1. ko-cuce.net 10 senedir olduğu gibi açık kalmaya devam edecektir, kapanma gibi bir durum söz konusu değildir.

TCK 20. Madde ile 5651 Sayılı Kanun'un 4. maddesinin 2. fıkrasına göre Ko-Cüce Server Tanıtım forumumuzdaki mesajlardan dolayı doğacak tüm sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Tüm hukuksal şikayetler için buradan bizimle iletişime geçmeniz halinde en geç 1 hafta içinde gerekli işlem yapılıp tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.

[Dev Paylaşımlar]--- ByBrux ---[ Tüm Paylaşımlarım ]

Konusu 'Tüm Paylaşımlarım' forumundadır ve ByBrux tarafından 2 Ekim 2008 başlatılmıştır.

  1. ByBrux

    ByBrux Well-Known Member Emektar

    ###[EQGamer Admin]--- ByBrux ---[ Tüm Paylaşımlarım ]###

    Öncelik ile Herkese Merhaba Burada Sunduğum Paylaşımlarım Tamamen benim Yapımım Olup Daha önce Ko-cuce de Veya Başka Forumlarda Verilmemiştir. Alıntı fılanda degıldır.Asla Kendi Yapımım Keşvim olan şeyleri yayınlıyorum bir çok yaptıgım yenılıklerı ise daha sonra yayınlıcam sizlere


    EquaL GaMer - 2010

    EQG Game Send Commands

    EquaL GaMeR Luancher Baştan Tasarlandı c#

    EquaL GaMeR Auto Private Server Setup












    -------------------------------------------------------------------------------------------------
    New Database 7,4 #26/09.2009#

    ByBrux New Database Seri 7,4 #26/09/2009#

    Resim Paylaşımı

    http://www.ko-cuce.com/resim-ve-vid...ew-eqgamer-skill-warrior-nova.html#post967755

    Ko-cüce Paylaşımları

    Account & Char Açmak Sorunu [Çözüm]

    http://www.ko-cuce.com/ko-cuce-payl...ra-account-amp-char-acma-sorunu-alanlara.html


    ----Loper Paylaşımlarım----

    Npc Oluşturmak Editlemek

    Npc Evt İlişkisi Baştan Sona Evt Edit


    K2 NetWork'ün Dava Açma Bahanesi
    K2 NetWork'ün Dava Açma Bahanesi


    DataBase Serileri

    ### ByBrux 4,x Serisi ###

    ByBrux Version 4,2

    bybrux database version 4,2 her server mukemmeliyet ile butunlessin


    ### ByBrux 6,x Serisi ###

    ByBrux Version 6,3

    bybrux database version 6,3 her server mukemmeliyet ile butunlessin


    ### ByBrux 1,x Serisi ###

    ##### Yeni Yıl Hediyesi #####

    Zor Server'lar için ByBrux Yeni Yıl Data Bases 2009

    ByBrux Yeni Yıl Hediyesi Zor Data Bases V1,9


    ByBrux---V1,4::-- Zor serverlar için[ en iyisi ] şu an için
    ByBrux--V1,4

    ByBrux---V1,3::-- Zor serverlar için
    ByBrux--V1,3

    ByBrux---V1,2::-- Zor serverlar için
    ByBrux--V1,2

    ### ByBrux 2,x Serisi ###

    ByBrux--V2,3::--Kolay [Pk] serverlar için Süper db :)

    ByBrux--V2,3


    ByBrux--V2,1::--Kolay [Pk] serverlar için
    ByBrux--V2,1




    Cash'li Premium Sistemi ByBrux dan Sizlere Hediye

    ByBrux Cash'li Premium Sistemi


    ORrjinal Maradon. Ve Evt. lar

    ByBrux- Fark Budur işte


    ###--- Usko Launcher ---###

    ByBrux-Usko Launcher 17xx

    ###--- Player Banlanınca Gm olma Sorunu Fix ---###

    ByBrux O o O -- Gral


    ###---Party Bug'a Son---

    ByBrux-Party bug Herşey Sizler için :D

    ##---Cws Savaşı Export ile Fix---##
    ByBrux-Paylaşım



    ###---Game Master Event lar için RinG Of ByBrux---###
    RinG Of ByBrux


    ###---Hazır Drop listesi---###
    ByBrux-Hazır droplist
    Son düzenleme: 30 Ağustos 2010
  2. bigahega

    bigahega Administrator Yönetici Administrator

    Welcome to Ko-Cuce!

    Hello bybrux, welcome aboard. Enjoy your visits.
  3. Kernkraft

    Kernkraft was here.

