1. Ziyaretçi sitemize reklam vermek mi istiyorsun? İlgili konu burada!

Windows Xp'de Oyuna Girerken Soacs Log hatası alıyorum Yardım Lütfen :(

Konusu 'Client Yardım' forumundadır ve ELvesARP tarafından 6 Şubat 2010 başlatılmıştır.

  1. ELvesARP

    ELvesARP New Member

    Not defteri açılıyo alttakiler yazıyor içinde sadece bu kadar yardım edin lütfen ya :(

    -- 2010/02/06 12:19:07 Oyun başladı
    -- 2010/02/06 12:19:07 Windows sürümü [5.1]
    -- 2010/02/06 12:19:07 Ana işlevler başlatıldı
    -- 2010/02/06 12:19:07 Modüller başlatıldı
    -- 2010/02/06 12:19:07 Hile algılandı modül [1,46]
    -- 2010/02/06 12:19:07 Oyun kapatıldı (sistem tarafından):V:
  2. 3mr3123

    3mr3123 New Member

    Cevap: Windows Xp'de Oyuna Girerken Soacs Log hatası alıyorum Yardım Lütfen :(

    arkadaslar bende bu hatadan alıyordum 3 gun boyunca oyuna giremedım bazı sw lerde hile verfikasyonu verior bazı serwerlerdede soacs log not defterı hatası alıyoruz ben Win Xp sp3 kullanıyorum ve sag alt kosede calısan programlardan Drive space indicator die bi program bu hatadan dolayı oyuna girerken hile verifikasyonu veya ekran kararır oyundan atar ve soacs log not defterı gelır ii oyunlar ..............NewerwaLkaLone
  3. goldrancer02

    goldrancer02 Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: Windows Xp'de Oyuna Girerken Soacs Log hatası alıyorum Yardım Lütfen :(

    bende aynı hatayı alıyorum usko ya girmiştim koxp ile sonra cıktım pvp ye giricektim soacs log hatası aldım yardım ederseniz sevinirim
  4. 4GaNgStEr

    4GaNgStEr CatHeadThrowMadMo

    Cevap: Windows Xp'de Oyuna Girerken Soacs Log hatası alıyorum Yardım Lütfen :(

    aynı hata bendede var ama çözen yok:S
  5. Sex7

    Sex7 Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: Windows Xp'de Oyuna Girerken Soacs Log hatası alıyorum Yardım Lütfen :(

    Bütün Sayfa Vs. Herşeyi Kapatın Her Hangi Bir Yerde Ufacık Hack İle İlgili Bir Konu Olsun Anında Kapanır.
  6. 4GaNgStEr

    4GaNgStEr CatHeadThrowMadMo

    Cevap: Windows Xp'de Oyuna Girerken Soacs Log hatası alıyorum Yardım Lütfen :(

    ne yaptıysam yapamadım su hatayı herseyi kapatıyorum ama hala çıkyıoR:S
  7. cr_burak

    cr_burak New Member

    Cevap: Windows Xp'de Oyuna Girerken Soacs Log hatası alıyorum Yardım Lütfen :(

    Çözümünü bulabilen yokmu?
    Arkadaşların dediği gibi kapattım bütün dosyaları ancak yine aynı sorun yine aynı sorun...
    Yapabilen varsa yardımcı olsun lütfen...
  8. djkarus09

    djkarus09 New Member

    Cevap: Windows Xp'de Oyuna Girerken Soacs Log hatası alıyorum Yardım Lütfen :(

    ßendede Aynı Sorun Vat Ltfen Birisi Yardım Etsin off :S
  9. exellance1

    exellance1 New Member

    Cevap: Windows Xp'de Oyuna Girerken Soacs Log hatası alıyorum Yardım Lütfen :(

    çözün şunu yaw
  10. yunusrap122

    yunusrap122 Member

    Cevap: Windows Xp'de Oyuna Girerken Soacs Log hatası alıyorum Yardım Lütfen :(

    bizde öle bi program yok !!!!! Hata soacs log hatası veriyor.. Hilal adamın koxpunu kullandım ondan sonra oldu clint sil baştan yaptım düzeldi fakat relog atınca eskisi gibi hata veriyo 3 gündür aynı hata yaratıcı çözümler yazın artık hiç kimsenin bilgisi yokmu bu konuyla ilgili kaç kişi madur
  11. semih1232

    semih1232 Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: Windows Xp'de Oyuna Girerken Soacs Log hatası alıyorum Yardım Lütfen :(

