34

    krall_34 Member

    Cevap: VipLogoS Client ♠ 1299 ♠ HomeKo ♠ MyKo ♠ Pk Server Eksiksiz Tek Client ♠ 01.07

    bende cok kasıyo oyunlarda senin sayende bu birazda olsa azaldı helal olsun ama keşke black skin kullansaydın
  12. junkko

    junkko F4LC4T4

    Cevap: VipLogoS Client ♠ 1299 ♠ HomeKo ♠ MyKo ♠ Pk Server Eksiksiz Tek Client ♠ 01.07

    teşekkürler güzel client olmuş
  13. SkyendLeSS

    SkyendLeSS ko-cuce Tek Adresi.......

    Cevap: VipLogoS Client ♠ 1299 ♠ HomeKo ♠ MyKo ♠ Pk Server Eksiksiz Tek Client ♠ 01.07

    Neden bazı Skiiller çalısmıyor?
  14. MrCasH

    MrCasH Member

    Cevap: VipLogoS Client ♠ 1299 ♠ HomeKo ♠ MyKo ♠ Pk Server Eksiksiz Tek Client ♠ 01.07

    indiriyorum üstad inşallah sorunsuz ve beklediğim gibi bir clienttir...
  15. lBrainl

    lBrainl Andream Server KİNG :)

    Cevap: VipLogoS Client ♠ 1299 ♠ HomeKo ♠ MyKo ♠ Pk Server Eksiksiz Tek Client ♠ 01.07

    Bı deneyelım bakalım
  16. mavi_sakal

    mavi_sakal Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: VipLogoS Client ♠ 1299 ♠ HomeKo ♠ MyKo ♠ Pk Server Eksiksiz Tek Client ♠ 01.07

    helal olsun indirdim kardeş ama kullanmadım bişi diyemicem
  17. danger987

    danger987 New Member

    Cevap: VipLogoS Client ♠ 1299 ♠ HomeKo ♠ MyKo ♠ Pk Server Eksiksiz Tek Client ♠ 01.07

    Eline agzına koluna heryerıne saglık
  18. furkan35

    furkan35 Member

    Cevap: VipLogoS Client ♠ 1299 ♠ HomeKo ♠ MyKo ♠ Pk Server Eksiksiz Tek Client ♠ 01.07

    eline sağlık bro
  19. cmetehan7

    cmetehan7 New Member

    Cevap: VipLogoS Client ♠ 1299 ♠ HomeKo ♠ MyKo ♠ Pk Server Eksiksiz Tek Client ♠ 01.07

    eline sağlık
  20. byboom1

    byboom1 YardıMCı KişiLik xD

    Cevap: VipLogoS Client ♠ 1299 ♠ HomeKo ♠ MyKo ♠ Pk Server Eksiksiz Tek Client ♠ 01.07

    İndiricem bi sorun olursa yazarım :^^:

Sayfayı Paylaş