1. ko-cuce.net 10 senedir olduğu gibi açık kalmaya devam edecektir, kapanma gibi bir durum söz konusu değildir.

TCK 20. Madde ile 5651 Sayılı Kanun'un 4. maddesinin 2. fıkrasına göre Ko-Cüce Server Tanıtım forumumuzdaki mesajlardan dolayı doğacak tüm sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Tüm hukuksal şikayetler için buradan bizimle iletişime geçmeniz halinde en geç 1 hafta içinde gerekli işlem yapılıp tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.

4вℓα¢к Paylaşımlarım

Konusu 'Tüm Paylaşımlarım' forumundadır ve EarthQuake tarafından 15 Temmuz 2008 başlatılmıştır.

  1. EarthQuake

    EarthQuake Active Member

  2. bigahega

    bigahega Administrator Yönetici Administrator

    Welcome to Ko-Cuce!

    4вℓα¢к, devamını da bekliyoruz :)
  3. XReturnS

    XReturnS Well-Known Member

    Cevap: Paylaşımlarımın (Yarısı)

    tşklerde diger yarısı nerdexD
  4. EmreOzcan

    EmreOzcan Active Member Emektar

    Cevap: Paylaşımlarımın (Yarısı)

    Devamını Bekliyorum....
  5. JrSmoke

    JrSmoke New Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: 4вℓα¢к Paylaşımlarım

    devamını bekliyorz :)
  6. EarthQuake

    EarthQuake Active Member

  7. ByBlackeR

    ByBlackeR Well-Known Member

    Cevap: 4вℓα¢к Paylaşımlarım

    teşekkurler uzasaması dılegıyle
  8. ki1Lee_77sasa77

    ki1Lee_77sasa77 Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: 4вℓα¢к Paylaşımlarım

    Teşşekürler Guzel Paylaşimlar ! Uzamasi Dilegiyle
  9. QuestionS

    QuestionS Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: 4вℓα¢к Paylaşımlarım

    Teşekkürler...Listenin Uzaması Dileğiyle :)
  10. Alpereks

    Alpereks Well-Known Member Emektar

    Cevap: 4вℓα¢к Paylaşımlarım

    Listenin daha da uzaması dileğiyle
  11. Cevap: 4вℓα¢к Paylaşımlarım

    Paylaşımların için teşekkürler...Listenin uzaması dileğiyle..
  12. Speck

    Speck Member

    Cevap: 4вℓα¢к Paylaşımlarım

    Paylaşımnların İçin Teşekkürler...
  13. ComeLy

    ComeLy Member

    Cevap: 4вℓα¢к Paylaşımlarım

    PaylaşımLArın İçin TŞK..
  14. DangerForDaqqeR_

    DangerForDaqqeR_ New Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: 4вℓα¢к Paylaşımlarım

    Teşekkürler. Uzamasi Dileğiyle hö
  15. Zîstâtni

    Zîstâtni Member

    Cevap: 4вℓα¢к Paylaşımlarım

    Teşekkürler Caner Kaliteli Paylaşımlar bence bi Ara Düzelt Teşekkürler Tekrar :)

Sayfayı Paylaş