    Konuyla İlgilenen yokki
  12. nowa21

    nowa21 New Member

    Cevap: Windows Xp'de Oyuna Girerken Soacs Log hatası alıyorum Yardım Lütfen :(

    ++++++++++
  13. leke02

    leke02 Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: Windows Xp'de Oyuna Girerken Soacs Log hatası alıyorum Yardım Lütfen :(

    vaLLa heRkeste bu soRun var bi bakın KO-CUCE YETKİLİLERİ bakın şuna bi..>>
    Ben Bir Windows 7 64 bit Kullanıcı Olarak Knight Online Oynıyorum. Private serverlarda sinirimi atıyorum eğleniyorum.önceleri xp kullanıyordum sorunsuz olarak oyuna girebiliyordum.

    Windows 7 64 biti yükleyinceye kadar bu böle devam etti ama windows 7 64 biti yükleyince soacs uygulama hatası vermeye başladı.Bunun Haricinde yönetici hakları algılanamadı gibi bir hata da veriyor.


    Soacs Hatası Launcherda Starda Bastığım Anda Gelir Word Pad Dosyası AÇılıyor. Ve Bunlar Yazıyor.

    -- 2010/03/25 18:10:39 [SOACS info] Oyun başladı
    -- 2010/03/25 18:10:39 [SOACS info] Windows sürümü [6.1]
    -- 2010/03/25 18:10:39 [SOACS info] Ana işlevler başlatılıyor
    -- 2010/03/25 18:10:39 [SOACS info] Servis kontrol ediliyor
    -- 2010/03/25 18:10:39 [SOACS info] Sistem servisi başlatılıyor
    -- 2010/03/25 18:10:39 [SOACS info] Servis ile bağlantı kurulamadı




    YÖNETİCİ HAKLARINDA İSE


    Yönetici Hakları Algılanamadı
    Oyun Kapanıyor
    Hata Kodu 6



    Sorunun Exenin 64 bit uyumsuz oldugu dusuncesindeyim. Umarim icinizden birisi ne yapilmasi gerektigini biliyordur.

    Bilmeniz gerekenler:
    Bazi Serverlar oyuna giriyor.
    Tum Kullanici haklarini vermis bulunmaktayim
    Tesekkurler.
  14. semih1232

    semih1232 Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: Windows Xp'de Oyuna Girerken Soacs Log hatası alıyorum Yardım Lütfen :(

    Arkadaşlar IP Vericem Bu patchi 1452'e kadar doldurun ve launcheri kapatın
    Sonra istediğiniz soacslı servere girin

    95.130.172.172
    95.130.172.172
    95.130.172.172

    Bu IP'yi yazın Patch 1452'e kadar dolsun sonra kapatın
    yap düzelir
  15. ibrahim_34

    ibrahim_34 Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: Windows Xp'de Oyuna Girerken Soacs Log hatası alıyorum Yardım Lütfen :(

    ne alaka ?

  16. leke02

    leke02 Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: Windows Xp'de Oyuna Girerken Soacs Log hatası alıyorum Yardım Lütfen :(

    kardeş verdiiqin ip denedik doldurdk patch ama olmuor
  17. asascar44

    asascar44 Yardımcı Cüce

    Cevap: Windows Xp'de Oyuna Girerken Soacs Log hatası alıyorum Yardım Lütfen :(

    Evet beyler bende win xp sp2 var şuan ve bi kere hata verdi sonrasında hic bişeye girmiyo sag alttaki bütün programları kapatıyorum görev yöneticisi işlemlerde alaksı olmayan herşeyi kapatıyorum fakat sonuc degişmiyor ne yapacaz şimdi format mı atalım yane soacs artık şu şeye bi çare bulnması lazım yeter.....
  18. Natro

    Natro Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: Windows Xp'de Oyuna Girerken Soacs Log hatası alıyorum Yardım Lütfen :(

    LÜTFEN KONU ACMADAN ÖNCE FORUM KURALLARINI OKUYUNUZ.
  19. PsikoHeaLTr

    PsikoHeaLTr New Member

    Cevap: Windows Xp'de Oyuna Girerken Soacs Log hatası alıyorum Yardım Lütfen :(

    bende de daha bugün vermeye başladı gençler sorunu biln veya çözen varsa msn adresimi dahi verebilirim..!
  20. aklena88

    aklena88 New Member

    Cevap: Windows Xp'de Oyuna Girerken Soacs Log hatası alıyorum Yardım Lütfen :(

    yoq kardeşim yok bir bilen yok varsada piçline gelip söylemiyo :S:S:S:mad:

Sayfayı Paylaş