TCK 20. Madde ile 5651 Sayılı Kanun'un 4. maddesinin 2. fıkrasına göre Ko-Cüce Server Tanıtım forumumuzdaki mesajlardan dolayı doğacak tüm sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Tüm hukuksal şikayetler için buradan bizimle iletişime geçmeniz halinde en geç 1 hafta içinde gerekli işlem yapılıp tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.

ElaNoBluMeR05 Tüm Paylaşımlarım

Konusu 'Tüm Paylaşımlarım' forumundadır ve ElaNOBlumeR05 tarafından 3 Eylül 2009 başlatılmıştır.

  1. ElaNOBlumeR05

    ElaNOBlumeR05 New Member Kalemi Kırıldı!

  2. bigahega

    bigahega Administrator Yönetici Administrator

    Ko-Cuce'ye Hoş Geldiniz!

    Ko-Cuce'ye Hoş Geldiniz. İyi Eğlenceler Dileriz...
  3. DieByTheDaqqeR_

    DieByTheDaqqeR_ New Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: ElaNoBluMeR05 Tüm Paylaşımlarım

    Teşekkürler Paylaşımlarının Uzaması Dileğiyle hö
  4. ElaNOBlumeR05

    ElaNOBlumeR05 New Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: ElaNoBluMeR05 Tüm Paylaşımlarım

    Çok Teşşekür Ederim hö

    HoşBulduK Teşşekürler hö
  5. KinG_SpeeD

    KinG_SpeeD Member

    Cevap: ElaNoBluMeR05 Tüm Paylaşımlarım

    Teşekkürler .. Başarılarının DEvamını Dilerim ;)
  6. No:Name

    No:Name Yazılımcı Cüce

    Cevap: ElaNoBluMeR05 Tüm Paylaşımlarım

    Tüm Paylaşımların için Teşekkür Eder. Devamını Dilerim.
  7. ElaNOBlumeR05

    ElaNOBlumeR05 New Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: ElaNoBluMeR05 Tüm Paylaşımlarım

    Herkese Teşşekürler Bayramınız Kutlu Olsun
  8. soqrat55

    soqrat55 Member

    Cevap: ElaNoBluMeR05 Tüm Paylaşımlarım

    al sana benden rep dicem ama rep vemreyi bilmiorum abi :(:(:(
  9. ElaNOBlumeR05

    ElaNOBlumeR05 New Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: ElaNoBluMeR05 Tüm Paylaşımlarım

    vermiş gibi oldun Teşşekürler :)
  10. dijitalusta

    dijitalusta O Bir Usta

    Cevap: ElaNoBluMeR05 Tüm Paylaşımlarım

    Ellerine saglık kardeş
  11. ElaNOBlumeR05

    ElaNOBlumeR05 New Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: ElaNoBluMeR05 Tüm Paylaşımlarım

    değerli yorumun için saol
  12. Speck

    Speck Member

    Cevap: ElaNoBluMeR05 Tüm Paylaşımlarım

    Paylaşım İçin Teşekkürler...
  13. ordulux52

    ordulux52 Well-Known Member

    ++++++++++++++

Sayfayı Paylaş