TCK 20. Madde ile 5651 Sayılı Kanun'un 4. maddesinin 2. fıkrasına göre Ko-Cüce Server Tanıtım forumumuzdaki mesajlardan dolayı doğacak tüm sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Tüm hukuksal şikayetler için buradan bizimle iletişime geçmeniz halinde en geç 1 hafta içinde gerekli işlem yapılıp tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.

0uikShare Kişisel Sayfam Yorumlara 50k Rep :O

Konusu 'Kişisel Sayfa' forumundadır ve 0uikShare tarafından 12 Ekim 2008 başlatılmıştır.

  1. Unfaithless

    Unfaithless HogiratoperAscoltare

    Cevap: 0uikShare Kişisel Sayfam Yorumlara 50k Rep :O

    KO akar hacı =)
  2. Speck

    Speck Member

    Cevap: 0uikShare Kişisel Sayfam Yorumlara 50k Rep :O

    Eline Sağlık Demekte Fayda Var :D
  3. GameGuard

    GameGuard TGG Network Master

    Cevap: 0uikShare Kişisel Sayfam Yorumlara 50k Rep :O

    :D :D güzel olmuş sağolasın ...
  4. fearlesshero

    fearlesshero Tecrubeli CüCe

    Cevap: 0uikShare Kişisel Sayfam Yorumlara 50k Rep :O

    Paylasım İcin Saol Rep Olacaksa :D At Lütfen olmassada tassagın sagolsun :D Pasam xD
    0uikShare bunu beğendi.
  5. Estudio

    Estudio Profosyonel Radyo Yayın

    Cevap: 0uikShare Kişisel Sayfam Yorumlara 50k Rep :O

    Kişisel Sayfanız ve düzenınız için Teşekkürler
  6. ComeLy

    ComeLy Member

    Cevap: 0uikShare Kişisel Sayfam Yorumlara 50k Rep :O

    TeşekkürLer !
    0uikShare bunu beğendi.
  7. vanhelsingxx

    vanhelsingxx Vanhelsingxx Pro Ko Editör Uyarıları Dikkate Almadı

    Cevap: 0uikShare Kişisel Sayfam Yorumlara 50k Rep :O

    hayat hikayenimi yazdın :D :p
    0uikShare bunu beğendi.
  8. BOBOKO

    BOBOKO Hesap Askıya Alındı Uyarıları Dikkate Almadı

    Cevap: 0uikShare Kişisel Sayfam Yorumlara 50k Rep :O

    GRckdn Gzel Sayfa:)
  9. PETTIBONE

    PETTIBONE Fiberawptic

    Cevap: 0uikShare Kişisel Sayfam Yorumlara 50k Rep :O

    Güzel olmuş değişiklik katmış ortama :D
  10. s3f3r3r

    s3f3r3r Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: 0uikShare Kişisel Sayfam Yorumlara 50k Rep :O

    Paylaşimlarının devamını dilerimm..
  11. mr2626

    mr2626 New Member

    Cevap: 0uikShare Kişisel Sayfam Yorumlara 50k Rep :O

    güzel :)hhhhh-++++++++++++++++++++++++++++++++++
  12. Maeglin

    Maeglin <b><font color="red">AmelE4EveR</font></b>

    Cevap: 0uikShare Kişisel Sayfam Yorumlara 50k Rep :O

    Hopp moron nasıl gidiyor hayat
  13. BiqDance

    BiqDance Member

    Cevap: 0uikShare Kişisel Sayfam Yorumlara 50k Rep :O

    Sabahat Nabion canm :D
  14. ExpertDataBase

    ExpertDataBase New Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: 0uikShare Kişisel Sayfam Yorumlara 50k Rep :O

    Oncelikle Selam Kardes Cok Uzun Yazmıssın Fıkra okuması bıle zor gelen bır adamım :D ondan Tesekkur Edıyorum Yınede ve Trakyalısın Galıba Bea Kızan :D Bende Tekirdağlıyım Nerelısın Acaba
  15. Rêtry

    Rêtry Member

    Cevap: 0uikShare Kişisel Sayfam Yorumlara 50k Rep :O

    Ellerine Sağlık Çok Güzel Olmuş :)
  16. Leatheus

    Leatheus Member

    Cevap: 0uikShare Kişisel Sayfam Yorumlara 50k Rep :O

    Paylasım Icın ty :D aga
  17. Jero

    Jero Level : 100

    Cevap: 0uikShare Kişisel Sayfam Yorumlara 50k Rep :O

    Biraz uzun olmus ama güzel olmus ellerine sağlık..
  18. StarLife

    StarLife Active Member

    Cevap: 0uikShare Kişisel Sayfam Yorumlara 50k Rep :O

    Klasik Konu .

    Biraz Daha Konu Düzenini Ayarlayabilirsen

    Çok Daha Güzel Olacağına İnanıyorum ..

    Eline Sağlık .. :)
  19. Aithra

    Aithra New Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: 0uikShare Kişisel Sayfam Yorumlara 50k Rep :O

    Oku Oku Günleri Bile Unuttum :-:
  20. gencan44

    gencan44 Level: 250

    Cevap: 0uikShare Kişisel Sayfam Yorumlara 50k Rep :O

    Nice :) Very Good