TCK 20. Madde ile 5651 Sayılı Kanun'un 4. maddesinin 2. fıkrasına göre Ko-Cüce Server Tanıtım forumumuzdaki mesajlardan dolayı doğacak tüm sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Tüm hukuksal şikayetler için buradan bizimle iletişime geçmeniz halinde en geç 1 hafta içinde gerekli işlem yapılıp tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.

Başlıca Müzik Türleri

Konusu 'Müzik' forumundadır ve JrSmoke tarafından 8 Temmuz 2008 başlatılmıştır.

  1. JrSmoke

    JrSmoke New Member Kalemi Kırıldı!

    -Arabesk
    -Türk Sanat Müzigi
    -Türk Halk Müzigi
    -Latin Müzik
    -Hip Hop Rap
    -Klasik Türk Müzigi
    -Caz
    -Pop
    -Rock
    -Koro/punk
    -Slow
    -HeavyMetal / Elektronik
    1TurkK bunu beğendi.
  2. Zigmu

    Zigmu Emekli

    Cevap: Başlıca Müzik Türleri

    Electro Technomu Oluyor :p
  3. JrSmoke

    JrSmoke New Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: Başlıca Müzik Türleri

    sence ne oluyor ? :D
  4. AlbertDeDazo

    AlbertDeDazo Well-Known Member

    Cevap: Başlıca Müzik Türleri

    saol bılqı ıcnde bunları bılmeyen yoktur qıbıme qelıo :D:D
  5. EmreOzcan

    EmreOzcan Active Member Emektar

    Cevap: Başlıca Müzik Türleri

    Rap And MeTaL:)
  6. THλLES

    THλLES Well-Known Member

    Cevap: Başlıca Müzik Türleri

    Heavy metal 4ever :D
    Son düzenleme: 19 Nisan 2011
  7. JrSmoke

    JrSmoke New Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: Başlıca Müzik Türleri

    paylastım ben artık yani ben yapmasam baskası emn ol yapardı ;)
  8. Alpereks

    Alpereks Well-Known Member Emektar

    Cevap: Başlıca Müzik Türleri

    death metal
    black metal
    heavy metal
    trash metal
    power metal
    nu metal
    doom metal
    hard metal
    gothic metal

    böle gider bu liste hö
  9. BurningHeart

    BurningHeart Well-Known Member

    Cevap: Başlıca Müzik Türleri

    nu metal hariç hepsini dinlerim southern metal de var :D
  10. 1TurkK

    1TurkK Emektar Üye Emektar

    Cevap: Başlıca Müzik Türleri

    Paylaşım için teşekkürler Yekta. Nu MetaL4eveRhö
  11. WayTooBaD

    WayTooBaD <b><hr>Guitarist Mode: <font color="red">ON</font> Emektar

    Cevap: Başlıca Müzik Türleri

    Teşekkürler MetaL4eveR hö
  12. ake_

    ake_ Member

    Cevap: Başlıca Müzik Türleri

    Rap rock underground
  13. kqqn123

    kqqn123 Member

    Cevap: Başlıca Müzik Türleri

    Çok güzel bişey söylemişsin 2 side güzelde 2 side birbirinin zıttı türler garip geldi :D

    Ben rapçiyim Rapçi Doğmadım ama Rapçi Ölücem.
  14. KoSoVaLi1990

    KoSoVaLi1990 CDS Game DataBase Team

    Cevap: Başlıca Müzik Türleri

    Slow dinlerim ve hip hop :)
  15. Berent52

    Berent52 Member

    Cevap: Başlıca Müzik Türleri

    metalden zerre kadar haz almıyorum. Rap diyorum o da tek şartla: Sagopa Kajmer. türkiyede daha iyisi war mı? şahsen dinlerken sözler ve beat beni kendimden geçiriyo, başka dünyalara gidiyorum :) Yunus abi 1 numarasın, her zaman arkandayız ...
  16. BoomBoomPoow

    BoomBoomPoow BmBmPw!

    Cevap: Başlıca Müzik Türleri

    "Başlıca müzik Türleri" Diye adlandırırsak aslında bir çok müzik türlerini yazmamışsın.

    En çok bilinen ve dinlenen türleri yazmışsın :) Teşekkürler yinede güzel paylaşım.
  17. BurningHeart

    BurningHeart Well-Known Member

    Cevap: Başlıca Müzik Türleri

    -Soul
    -Blues
    -Deneysel
    -Acid
    -Glam
    -Country
    -Klasik
    -İndie
    -Stoner
    -Neo Klasik
    -Funk
    -Rockabilly
    -Barok
    -Reagge

    Bunlar Tür Değilmi
    Son düzenleme: 28 Eylül 2009
  18. n0n-st0p

    n0n-st0p Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: Başlıca Müzik Türleri

    ++++++++++++++++
  19. Speck

    Speck Member

    Cevap: Başlıca Müzik Türleri

    Hiphop&Rap&R&B
  20. Unfaithless

    Unfaithless HogiratoperAscoltare

    Cevap: Başlıca Müzik Türleri

    Hiphop&Rap&R&B&Slow