TCK 20. Madde ile 5651 Sayılı Kanun'un 4. maddesinin 2. fıkrasına göre Ko-Cüce Server Tanıtım forumumuzdaki mesajlardan dolayı doğacak tüm sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Tüm hukuksal şikayetler için buradan bizimle iletişime geçmeniz halinde en geç 1 hafta içinde gerekli işlem yapılıp tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.

1TurkK

Konusu 'Diğer' forumundadır ve TrayhopeR tarafından 26 Ağustos 2009 başlatılmıştır.

  1. TrayhopeR

    TrayhopeR www.trayhoper.net

    Can aga , candan aga hö Çok sevdiğim , arkaplan tagını kıskandığım ( :icon_eek: ) , Cs ci aga :-::rock:
  2. Necro

    Necro Well-Known Member

    Cevap: 1TurkK

    hiç sevmem hö
  3. Ganks

    Ganks Well-Known Member

    Cevap: 1TurkK

    Pek Konuşmuşluğumuz yok, ama severim :eek:
  4. HiimOki

    HiimOki <marquee><font color="green"><b>Death greets me wa Emektar

    Cevap: 1TurkK

    Aşk adamı...
  5. Alpereks

    Alpereks Well-Known Member Emektar

    Cevap: 1TurkK

    Kendisinin benden hoşlandığını düşünüyorum
  6. JrSmoke

    JrSmoke New Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: 1TurkK

    Aşık Aga hö
  7. Shutup

    Shutup Administrator Yönetici Administrator

    Cevap: 1TurkK

    Bıçaklanan biri :eek:
  8. 1TurkK

    1TurkK Emektar Üye Emektar

    Cevap: 1TurkK

    Adımız romeo'ya çıktı :eek: Yaktı beni bu kızlar :v:
  9. WhiteChris

    WhiteChris New Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: 1TurkK

    Can aga , romeo aga o bir aşık agahö
  10. RoTrKO

    RoTrKO New Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: 1TurkK

    Bnm Ilk Serverimda Oyniyan aga :eek: :D
  11. BurningHeart

    BurningHeart Well-Known Member

    Cevap: 1TurkK

    Asistanım ...
  12. BySnaqe

    BySnaqe Member

    Cevap: 1TurkK

    Romeo aga of AGA's
  13. _WurucU_

    _WurucU_ New Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: 1TurkK

    Hiç sevmem serseriyi :hıh:
  14. Nero

    Nero Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: 1TurkK

    orasını burasını kesene aga hö
  15. H£L¥uM

    H£L¥uM New Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: 1TurkK

    Çok Sevdiğim Romeo Aga dır :)
  16. JrSmoke

    JrSmoke New Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: 1TurkK

    kankim hö :rock:
  17. BILAL

    BILAL <b><hr><marquee behavior="alternate"><marquee widt

    Cevap: 1TurkK

    turuncu hö
  18. Leqend_Aqa

    Leqend_Aqa Level: 55

    Cevap: 1TurkK

    Çok sevdiqim yönetici aqa ' M :sakalli:
    Son düzenleme: 4 Eylül 2009
  19. wehement

    wehement Member

    Cevap: 1TurkK

    Pek Muhabbetim Yoktur ama Severim Kendisini :)
  20. Fresky

    Fresky New Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: 1TurkK

    Arkadaşım :)