TCK 20. Madde ile 5651 Sayılı Kanun'un 4. maddesinin 2. fıkrasına göre Ko-Cüce Server Tanıtım forumumuzdaki mesajlardan dolayı doğacak tüm sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Tüm hukuksal şikayetler için buradan bizimle iletişime geçmeniz halinde en geç 1 hafta içinde gerekli işlem yapılıp tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.

Avril Lavigne Sevenler:)

Konusu 'Müzik' forumundadır ve XReturnS tarafından 24 Ağustos 2008 başlatılmıştır.

  1. XReturnS

    XReturnS Well-Known Member

    Selam Bende Bir Avril Asıgı oldugum icin
    Sizinle paylasmak istedim

    Öncelikle Youtubeye Giremeyenler

    Vtunnel.com is here to help you beat internet filtering!

    ASagıdakileri Tek Tek girin:) girin

    Avril Lavigne - Runaway

    http://www.youtube.com/watch?v=J5XADkqo6wY&feature=related

    Avril lavigne- Forgotten

    http://www.youtube.com/watch?v=zuZB2O6orV0&feature=related

    Avril Lavigne-My World

    http://www.youtube.com/watch?v=pC0RDbfqH1Y&feature=related

    Avril Lavigne - Punk Princess

    http://www.youtube.com/watch?v=aCb16pGOqCo&feature=related

    Bu Kadar Yeter Sanırım:)
  2. Necro

    Necro Well-Known Member

    Cevap: Avril Lavigne Sevenler:)

    O Bayanı Kım Sevmez :D
  3. ozoCozo

    ozoCozo New Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: Avril Lavigne Sevenler:)

    Ben sevmem hö :D
  4. XReturnS

    XReturnS Well-Known Member

    Cevap: Avril Lavigne Sevenler:)

    Yorumlar icin tşkler ;)
  5. Maxis

    Maxis kinda monster.

    Cevap: Avril Lavigne Sevenler:)

    İlk ortak yanımız hö :haha:
  6. gizemilkcan

    gizemilkcan ko-dev Yönetici

    Cevap: Avril Lavigne Sevenler:)

    büyük hayranlarındanım ben bu gacının :)
  7. AlbertDeDazo

    AlbertDeDazo Well-Known Member

    Cevap: Avril Lavigne Sevenler:)

    aynen katılıyorum... hö
  8. XReturnS

    XReturnS Well-Known Member

    Cevap: Avril Lavigne Sevenler:)

    Karı Güzel hö hö :D
  9. Fresky

    Fresky New Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: Avril Lavigne Sevenler:)

    çok güzel gacı bea :D
  10. XReturnS

    XReturnS Well-Known Member

    Cevap: Avril Lavigne Sevenler:)

    süper karı hö:D
  11. SpyHacK

    SpyHacK ѕpγнаск | Furkan

    Cevap: Avril Lavigne Sevenler:)

    i Love you avriL :D GüzeL payLaşım avriL hayranı oLduqum her yanımdan ßeLLi oLuyordur :p
    ve ßugün avriL'ın doğum günü :D
  12. Ganks

    Ganks Well-Known Member

    Cevap: Avril Lavigne Sevenler:)

    Agalar Sevmez :hıh:
    SpyHacK bunu beğendi.
  13. THλLES

    THλLES Well-Known Member

    Cevap: Avril Lavigne Sevenler:)

    Sevmem... Anti-Punk'çuyum ben :)
  14. SpyHacK

    SpyHacK ѕpγнаск | Furkan

    Cevap: Avril Lavigne Sevenler:)

    avriL punk'cı deiLki :S
  15. XReturnS

    XReturnS Well-Known Member

    Cevap: Avril Lavigne Sevenler:)

    yorumlar icin tskler.
  16. THλLES

    THλLES Well-Known Member

    Cevap: Avril Lavigne Sevenler:)

    Neyci ya? Stil mi değiştirdi :p Metalci oldu değil mi :D
  17. XReturnS

    XReturnS Well-Known Member

    Cevap: Avril Lavigne Sevenler:)

    metalcımı :D:D zahuzuah ne ettin nan hö
  18. SpyHacK

    SpyHacK ѕpγнаск | Furkan

    Cevap: Avril Lavigne Sevenler:)

    avrilin ropartajında da yazıyor ben punkcı deilim hiç bi zaman olmadım bana punkcı demeyin. pop-rock
    Son düzenleme: 27 Eylül 2008
  19. THλLES

    THλLES Well-Known Member

    Cevap: Avril Lavigne Sevenler:)

    Yok la gönderme yaptım gerçek anlamda demedim :D

    Aman her neyse :) Sonuçta Punk'a benzer bir şey yapıyor ama :S Ne olduğunu çözmüş değilim (değiliz)
  20. SpyHacK

    SpyHacK ѕpγнаск | Furkan

    Cevap: Avril Lavigne Sevenler:)

    bu aLıntı.