1. İyi bayramlar!

TCK 20. Madde ile 5651 Sayılı Kanun'un 4. maddesinin 2. fıkrasına göre Ko-Cüce Server Tanıtım forumumuzdaki mesajlardan dolayı doğacak tüm sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Tüm hukuksal şikayetler için buradan bizimle iletişime geçmeniz halinde en geç 1 hafta içinde gerekli işlem yapılıp tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.

Xiegon Yeni ARdream KraLı

Konusu 'Gordion' forumundadır ve Jokker tarafından 5 Mayıs 2009 başlatılmıştır.

  1. Jokker

    Jokker Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Merhaba arkadaşlar . Bir süredir usko'ya ara vermiştim. Şimdi tekrar geri dondum :)

    Irk : Karus
    Nick : Perfect1on
    Np : 20k
    Clan : ProPlayers
    Job : Priest


    İtemler :

    +7 no reb ds
    +7 lobo hammer
    8 chtn set
    dd 25 fp
    dual Ruby Ring +2
    Glass Belt
    Elementel Neck +3
    Cleric Earing +1 ve +0


    ProPlayers pelerin uzattık arkadaşlar hepinizi bekleriz 50k Bagışla alıyoruz

    Forever Xiegon ^^
  2. emrela

    emrela GreenTeam ' Emrela

    Cevap: Xiegon Yeni ARdream KraLı

    Anlamadığım.
    İnt priest atack yapmıyor bişey yapmıyor...
    Nasıl king olucan ? solo pk yapıp dragonmu açacan :korsanh:
  3. Fusti

    Fusti Member

    Cevap: Xiegon Yeni ARdream KraLı

    Ss koysadın arkadaşın dediği doğru int pri den andream kinq fln olmaz vs de aadam fln kesmiom :D priest kinq desen anlarık :D
  4. SkyWalker_

    SkyWalker_ New Member

    Cevap: Xiegon Yeni ARdream KraLı

    o itemlerle xig de hiç bişey yapamassın !!!
  5. clupte4m

    clupte4m New Member

    Cevap: Xiegon Yeni ARdream KraLı

    zzzzzzzzzzzzzzzz
  6. SiyaNR

    SiyaNR Member

    Cevap: Xiegon Yeni ARdream KraLı

    Biz Bu itemlerle andream acıldıgında oynuyorduk ds yerine csmiz vardı ayrı bişey
  7. colibari

    colibari pwp delisi cüce

    Cevap: Xiegon Yeni ARdream KraLı

    bİraz tescİllİ salla
  8. i_brahim

    i_brahim Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: Xiegon Yeni ARdream KraLı

    ya int priden kinq mi olur :S o zaman xigenondakiler salak
  9. kadir_568

    kadir_568 New Member

    Cevap: Xiegon Yeni ARdream KraLı

    Aynen O itemler hicbir işe yaramaz X ardream ' da
  10. n00p

    n00p Member

    Cevap: Xiegon Yeni ARdream KraLı

    ** intci priden kral mı olur:D +7 chitin +7 plate neyse +8 chitşn +8 ds aynı :D pri pri dir.. priden kral olmaz hele intci pri den hiç :D
  11. 4Lord.

    4Lord. Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: Xiegon Yeni ARdream KraLı

    Ozan galiba item ile krallık demiş.. :D
  12. DreadLeesNooP

    DreadLeesNooP Member

    Cevap: Xiegon Yeni ARdream KraLı

    o ıtemLerLe xıgenonda hıc 1si yapamazsn.int oldugun halde 2 asas senı rahat keserLer ;) ßn AgLayaJacKs0N&DreadLeesNooP 2 sıde soyLdu. Kınq DIosan DreadLeesNooP yaz google gorursun uLsmk ısteyn [email protected]
  13. yigitbudak

    yigitbudak New Member

    Cevap: Xiegon Yeni ARdream KraLı

    saol kardeş
  14. 4DeaqLe

    4DeaqLe New Member

    Cevap: Xiegon Yeni ARdream KraLı

    benim yerimi kim aLmıs bakem... 4 sene önce ardreamın kraLı bendim : AtIIvIIaCa 56 Lw de kolluk yaktım SANLITURKIYEM e 600 k baqısLadım. 4 sene önce ki itemLerim +8 chitin set dual +8 shard, iron neck, glass belt, s.e +0, eme+1 dd25fp. eskiLer ii tanır^^
  15. dewalt1905

    dewalt1905 New Member

    Cevap: Xiegon Yeni ARdream KraLı

    EN BABA ADAM I4NARCHİSTIdır clanı IDeViLiSHI
  16. kalp4343

    kalp4343 Member

    Cevap: Xiegon Yeni ARdream KraLı

    Qüsel Cara Benziyo
  17. himmet4545

    himmet4545 New Member

    Cevap: Xiegon Yeni ARdream KraLı

    evet ya saka gibi intci priden nerde kral olmus
  18. ranqer_boy

    ranqer_boy Member

    Cevap: Xiegon Yeni ARdream KraLı

    xgenon SwimwSs Ler akar
  19. pkshow81

    pkshow81 New Member

    Cevap: Xiegon Yeni ARdream KraLı

    İşe Yaramaz Car
  20. swerder

    swerder Professional User's

    Cevap: Xiegon Yeni ARdream KraLı

    Bos Ver kral olup'da napacan :)

Sayfayı Paylaş