    Cevap: [Dev Paylaşımlar]--- ByBrux ---[ Tüm Paylaşımlarım ]

    Bu aralar da "Dev Paylaşım" tabiri ünlü oldu.. Ayrıca burda sadece bi tane mi paylaşım var ben mi yanlış görüyorum?
  4. ByBrux

    ByBrux Well-Known Member Emektar

    Cevap: [Dev Paylaşımlar]--- ByBrux ---[ Tüm Paylaşımlarım ]

    :) daha yeni hazırlıyorum bismillah :D bir çok paylaşımım war yayınlıcam sabır :)

    ayrıca hazır drop listesi hazırlamak ta bir sanattır şurada saysan saysan 5 6 kişi becerir bu işi :) emek ister + galiba gözlerim bozuldu :( :D
    Son düzenleme: 2 Ekim 2008
  5. Adaptati0n

    Adaptati0n ByTroJan Is Back V2

    Cevap: [Dev Paylaşımlar]--- ByBrux ---[ Tüm Paylaşımlarım ]

    katılıyorum..
    ---------
    listenin uzaması dileğiyle
  6. ByBrux

    ByBrux Well-Known Member Emektar

    Cevap: [Dev Paylaşımlar]--- ByBrux ---[ Tüm Paylaşımlarım ]

    Arkadaşım Ben Herkes gibi Abuk subuk Şeyler yayınlamıyorum en azından O yuzden dev paylaşımlar ola bilir :)
  7. Metehan

    Metehan Koca Büyük Mete

    Cevap: [Dev Paylaşımlar]--- ByBrux ---[ Tüm Paylaşımlarım ]

    Paylaşımlarının Çoğalması Dileğimle :^^:
  8. ByBrux

    ByBrux Well-Known Member Emektar

    Cevap: [Dev Paylaşımlar]--- ByBrux ---[ Tüm Paylaşımlarım ]

    saol kardeş yawaş yawaş :D artık
  9. XReturnS

    XReturnS Well-Known Member

    Cevap: [Dev Paylaşımlar]--- ByBrux ---[ Tüm Paylaşımlarım ]

    frmtr ile ne aLakası var bu forumun!!
  10. mjsamet

    mjsamet <b><font color="red" >Cüce no : 2 of 7</font></b> Emektar

    Cevap: [Dev Paylaşımlar]--- ByBrux ---[ Tüm Paylaşımlarım ]

    drop listesi paylaşımı silindi başka forumdan link
  11. ByBrux

    ByBrux Well-Known Member Emektar

    Cevap: [Dev Paylaşımlar]--- ByBrux ---[ Tüm Paylaşımlarım ]

    Tamm Aga Bundan sonra tüm paylaşımlar ko-cüce nindir en azından burada teşekur ediyorlar :-:[/COLOR]
  12. ByBrux

    ByBrux Well-Known Member Emektar

    Cevap: [Dev Paylaşımlar]--- ByBrux ---[ Tüm Paylaşımlarım ]

    iki yeni data base eklendi ve zor server data base lerin bence en iyisi
  13. ßy-DeaT

    ßy-DeaT Server *****i

    Cevap: [Dev Paylaşımlar]--- ByBrux ---[ Tüm Paylaşımlarım ]

    paylasımların cogalması dılegıyle
  14. ByBrux

    ByBrux Well-Known Member Emektar

    Cevap: [Dev Paylaşımlar]--- ByBrux ---[ Tüm Paylaşımlarım ]

    çok teşekur ederim bıtbıt :v:
  15. Shellx

    Shellx NATIONAL SECURITY

    Cevap: Welcome to Ko-Cuce!

    roger,

    we gonna kick his ass


    töbe töbe sanki ingiliz konu açtı :D
  16. ByBrux

    ByBrux Well-Known Member Emektar

    Cevap: Welcome to Ko-Cuce!

    e adam ing biliyordur belki bıtbıt :a: :pff:

    ByBrux Db V2,3 eklendi ancak bu son paylaşımlarım ola bılır cunku kımse yorum yapmıyor
    Son düzenleme: 9 Ekim 2008
  17. ByBrux

    ByBrux Well-Known Member Emektar

    Cevap: [Dev Paylaşımlar]--- ByBrux ---[ Tüm Paylaşımlarım ]

    Banlanan Player Gm olma sorunu
  18. anka0613

    anka0613 Gazi Cüce xD

    Cevap: [Dev Paylaşımlar]--- ByBrux ---[ Tüm Paylaşımlarım ]

    Uzaması Dilegimle
  19. ByBrux

    ByBrux Well-Known Member Emektar

    Cevap: [Dev Paylaşımlar]--- ByBrux ---[ Tüm Paylaşımlarım ]

    teşekurler
  20. MrZapp

    MrZapp New Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: [Dev Paylaşımlar]--- ByBrux ---[ Tüm Paylaşımlarım ]

    Paylaşımlarının Artması Dileğiyle.. :)

Sayfayı Paylaş