1. ko-cuce.net 10 senedir olduğu gibi açık kalmaya devam edecektir, kapanma gibi bir durum söz konusu değildir.

TCK 20. Madde ile 5651 Sayılı Kanun'un 4. maddesinin 2. fıkrasına göre Ko-Cüce Server Tanıtım forumumuzdaki mesajlardan dolayı doğacak tüm sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Tüm hukuksal şikayetler için buradan bizimle iletişime geçmeniz halinde en geç 1 hafta içinde gerekli işlem yapılıp tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.

Bir Upgrade Denemesi...

Konusu 'Gordion' forumundadır ve Maxi tarafından 29 Temmuz 2009 başlatılmıştır.

  1. Maxi

    Maxi Uzman Game Master [Gm]

    Hatırlarsanız, geçen hafta "+8 Rogue Chitin Armor Pads" basmıştım,

    [​IMG]

    Elimde bir adet de "+7 Rogue Chitin Armor Pouldron" kalmıştı;

    [​IMG]

    Ve bugün... Sonunda o heycanlı an geldi, yakmalık itemlerimi topladım, her şeye hazırım...

    Önce yakmalık itemleri başladım yakmaya;
    Yanan itemlerin içinde Dual +7 Md ve 2 Parça +7 Rogue Chitin var...

    Ve asıl amacımıza yaklaşıyoruz...

    [​IMG]

    Hadi Bismillah...

    [​IMG]

    Ve sonuç...

    [​IMG]

    Görüldüğü üzre "HÜSRAN"..
    Ama yılmak yok, o kadar item basıp, şansımızı arttırmışız, başka şeyler denesek, belki geçer umuduyla, başka itemleri alıp deneyelim dedik,

    [​IMG]

    Görüldüğü üzre, +7 Rogue Chitin Helmet ve +7 Crimson Boots aldık...

    Hadi bkalm, önce Mage Chitinden başlayalım ko-hak

    [​IMG]

    Click len!! ko-hak

    [​IMG]

    GENE YAKTIK :mad:

    Devam...
    Son düzenleme: 29 Temmuz 2009
  2. Sony

    Sony ●Ko Cüce DeLy^Si● Uyarıları Dikkate Almadı

    Cevap: Bir Upgrade Denemesi...

    eLbet basarSın denemeye dewam
  3. 4lk0l1ch

    4lk0l1ch New Member

    Cevap: Bir Upgrade Denemesi...

    wallaha bende okdr para osla enayi gibi basmayı denemem direq +8 alırım daha ucuz bir trinaya 2 tane alırsın neredeyse üstüne biraz para versen :S
  4. By_De@th

    [email protected] New Member

    Cevap: Bir Upgrade Denemesi...

    Geçmiş olsun kardeşim.
  5. enesingo

    enesingo KO-koLick CüCe :]

    Cevap: Bir Upgrade Denemesi...

    geçmiş olsnnn:S:S
  6. ebrarkara

    ebrarkara New Member

    Cevap: Bir Upgrade Denemesi...

    ++++++++++++++++++++++

    ++++++++++++++++++ güzel

    ++++++++++++++++++ güzel
    Son düzenleme: 4 Eylül 2009
  7. ghost1932

    ghost1932 New Member

    Cevap: Bir Upgrade Denemesi...

    olsn sen zevkini almaya bak itemi takma s2ne
  8. Violator68

    Violator68 New Member

    Cevap: Bir Upgrade Denemesi...

    yanar öle :O
  9. asdasas2133

    asdasas2133 New Member

    Cevap: Bir Upgrade Denemesi...

    g olsun itemi direk almak da ii de kendin basman daha heyecanlı
  10. Nero

    Nero Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: Bir Upgrade Denemesi...

    o trinalara harcadgın parayla +8 set dizedin be :D:D

Sayfayı Paylaş